Gönderen Konu: Fenerbahçe | ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi  (Okunma sayısı 21160 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi MotorCade

• Üye
Ynt: Fenerbahçe | ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi
« Yanıtla #30 : 13 Ekim 2024, 18:24:44 »
Yönetici, 15 mart'ta ABD'de de lig bitecek ve EL çeyrek finallerinde oynayamayan oyuncuyu kurallar gereği f4'te oynatamıyoruz dedi. Unrilaved ve EL çeyrek finalleri çakışıyormuş. Kimse gelmez yani.
Anladım. O zaman bu sezonu çöpe atalım biz. Atkins Charles ikilisinin kıtadışı rotasyonunu oluşturduğu bir takımdan pek bir şey beklemiyorum ben.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #31 : 13 Ekim 2024, 19:17:00 »
Bu yerliler ile iş zor.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #32 : 13 Ekim 2024, 19:19:04 »
Ben biliyorsam eğer hoca alemandi oynatır, badiane , gabby ve meesseman oynar ligde.

E demiştik.

Çevrimiçi ertugrul_solomon

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #33 : 13 Ekim 2024, 19:45:35 »
Gabby Williams leş attı ilk yarı. Yerlilerin al birini vur ötekine. Tilbe'yi gördükçe bu takıma devşirme uzun takviyesi şart. Bir yabancı uzun maç içinde sakatlansa ya da faul problemine girse geçmiş olsun.

Üçlük yüzdemiz nasıl çok merak ediyorum. Muazzam attık!

Çevrimiçi MotorCade

• Üye
« Yanıtla #34 : 13 Ekim 2024, 20:10:44 »
Farkı 13'e çıkardık ve Olcay oyuna girdi. Görün etkiyi şimdi.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #35 : 13 Ekim 2024, 20:25:34 »
Bu Tilbe gördüğüm en ömür törpüsü varlık.

Çevrimiçi MotorCade

• Üye
« Yanıtla #36 : 13 Ekim 2024, 20:28:11 »
Tilbe'ye teknik faul serbest atışını kullandıran kim? Bu nasıl plansızlık?

Çevrimiçi MotorCade

• Üye
« Yanıtla #37 : 13 Ekim 2024, 20:30:31 »
Allemand'ı ben beğendim. Gabby şut atamıyor. Bu takıma acil en az 2 tane şutör takviyesi gerekiyor.
GS'nin yerlileri bizim yerlilerden daha iyi.

Çevrimiçi Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #38 : 13 Ekim 2024, 20:31:18 »
İlk defa bizim kadın takımını izliyorum bu sene. Emma olmasa GS'den hiçbir farkımız yok. Ya arkadaş siz bu Allemand denen, Gaby Williams denen hatunları övmüyor muydunuz? Bunlar gâyet sıradan oyuncu olarak gözüktü gözüme. Son senelerin en kötü Fenerbahçesi gibi bu takım.

Çevrimiçi MotorCade

• Üye
« Yanıtla #39 : 13 Ekim 2024, 20:39:00 »
İlk defa bizim kadın takımını izliyorum bu sene. Emma olmasa GS'den hiçbir farkımız yok. Ya arkadaş siz bu Allemand denen, Gaby Williams denen hatunları övmüyor muydunuz? Bunlar gâyet sıradan oyuncu olarak gözüktü gözüme. Son senelerin en kötü Fenerbahçesi gibi bu takım.
Son iki yıldaki dominasyonumuzun sebebi 4 tane çok üst düzey oyuncumuz olmasıydı. Collier, Emma, McBride, Anderson gibi oyunculardan sonra bunların yedeklerini getirmek takımı çok geriye götürdü. Süperstar sadece bir tane oyuncumuz var. Bu kez ise ilk kez bu kadar vasat 3. ve 4. oyunculara sahibiz.

Yerli rotasyonumuz ise içler acısı. Takımda iş yapan sadece bir tane Türk oyuncumuz var. Yapmamız gereken şey çok basitti. Hollinsworth'ü alıp, yerli rotasyonumuzu geliştirmek yerine ondan vazgeçip Tilbe gibi vasat birisiyle yola çıktık.
Ne Atkins ne de Charles bu takımın sorunlarına çözüm olabilir. Bizim ihtiyacımız olan şey net bir yıldız. Yani Plum kalitesinde bir kısa getirmemiz gerekiyor yoksa Mersin bizi ilk kez devirip EL'i kazanabilir.

