Gönderen Konu: Fenerbahçe | UEFA Avrupa Ligi (2024-25 Sezonu)  (Okunma sayısı 9138 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı myildirim

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Fenerbahçe | UEFA Avrupa Ligi (2024-25 Sezonu)
« Yanıtla #195 : 14 Mart 2025, 02:09:28 »
Şapkamı önüme koyuyorum sonuca rağmen, Jose Hocam özür dilerim geçen maç hakkında söylediklerim için. Bugün takım bu kadar oynardı max daha fazlası olmazdı, çıkıp 0-2 den sonra 150 tane gelen şansta golü de attıramazdın bizim milyonluk eşeklere maalesef, sonuç da Fb’nin değişmeyen kaderi oldu penaltılarda kaleciye bakan tek oyuncu Dijku olunca…

25 senedir izlemediğim hiçbir branş yoktur, sade ve sadece 1 kere dramatik kazanılan bir galibiyet gördü bu camia, geçen seneki monaco zaferi, harici YOK OĞLU YOK. Tam tersi örnekleri saysak roman sayfaları yetmez.

Tüm büyük şampiyonluklarımızdaki finaller zaten eze eze, iyi ki Fenerbahçeliyim diyorum hala her şeye rağmen ama bu kadarı çok fazla geliyor artık, resmen gelmeyen goller sonrası ÖĞRENİLMİŞ FB KADERİ ÇARESİZLİĞİ yaşıyoruz artık, sonucu hep biliyoruz…

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #196 : 14 Mart 2025, 02:44:11 »
2-3 tane net penaltı verilmedi, atağa çıkarken devreyi bitirdi, hakem pek iyi niyetli gelmedi.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #197 : 14 Mart 2025, 02:49:10 »
Bu sezonun en iyi futbolunu oynadık. Bu statta 0-2 skoru elde edip üzerine bu kadar pozisyona girecek takımlar Liverpool'dur, Arsenal'dir, Real'dir, Bayern'dir. Yazık oldu maalesef.

Şu saatten sonra Fenerbahçe taraftarına düşen, kenetlenip takıma sonsuz destek vermek. Yok Tadic şöyle penaltı attı, yok Osayi kafasında bitirmiş, yok En Nesyri böyle futbolcu, yok Dzeko öyle. Bırakalım bunların hepsini.

Sokayım Avrupasina, bize şampiyonluk lâzım çok acil. Takımı, oyuncuları ya da hocayı şu saatte eleştirmek sadece GS'ye ve GS'lilere yarıyor.

Unutmayalım, bu sene şampiyon olan CL'ye direkt katılacak. Bizim kenetlenip şampiyonluğu almamız gerekiyor. Yoksa onlar 5.yıldızı takacak ve direkt CL'ye gidecek.

Ona buna küfürler edeceğimize bu takıma destek olalım.

Çevrimdışı myildirim

• Üye
« Yanıtla #198 : 14 Mart 2025, 03:08:58 »
2-3 tane net penaltı verilmedi, atağa çıkarken devreyi bitirdi, hakem pek iyi niyetli gelmedi.

Net ivan bebek v2 oldu, orta hakem ve vardaki oçları ilk dklardan itibaren niyetlerini belli etmişlerdi zaten, el pozisyonları hadi doğal konum sayalım da mhy ve kosticin son 2 penaltının verilmemesinin, vardan çağrılmamasının hiçbir kural-kitapta izahı yok yani.

Lanet ülkenin tiksinç düzeninde yaşadıklarımız yetmiyor gibi bi de uefada sinir uçlarımızla oynuyor şerefsiz pi.ler, yönetim sessiz kalmayın bugün bari olanlara, astırtın o düdükleri şu heriflere bari!

Çevrimdışı ertuğrul

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #199 : 14 Mart 2025, 06:54:31 »
Ali Koç ikide bir Ceferin'le görüşüyor, adam geliyor buraya.
Bu şerefsizleri hem orta hakemi hem VAR hakeminin rezilliklerini şikayet etsin.

