Gönderen Konu: Fenerbahçe | UEFA Avrupa Ligi (2024-25 Sezonu)  (Okunma sayısı 2708 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
Ynt: Fenerbahçe | UEFA Avrupa Ligi (2024-25 Sezonu)
« Yanıtla #75 : 08 Kasım 2024, 01:10:32 »
O kadar kötü bir takımız ki galatasaraylılar bizimle taşşak geçmekte sonuna kadar haklı.

Daha da kötüsü şu. Artık biz galatasaray ayarında büyük bir kulüp değiliz. Adamlarla aramızda gerek vizyon, gerekse de kalite olarak o kadar fark var ki bunu kapatmak için 10 yıl gerekli.

Bir de Mourinho olayı var. Geçen sezon hârika oynayan Fred neden geriye gitti? Geçen sezona iyi başlayıp vasatlaşarak bitiren ama bu sezon rezalet oynayan Szyma'nın hâli ne? Bu En Nesyri'yi ne gördün de aldırdın çünkü biz hiçbir şey göremiyoruz? Takımda ileriye giden/gelişen bir tâne oyuncu yok, aksine her oyuncu geriye gidiyor Livakovic hâriç, bunun sebebi ne? Takım hiçbir maçta ön alan presi yapmıyor, sahaya adam gibi yayılmıyor, topu rakibe bırakıp ceza alanında karşılıyor, neden ya neden? GS ibnesine bi bak, adamlar rakibi canavar gibi yiyor ısırıyor ve ilk yarıda fişi çekiyor. Biz niye hiç pres yapmadan, rakibe basmadan oynuyoruz.

Ya ayıp değil bunu söylemek, bizim bu Mourinho'dan çok acil kurtulmamız gerekli. Bu herifin futbol anlayışı çağdışı, 15 yıl öncesinde kaldı. Mourinho'dan kurtulursak belki GS'yi kovalama şansımız olur. Yoksa emin olun 4-5 haftaya puan farkı 12-13 olacak.

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #76 : 08 Kasım 2024, 01:16:11 »
Bu kadar rezillik yeter abiler vallahi ben pes ettim artık. Kafa patlatmıycam, dert yapmıycam, çevremdekilerle muhabbetini yapmıycam, sessizce takip ederim kendi içimde.

Siz de üzmeyin güzel canınızı.

Çevrimiçi Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #77 : 08 Kasım 2024, 12:20:19 »
Penaltıyı sorunsala çevirmiş bir camiayız. Kezman'ın porfavoru ile başladı, bedelini çok ağır ödedik, o gün bugün hala devam ediyor. Anlamak mümkün değil. Sırf şu iş için bile tutulmalıydı Batshuyai diyesi geliyor insanın da o bile kaçırmıştı sonunda.

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #78 : 08 Kasım 2024, 13:00:08 »
Maçın ilk yarısının tamamını ikinci yarı ise ara ara izledim. İzlediğim bölümlerde tamamen birbirinden kopuk, acemi ve sıradan bir Fenerbahçe vardı. Yaş ortalaması 23 denilen Az Alkmaar ise bizden kat be kat ne yaptığını bilen bir takım görüntüsündeydi. Nitekim aldığı sonuçla da bunu göstermiş oldu. Benim gördüğüm kadarı ile Amrabat harici kaliteli oyuncu yok. Hepsi dağınık, telaşlı ve her an hata yapmaya meyilli bir görüntü verdi. Kısacası bu sene de heba olacak bir yıl görüntüsü var. O bakımdan beklentileri fazla yüksek tutmamakta fayda var.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimiçi Maldonado

• Üye
« Yanıtla #79 : 28 Kasım 2024, 23:34:14 »
İnanılmaz rezil bir takım ve oyun anlayışımız var. Gerçekten insanın midesi bulanıyor bu rezaleti izlerken senelerdir artık. Şu an maç 3-0 değilse şansımızdan. Her topa vuruyorlar. Ne Osayi bek, ne Mert bir şey oynuyor. Ne Dzeko ayakta duruyor ne de Szymanski casper'ı bir işe yarıyor. Samet sakar, Djiku leş, Livakovic her geleni yemeye devam.

