Gönderen Konu: Fenerbahçe | ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi  (Okunma sayısı 6070 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • Yer: istanbul
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
Ynt: Fenerbahçe | ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi
« Yanıtla #75 : 01 Kasım 2024, 14:53:29 »
Atkins yine yok. Oynayanlarda rotasyon yok. Sadece Badiane değişmiş. Bu Gabby de sayı falan atıyor ama bana göre oyuna katkı anlamında bir farklılık katmıyor.
Henüz Gabby nin sayısı yoktu kaçırmadıysam, ama ondan önemlisi katkısıda yok, Milli takımdaki oyununu burda sergiliyemedi, acaba diziliş veya verilen görevlemi ilgili,
Özellikle ligde acaba Atkinsmi denense, çünkü Alimand'dan sadece  oyun kurucu olarak faydalanırsın ama Alperi-Sevgi-Olcay'ı Oyun kurucu kullanabilirsin, Allimand yerine ligde Atkins olabilir,
Danabaş'ın dediğine katılmıyorum, Atkins-Mc Bride çok farklı ama Atkins mutlaka kyllanılmalı, bu takımda Collier veMc Bridenin yeri dolmayacak ama bir skorer gard - devşirme ve fiebich tarzı takımı biraz daha değiştirir

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #76 : 01 Kasım 2024, 14:59:22 »
Bu da kadinlar tarafının takıntılı kocu. Takımda yerli olarak bu kadar pg varken hala allemandi oynatıyor. Çünkü kafasındaki şablon hep aynı. Atkins'e lekovic muamelesi yapacak utanmasa. Atkins belki aidiyet ve tecrübe olarak mcbride katkısı veremez ama belli bir kalitesi olan bir isim. Diyorum bu kadın berbat bir koc diye. Göz göre göre ligi yada avrupayi belki de ikisini birden kaybedebilir. Takimi getirdiği seviye sadece kadro kalitesi olarak değil, oynattığı sistem ve oyuncu verimliliği açısından son derece vahim.

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #77 : 01 Kasım 2024, 15:02:09 »
İkinci yarı farkta atabilirler ama fikrim değişmez. Güvenilir bir şutör ciddi bir ihtiyaç. Genel bir kalite eksikliği yanında ahenkte yok takımda.
Vallahi İnşallah dediğin gibi olur ama öyle Bizimkiler de fark atacak gibi gözükmüyor, yenilmeyelim de başka bir şey istemiyorum yani Hem Hoca hatası hem transfer hatası

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #78 : 01 Kasım 2024, 15:14:03 »
Emma'yı saymazsak dümdüz takımız, Atkins en azından bireysel bir şeyler yapardı.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #79 : 01 Kasım 2024, 15:35:41 »
Galibiyet serisi:34
Yerel maçlardaki galibiyet serisi: 62
Türkiye sınırlarında yapılan maçlardaki galibiyet serisi:76
Ligde iç sahadaki galibiyet serisi: 86

Çevrimiçi iloturo

• Üye
« Yanıtla #80 : 01 Kasım 2024, 15:43:34 »
Dışardan özürlü bir takım olduğumuz için maç boyu alan savunması yaptı emlak konut, biz de tabiki dışardan sayı bulamamaya devam ettik. Tina'nın son çeyrek katkısı olmasa belki de kaybedecektik. Garnier'in kurduğu takım işte.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #81 : 01 Kasım 2024, 15:47:49 »
Allemand, sıfır çekti, bu sezon 9 resmi maça çıktı bizle, sadece 1 kez çift hane sayı üretebildi, o da 20 sayı fark attığımız Orman maçında 13 sayı

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #82 : 01 Kasım 2024, 15:52:31 »
80-66 Gabby biraz silkinmesi bile yetti.
Ama özellikle ligimizde, 3 oyun kurucun varsa Allemand 'da gerek yok, Atkins 4 cü yabancı olarak oynat,ligde tek eksiğimiz devşirme ve Elif-Sinem-Meltem ayarında bir yerli madem Elifi alamıyorsun Senemi çek, tina veya Emmayı dinlendirecek biri yok, Tilbeye güvenemezsin, sadece potayı dövüyor oda tutturabilirse, yinede kalmasın demiyorum ama sadece onla olmaz, bir yerde patlarız, özellikle 4 yabancının biri veya bir kaçı sallanırsa ozaman daha vahim, Bu takımın beyni Emma nın yanına  Tina sandığımdan daha iyi, iyi kullanmayı bilmeliyiz,