Onun dışında oyunda çok üstündük. Çok baskı kurduk.
 İlk maçta Morinho'nun yanlışları nedeniyle elek olan takım bu maçta rakibe uzaktan şut haricinde pozisyon vermedi. Demek ki bir bakıma turu burada kaybettik.
Penaltılara gelince.
Tadiç'in penaltı özürlü olduğunu bilmeyen yok. Ama Morinho'nun bundan haberi yok. Kostiç var, şimanski var, İrfan Can var.
Sen git ayakları güçsüz Tadiç ile Mert Hakan'a attır.
Yazık oldu. Yine kahrolduk.
Buradan çıksak Atletic bilbao'yu da geçerdik.
En az yarı finalimiz vardı.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #200 : 14 Mart 2025, 07:21:19 »
Futboldaki uzatma veya penaltılar = bayan voleyboldaki altin set.

Bakalim bati cephesinde değişen bir şey olacak mı?
Olmadi :)
Yemin ediyorum uzatmalara gidince mac kapatıp yattım. Gece kalkınca baktım penaltılarla elenmisiz. 2 gün üst üste klasik fenerbahce sendromunu yaşattılar. Her sene altin set, her sene penaltilar. Bu klubun taraftarina peygamber sabrı veriyor Allah. Yoksa su travmalardan sonra taş taş üstünde kalmaması gerekirdi.

Çevrimiçi Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #201 : 14 Mart 2025, 08:43:56 »
Yemin ediyorum uzatmalara gidince mac kapatıp yattım. Gece kalkınca baktım penaltılarla elenmisiz. 2 gün üst üste klasik fenerbahce sendromunu yaşattılar. Her sene altin set, her sene penaltilar. Bu klubun taraftarina peygamber sabrı veriyor Allah. Yoksa su travmalardan sonra taş taş üstünde kalmaması gerekirdi.

Ağbi dün akşam ellerinden geleni yaptılar. Öte yandan voleybol takımı ikinci sette teslim etti ruhunu. Bir tarafta ağlayan futbolcular var diğer tarafta maçın içine edip sırıtan voleybolcular… Evet üzüldük ama başıımız dikti dün. Üstelik 110 lu dakikalarda net penaltı görmezden gelindi.

Çevrimdışı Murat

• Üye
« Yanıtla #202 : 14 Mart 2025, 10:47:27 »
Ben de benzerini yaptım. Kulüp istatistiklerimiz bunu söylüyordu.

Çevrimdışı agha

• Üye
« Yanıtla #203 : 14 Mart 2025, 11:14:23 »
Maçı canlı izlemedim. Özetlerde 3 net penaltı verilmemiş!
Şaka gibi ya, tipik FB sendromu, yakında Stockholm sendromunun yerini alacağız.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #204 : 14 Mart 2025, 11:45:49 »
Hakem mendeburu evveliyatımızı s.kti maalesef. Daha Talisca'ya sarıyı çıkardığı anda anladım ikinci Bebek vakası olacağını. Ona rağmen muazzam oynadı takım normal sürenin 65dk'sını, olmadı. Toparlanıp şu haramilerin elinden şampiyonluğu almamız lazım artık.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #205 : 14 Mart 2025, 12:20:18 »
yani ne desem bilemiyorum. saçma sapan bi ilk maç, dün ilk 35 dakikadaki berbat oyun sonrasında gelen çok iyi performans. rangers zayıf bi takımdı, 1. dakikadan yüzlerindeki panik belliydi ve ilk golü attıktan sonra tamamen dağıldılar. ve bu takımı eleyemedik. yine aynı son. insan gerçekten sinir krizi geçirmeyip ne yapsın.

ilk maç ve dünkü maçın 60 dakikasını kıyaslayınca da ismail çapsızına geçen yıl fred konusunda neden bu kadar salladığımızın sebebi.
« Son Düzenleme: 14 Mart 2025, 12:20:30 Gönderen: efeovic »

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
« Yanıtla #206 : 14 Mart 2025, 12:57:47 »

işin ironik kısmı o noktada geçemeyeceğimizi de çoğumuz biliyor olması, ve sonuçta beklediğim gibi olup çok üzmemesi bağışıklık kazandık artık, ha bana kalsa bu mücadele ve galibiyet yeterli, açıkçası ya gol atalım ya da gol yiyip 90 dakika bitsin istedim ama olmadı :)