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #80 : 28 Kasım 2024, 23:56:20 »
avrupa maçları felaket. 0 konsantrasyon, 0 hazırlık, 0 istek. amaç çok net ortada.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #81 : 29 Kasım 2024, 01:30:56 »
Valla böyle sert ve soğuk bir deplasmanda, eksik kadroyla tam bir Mourinho galibiyeti oldu. Mücadeleden çok kavga vardı sanki sahada ve sinmedik, pısmadık, geri adım atmadık.

Fizik mücadele ve kondisyon açısından beğendim ben.

Çevrimdışı Murat

• Üye
« Yanıtla #82 : 29 Kasım 2024, 05:58:22 »
Helal olsun. Geri dönüşlü bir galibiyet

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #83 : 29 Kasım 2024, 06:04:44 »
Valla böyle sert ve soğuk bir deplasmanda, eksik kadroyla tam bir Mourinho galibiyeti oldu. Mücadeleden çok kavga vardı sanki sahada ve sinmedik, pısmadık, geri adım atmadık.

Fizik mücadele ve kondisyon açısından beğendim ben.

eksiklere ragmen, super sonuc....
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #84 : 29 Kasım 2024, 07:24:51 »
Acayip bir galibiyet. Maca resmen 1-0 yenik başladık. Sonrasi 2-3 olmasi icten bile değildi. Kaleyi bulan 3 şutumuzun 2'si gol oldu. Genelde biz 15-20 tane pozisyona girer 1-2 gol anca atardık. Tam bir deplasman takımı galibiyeti oldu bu. Sonra ki maclarimiz çok zor. Bu 3 puan çok onemliydi.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #85 : 29 Kasım 2024, 07:27:06 »
Bu arada besiktas nasıl bu kadar dağıldı anlamak mümkün değil. Yakin zamanda antrenörü kovar sergeni getirirler yine. Sonra onu da kovarlar. Şenol Güneş gelir. Böyle devam eder. Atılacak son kurşunlarıni bize atmasalar bari.

Çevrimdışı Umut

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #86 : 29 Kasım 2024, 10:36:08 »
Bu arada besiktas nasıl bu kadar dağıldı anlamak mümkün değil. Yakin zamanda antrenörü kovar sergeni getirirler yine. Sonra onu da kovarlar. Şenol Güneş gelir. Böyle devam eder. Atılacak son kurşunlarıni bize atmasalar bari.
Onların dağılacağını tahmin ediyordum ama bir kaç sakatlıkla olur diyordum, gerek kalmadı. Yapı Galatasaray maçında doğradı, hemen dağıldılar. Biz ciddi güç kazanmışız bu karşı mücadelede, net anladım.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Murat

• Üye
« Yanıtla #87 : 29 Kasım 2024, 11:05:29 »
Onların dağılacağını tahmin ediyordum ama bir kaç sakatlıkla olur diyordum, gerek kalmadı. Yapı Galatasaray maçında doğradı, hemen dağıldılar. Biz ciddi güç kazanmışız bu karşı mücadelede, net anladım.
Bu nedenle de karşı taraf kudurdukça kuduruyor. Ağızlarından salyalar akıtarak havlıyor. Yüce yaradan yaşattıklarının hepsini ve daha fazlasını yaşatsın bu mendeburlara.
« Son Düzenleme: 29 Kasım 2024, 11:06:05 Gönderen: Murat »

Çevrimdışı Umut

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #88 : 29 Kasım 2024, 11:10:36 »
Bu nedenle de karşı taraf kudurdukça kuduruyor. Ağızlarından salyalar akıtarak havlıyor. Yüce yaradan yaşattıklarının hepsini ve daha fazlasını yaşatsın bu mendeburlara.
JM yavaşta hizaya sokuyor hepsini. Hakemlere Avrupa'da bi tane maç vermediler bu hafta, neden acaba? Dur daha, bi ülke yönetimi değişsin de kirli çamaşırları dökülsün ortaya. Yaradana bırakmamak lazım. :D
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimiçi Maldonado

• Üye
« Yanıtla #89 : 29 Kasım 2024, 12:07:49 »

O düdük asacak, bu bilmem ne yapacak muhabbetlerine girersen ortada takım olmadan, patlar gidersin. Trabzon maçından sonraki bomboş Ali Şansalan olayının aynısını yaşadı Beşiktaş da. Hasan Arat tam bir atanamamış Ali Koç. Biraz daha aklı var ki kulübü ilk senesinde küme düşürme potasına getirmeyip 6 ayda iki tane kupa alabildi.

Buralarda da nice ibretler var işte...