Çevrimiçi ertugrul_solomon

• Üye
« Yanıtla #40 : 13 Ekim 2024, 20:42:33 »
Emma olmasa vay halimize. Tilbe aşırı kötü oynuyor. İyice geriye gitmiş. Stokes ya da McCowan ne istiyorsa verip getirin. Ligde garanti değil bunlarla.

Beyinsiz hoca takımda iyi kötü top getirecek olcay alperi sevgi varken Atkins'i tribüne gönderip Allemand ı oynatmak neyin nesi. Gs gibi rezil bir takım bize alan savunması yaptı, yapar tabi üçlük sokamazsan.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #41 : 13 Ekim 2024, 20:45:00 »
Yereldeki galibiyet serisi: 59
Türkiye sınırlarında yapılan maçlardaki galibiyet serisi:71
Ligde iç sahadaki galibiyet serisi: 84

Çevrimiçi MotorCade

• Üye
« Yanıtla #42 : 13 Ekim 2024, 20:48:41 »
Emma olmasa vay halimize. Tilbe aşırı kötü oynuyor. İyice geriye gitmiş. Stokes ya da McCowan ne istiyorsa verip getirin. Ligde garanti değil bunlarla.

Beyinsiz hoca takımda iyi kötü top getirecek olcay alperi sevgi varken Atkins'i tribüne gönderip Allemand ı oynatmak neyin nesi. Gs gibi rezil bir takım bize alan savunması yaptı, yapar tabi üçlük sokamazsan.
Kötü takımlar falan ama en azından doğru bir sistemle kurulmuş bir takım. Kısalara şut sokabilecek bir oyuncu, Zanda'yı almışlar ki o da iyi bir şutör. Fraser'da baya iyi oyuncu. Tamam kötü bir takım ve başarılı olma ihtimalleri pek yok ama kadronun kuruluşu yönünden bizden daha iyi. Bizim takımda üçlük atabilecek sadece Sevgi ve Allemand var. Atkins asla dış şut sokamaz, çok vasat bir üçlüğe sahip.
Stokes+ acilen şutör bir Avrupalı bulmak şart. En kötü Laksa tarzı bir oyuncu getirsek fena olmaz.
Kurduğumuz en kötü kadro olabilir bu takım. Gabby'nin olduğu takımlarda hep böyle kısırlık oluyor, çünkü kendisi kötü bir şutör ve oyun tarzı bana Angel'ın vasat versiyonunu anımsatıyor. Bilmiyorum, benim futbol dahil en umutsuz olduğum branş burası olabilir. Bir hoca yüzünden dominasyonumuz son bulacak. Takımdaki yabancıların kalitesi cidden rezalet. Miliç, Badiane, Allemand, Atkins, Charles. Bunların hiçbirini istemezdik herhalde yeniden kadro kurmak isteseydik.

Çevrimiçi Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #43 : 13 Ekim 2024, 20:53:46 »
Maçı izleyemedim de bir galibiyetin tadını çıkaramamak, en azından maç gününü mutlu geçirememek iyi bir psikoloji değil. Sadece bu maç özelinde yazmıyorum. Her mecrada böyleyiz, kabus gibi çöktü üzerimize bu psikoloji. Kendimi de ayrı tutmuyorum...

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • Yer: istanbul
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #44 : 13 Ekim 2024, 20:59:26 »
Biz iyice geriye gidiyoruz,
Yabancılarda Gabi hariç maksimum katkı aldık. Gabi yerine Atkins olabilirdi, Fransa milli takımdaki Gabiyi aradım, hani seyretmesem neden aldık diyecektim.
Bu maçtan sonra M. Johannes'i - Anderson-Fatheuxe - Howard'ı neden rakibe kaptırdık diyorum,
Yerli olarak çok yetersiziz, Birsen-Esmeral-Nevriye-Nevin-Saziye gibi isimlerden sonra nereye gelmişiz,
Devşirme şart acilen, ne yapın edin Elifi alın, Gökşen dedik almadınız, Tilbe bitmiş, hangi akılla teknik atışı attırırsın? Madem Quanitrayı rakibine kaptırdın sende Mc Cowanı al yasa Stokes i getir sen bu satten sonra devşirmede yapamazsın
Sadece Emma olsaydı onlardA biizim işimiz zordu. Emmedan başka gücümüz yok, Badiane ve Allemand beğenilmemiş ama Emmadan sonraki iyilerdi,