Bir de şu var bilbao karşısında da dünkü takımı görmek isterdim nasıl reaksiyon verirdik eksiklerimiz neler diye ama dünkü Roma maçlarını tekrar izleidm kanatları çok etkili adamların bizim de defansif olarak en zayıf kısmımız oraları, oğuz fiziken, osayi kafaca yok mert tam kanat bek değil kosticin muadili yok..vs
« Son Düzenleme: 14 Mart 2025, 12:57:59 Gönderen: Civa »

Çevrimiçi Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #207 : 14 Mart 2025, 13:51:57 »
Yazacaklarımı kimse kişisel almasın, naçizane bir tespit denemesi. Bazılarımız 0-2 biten normal sürenin ardından yatmış izlememiş. Ben de aklımdan geçirdim ama yapamadım, bir sonraki bu türden bir maçta muhtemelen ben de böyle yapacağım. Kalbim sızlıyor artık.Lafı şuraya getircem, “Fenerbahçe umut demekti.” Bunu aldılar elimizden, hatta çaldılar diyelim. Kritik anlarda umutsuzluk yapıştı üstümüze. Bu psikoloji tribünlere tribünlerden de sahaya oyunculara yansıyor kaçınılmaz olarak. Örneğin Kadıköy’deki ilk gs  maçında gol yiyorsun maçın başında, tribünlerde suratlar kireç gibi. Eskiden ilk yarı üç yediğin maçta umutla çıkılırdı ikinci yarıya.  Tek bir örneği de yok, aynı sezonda gs ye 3’ten 4 ve 2’ den 3 attığımızı bilirim. Aynısını şampiyonluk maçında Gaziantep e de yaptın.

Muhtemelen dün akşam da oyuncular penaltılarda topun başına böyle geldi, yani umutsuz bir şekilde. Geçen yıl oyuna sırf penaltı atsın diye soktuğun yılların İtalyan futbolcusu da kaçırdı. Kurtulmamız gereken ilk şey üzerimize yapışan bu umutsuzluk.

Tekrar altını çiziyorum, kimseyi eleştirmek gibi bir amacım yok.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #208 : 14 Mart 2025, 14:34:55 »
işin ironik kısmı o noktada geçemeyeceğimizi de çoğumuz biliyor olması, ve sonuçta beklediğim gibi olup çok üzmemesi bağışıklık kazandık artık, ha bana kalsa bu mücadele ve galibiyet yeterli, açıkçası ya gol atalım ya da gol yiyip 90 dakika bitsin istedim ama olmadı :)

Bir de şu var bilbao karşısında da dünkü takımı görmek isterdim nasıl reaksiyon verirdik eksiklerimiz neler diye ama dünkü Roma maçlarını tekrar izleidm kanatları çok etkili adamların bizim de defansif olarak en zayıf kısmımız oraları, oğuz fiziken, osayi kafaca yok mert tam kanat bek değil kosticin muadili yok..vs
Naçizane bu kafadan çıkmak lazım artık. Obradovic nasıl gelip bazı şeyleri değiştirdiyse futbolda da eninde sonunda değişecek. Bizim sürekli "loser" modunda takılmamızın kendimizi terse motive etmek dışında hiçbir faydası yok, varsa söyleyin.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
« Yanıtla #209 : 14 Mart 2025, 23:19:28 »
Naçizane bu kafadan çıkmak lazım artık. Obradovic nasıl gelip bazı şeyleri değiştirdiyse futbolda da eninde sonunda değişecek. Bizim sürekli "loser" modunda takılmamızın kendimizi terse motive etmek dışında hiçbir faydası yok, varsa söyleyin.

Bu kafadan çıkmak için önce bunun kırılması lazım bunu da yapacak olan futbolcular antrenör..vs benim bundan çıkarak maç izlemem stres artırmaktan başka fayda olmaz bu da sağlık problemine neden oluyor 10 sene önce öyleydim hayat bana şunu öğretti mutlu olmaya çalışmaktan daha önemlisi mutsuz olmamaya çalışmak lazım