Birazdan seyredebilsem seyredecem, BJK deplasmanda ÇBK yı yenmiş,
Ben diyorum yabancı sınırının olduğu yerde yerli rotasyonu çok önemli, ama biz nerdeyse Birsen'lerden sonra yerli oyuncuya yer vermeyip Gelişimle idare etmeye çalışıyoruz, bir hesaplasak ligde enaz yerli Rotasyonu bizdedir alırsakda Monalya-Gizem gibi isimleri alıyoruz,yanılmıyorsam 3 sezondur bir devşirme alamadık, Gereksiz olarak Lekovic'de ısrar ettik, ayrıca Gelişimdende ayırdık acaba devşirmemi yapmaya çalışıyorlar ki, inşallah öyle bir niyet yoktur, çok istiyorsanız kiralayın, hem kontenjan doldurmaz hem gerçekten bişi olacakmı görelim, aslında Gs nin elinde Mc Cowan ve Meltem-ÇBK nın elinde Quanitra ve Sinem varken kullanamadılar, bir BJK Elifi iyi kullandı hatta yabancı maçlardada katkı aldı,
Yerli oyun kurucu olarak ligimizde oynatabileceğimiz isimler yeterli ama bir Sinem-Elif - Gökçen gibi değişik yerlerde oynatacağımız isimler yok, iyi değil ama Tilbe kalsada bu isimleri veya benzerilerini takıma katmalıyız,
Yanlış hatırlamıyorsam bir kupa maçında ÇBK ya yenildiğimizde yabancıları çok katkı verdi ama işi bitiren yerli katkısıydı, 3 lük olup yağdılar, diye hatırlıyorum,
Danabaşın bu inadı neden? Nalan varmı yokmu belli değil, onun içinmi takım Menejeri acaba?