Çevrimiçi iloturo

• Üye
« Yanıtla #83 : 01 Kasım 2024, 15:57:16 »
Allemand, sıfır çekti, bu sezon 9 resmi maça çıktı bizle, sadece 1 kez çift hane sayı üretebildi, o da 20 sayı fark attığımız Orman maçında 13 sayı
Sevgili kardeşim aynı yorumları Emma geldiğinde de yapıyordun. Allemand iyi bir oyuncu, Gabby de öyle. Gabby'i bile eleştiriyoruz. Saracak yer aramayalım. Bizim en büyük problemimiz koç.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #84 : 01 Kasım 2024, 18:08:19 »
Sevgili kardeşim aynı yorumları Emma geldiğinde de yapıyordun. Allemand iyi bir oyuncu, Gabby de öyle. Gabby'i bile eleştiriyoruz. Saracak yer aramayalım. Bizim en büyük problemimiz koç.
Benim Emma hakkında sadece bir adet "olumsuz" yorumum oldu ilk geldiğinde. O yoruma bile Emma'nın iyi oyuncu olduğunu belirterek başlamıştım. Penny Taylor gibi bir süper starla kıyaslamıştım.
Allemand'ı övüyorsun da Laksa'yı, Dorsey'i de övüyordun, pek bi numarasını göremedik. Umarım Allemand'ın görürüz. Şu ana kadar pek ışık vermiyor.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
« Yanıtla #85 : 01 Kasım 2024, 18:42:26 »
Benim Emma hakkında sadece bir adet "olumsuz" yorumum oldu ilk geldiğinde. O yoruma bile Emma'nın iyi oyuncu olduğunu belirterek başlamıştım. Penny Taylor gibi bir süper starla kıyaslamıştım.
Allemand'ı övüyorsun da Laksa'yı, Dorsey'i de övüyordun, pek bi numarasını göremedik. Umarım Allemand'ın görürüz. Şu ana kadar pek ışık vermiyor.
Laksa iyi oyuncu. Ki belli ne yaptığı familiada. Bizim koc kullanamadi onu. Dun de avenida deplasmaninda maci kazandirdi. Dorseyi de oli, pana gibi takımlar istedi ki aldi da. Ne numarasını gormeyi düşünüyorsun alemandin. 10 sayi 10 asist mi yapacak. Avrupanin su anda belki de en iyi oyun kurucusu. Onun oldugu ve olmadigi sekanslar ortada. Derdimiz alemand mi simdi bizim?

Dip not olarak ekleyelim buraya da, eurolaguede 8.3 asist ortalaması ile zirvede alemand. Algı için nereden baktığın onemli.
« Son Düzenleme: 01 Kasım 2024, 18:53:04 Gönderen: iloturo »

Çevrimiçi iloturo

• Üye
« Yanıtla #86 : 01 Kasım 2024, 18:47:38 »
İsimiz gücümüz yok takımda 3 tane eli yüzü düzgün isim var. Meeseman, alemand, gabby. Bunlardan ikisini tartışıyoruz. Ote yandan kadroya bile giremeyen ama takımda tutulan bir lekovic var, kadroya bile giremeyen amerikali bir oyuncu var, bu takımda yedek olup olamayacağı bile tartışılan bir badiane var. Sifir savunma yapan 1 sene emekli olup top oynamamis bir amerikali tercihi var. Takimda 1 tane şutör yok, Berbat koc tercihleri var. Biz allemand , gabby tartışıyoruz. Emma emin olun bu ikisi alindigi icin kaldi takımda. Yoksa geri kalan takimin yakınına bile gelmezdi.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #87 : 01 Kasım 2024, 19:05:51 »
Allemand'ın gönderdiğimiz Anderson'dan fazla katkı vermesini bekliyorum ama şu ana kadar Sevgi, Alperi, Olcay karışımı bir şey izletti.
Sadece Gabby ve Allemand mı tartışılıyor.?Emma hariç tüm yabancılar tartışılıyor.
Lekovic'in ismini dahi anmaya gerek yok. Diğer yabancılar içinde en zayıf halka Allemand şu ana kadar.

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #88 : 01 Kasım 2024, 19:16:26 »
Allemand'ın gönderdiğimiz Anderson'dan fazla katkı vermesini bekliyorum ama şu ana kadar Sevgi, Alperi, Olcay karışımı bir şey izletti.
Sadece Gabby ve Allemand mı tartışılıyor.?Emma hariç tüm yabancılar tartışılıyor.
Lekovic'in ismini dahi anmaya gerek yok. Diğer yabancılar içinde en zayıf halka Allemand şu ana kadar.
Kenz ağzı açık seni izliyorum, sen çokmu doldun, genelde kısa ve öz yazılarına alışıktım, ha bu eleştiri değil ha sadece şaşırdım,

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #89 : 01 Kasım 2024, 19:39:49 »
Kenz ağzı açık seni izliyorum, sen çokmu doldun, genelde kısa ve öz yazılarına alışıktım, ha bu eleştiri değil ha sadece şaşırdım,
Yok abi doluluk falan, takım kayıpsız gidiyor neticede:)