Gönderen Konu: Fenerbahçe | UEFA Avrupa Ligi (2024-25 Sezonu)  (Okunma sayısı 2707 defa)

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Ynt: Fenerbahçe | UEFA Avrupa Ligi (2024-25 Sezonu)
« Yanıtla #105 : 11 Aralık 2024, 22:42:16 »
Ligde ve avrupada bu sene hiç bir buyuk maci kazanamadi bu takim. Lille, manchester, gs, bjk, bilbao. Tek trabzon maci var, o da şansa. Gerci o mac da büyük kac kabul edilir mi tartışılır.

Samet denen çapsız ben geldiginden bu yana soyluyorum. Can arat denen adamdan sonra tarihimizin en kötü defans oyuncusu. Bu adamı milli takıma alarak fenerbahceye bilinçli olarak kazık sokuyorlar. Can aratta da öyleydi.. Fatih Terim onu milli takıma alarak kıymete bindiriyor,  bizimkiler de fatih terim milli takıma alıyorsa vardır bir bildiği diye oynatiyordu. Halbuki ki Fatih Terim fenerbahceyi icten cokertiyordu. Samet de öyle. Takimda becao varken bu adam.hangi şapkadan cikti da kadroya giriyor. Sene başı biz bu adamı göndermedik mi yahu. Gönderdiğimiz adam ilk 11'e nasıl girer. Bence maurinho da bunu bilerek yapıyor. Samet ne kadar sıçıp batirirsa stoper talebini o kadar çok göze sokacak. Haaa bir de çağlar bombası var. Sametten kurtulsak bundan nasil.kurtulacaz o da ayrı bir sorun.
« Son Düzenleme: 11 Aralık 2024, 22:43:02 Gönderen: iloturo »

Çevrimiçi Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #106 : 11 Aralık 2024, 23:08:44 »
Ben sana yazamazsın filan demedim, demem de. Yazmak için yazıyorsun dedim, çünkü argümanın yanlış. Sırf beni haksız çıkarmak için yazdın çünkü onu, hâlbuki söylediğin şeyle alâkası bile yok hakikatin. Doğru şeyler yazarsan ona bir şey söylemem.

Sen doğru yabancı hocayı bulacaksın diye ben 20 sene daha veremem ömrümden. Yerli hoca tercih etmeyen ve sabretmeyen adam bu kulübe düşmandır. 20 senelik bir istatistik var neredeyse. Bunu tersine Ali Koç mu çevirecekti?

Temel sıkıntı yönetim. Bu tip adamlar zor adamlar. Yöneticilerin, yani yönetimin işi bu adamları yönetmek. Ortada somut örnek var, Obradovic'i tutamadı, idare edemedi herif. Seversin sevmezsin, öteki 30 fark yediği maçtan sonra arkandayım dedi, bir yıl sonra Avrupa şampiyonu oldun. Hülasa bu yönetim durduğu müddetçe kimi getirirsen getir fazla bir şey değişmeyecek. Ali Koç'un bırakması lazım. Kulübü 80'lere çevirdi. Aykut veya İsmail'in arkasında durabilseydi 7 yılın ikisinde şampiyon olurduk diye düşünüyorum. He çıkıp 7 yılın 7'sinde de şampiyon olmamız gerekir diyenler olacaktır ama günümüzde istikrar olmadan sportif başarı gelmiyor artık. Başımızdakiler daha bunun farkında değiller. Gönder-getir, gönder-getirin sonu bu, ite köpeğe rezil ettiler tüm camiayı...

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #107 : 12 Aralık 2024, 00:06:45 »
en kısa sürede seçim ve mourinhoyla yol ayrımı şart. şu an bulunduğumuz durum mevcut kişilerle çıkışın mümkün olduğu bir durum değil. ayrıca yönetimin ve taraftarın kafayı bu kadar galatasarayla bozmasından da inanılmaz rahatsızım. neyse bu başlığın konusu değil bu.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #108 : 13 Aralık 2024, 01:00:52 »
Bizden önce gelenin gidenin yendiği Beşiktaşı bizden sonra şimdi de bodo yendi.

Ayni tarihin en kötü baskoniasini bizden sonra herkesin yendiği gibi.