Gönderen Konu: Fenerbahçe | ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi  (Okunma sayısı 7070 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Ynt: Fenerbahçe | ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi
« Yanıtla #150 : 21 Aralık 2024, 17:07:01 »
Danilonun pizzasina yenilecez şimdi.

Çevrimdışı Murat

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #151 : 21 Aralık 2024, 17:49:28 »
70-87 maç sonucu. Pizza yiyip geliyor kızlar.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #152 : 21 Aralık 2024, 18:57:15 »
Galibiyet serisi:45
Yerel maçlardaki galibiyet serisi: 69
Türkiye sınırlarında yapılan maçlardaki galibiyet serisi:85

Çevrimdışı Tgezer

• Üye
  • Yer: Hamburg
« Yanıtla #153 : 24 Aralık 2024, 18:26:31 »
Botaş maçına  bakıyorum. Tina önce sıkıştırmada pas verdi, sonra post oynadı, sonra hücum ribaundı aldı. Fener kariyerinin en pozitif dakikalarıydı llol Ardından steps yaptı ama orada faul vardı muhtemelen

Çevrimdışı ertugrul_solomon

• Üye
« Yanıtla #154 : 24 Aralık 2024, 18:41:53 »
Tina bugün asist ve ribaundlarda daha etkili. Savunmada da az daha çabalasa süper olacak.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
« Yanıtla #155 : 24 Aralık 2024, 20:18:52 »
Sonraki ilk maçımız gs deplasmani, 4 gün sonra da valencia maci var. Su takviye yada takviyeler yapılacaksa yapılsın da yeni yıla tam kadro girelim.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
« Yanıtla #156 : 25 Aralık 2024, 08:43:30 »
2024 yılında tüm kulvarlarda oynadığı 51 maçta 50 galibiyet alan takımımız, bu sürece ikisi Avrupa'da olmak üzere beş şampiyonluk sığdırdı! 💪

🏆 EuroLeague Women
🏆 FIBA SuperCup Women
🏆 ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi (Namağlup)
🏆 Kadınlar Türkiye Kupası
🏆 Kadınlar Cumhurbaşkanlığı Kupası

Bundan önceki 57 maçta da 56 galibiyet almıştık. Yani totalde oynadığımız son 108 maçta 106 galibiyet gibi akıl almaz bir istatistiğe ulaştık. Önceki ardarda galibiyet serimiz de tüm kulvarlarda 51 maçtı.

Çevrimdışı ertugrul_solomon

• Üye
« Yanıtla #157 : 25 Aralık 2024, 13:00:12 »
Alıyım ordan Bonner ve Plum'u mu.

Çevrimdışı Umut

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #158 : 25 Aralık 2024, 15:36:23 »
2024 yılında tüm kulvarlarda oynadığı 51 maçta 50 galibiyet alan takımımız, bu sürece ikisi Avrupa'da olmak üzere beş şampiyonluk sığdırdı! 💪

🏆 EuroLeague Women
🏆 FIBA SuperCup Women
🏆 ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi (Namağlup)
🏆 Kadınlar Türkiye Kupası
🏆 Kadınlar Cumhurbaşkanlığı Kupası

Bundan önceki 57 maçta da 56 galibiyet almıştık. Yani totalde oynadığımız son 108 maçta 106 galibiyet gibi akıl almaz bir istatistiğe ulaştık. Önceki ardarda galibiyet serimiz de tüm kulvarlarda 51 maçtı.
Daha az küfredin bu takıma daha az. :D Futbola, erkek basketbola sinirlenip sinirlenip gelip burada bu takıma da kızıyorsunuz. Daha ne olacaktı ki?

Şakası bi tarafa da bu nası bi istatistik yuh...
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimiçi iloturo

• Üye
« Yanıtla #159 : 25 Aralık 2024, 16:43:01 »
Daha az küfredin bu takıma daha az. :D Futbola, erkek basketbola sinirlenip sinirlenip gelip burada bu takıma da kızıyorsunuz. Daha ne olacaktı ki?

Şakası bi tarafa da bu nası bi istatistik yuh...
Bu takıma çok fazla kufur ettiğimi hatirlamiyorum, son 3 yil haric ama :) Öncesinde ki looserlik neredeyse basketten soğutmustu insanları.
Benim daha çok kızdığım nokta başımızdaki koc ve tercihleri. Eka'da dahi bu denli bir dominasyon yoktu belki. Su tabloya laf eden çarpılır.

Çevrimdışı Umut

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #160 : 25 Aralık 2024, 21:20:42 »
Bu takıma çok fazla kufur ettiğimi hatirlamiyorum, son 3 yil haric ama :) Öncesinde ki looserlik neredeyse basketten soğutmustu insanları.
Benim daha çok kızdığım nokta başımızdaki koc ve tercihleri. Eka'da dahi bu denli bir dominasyon yoktu belki. Su tabloya laf eden çarpılır.
Aslında evet, yanlış ifade ettim. Sen dahil çoğunluk koçtan pek hoşlanmıyorsunuz. Ben çok anlamıyorum kadın basketten ama ortada şöyle bi tablo varken fazla da gerek yok gibi geliyor kendini üzmeye. :D Sonuçta o loserlık sonrası telafi ettiler gibi.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #161 : 25 Aralık 2024, 23:58:04 »
Aslında evet, yanlış ifade ettim. Sen dahil çoğunluk koçtan pek hoşlanmıyorsunuz. Ben çok anlamıyorum kadın basketten ama ortada şöyle bi tablo varken fazla da gerek yok gibi geliyor kendini üzmeye. :D Sonuçta o loserlık sonrası telafi ettiler gibi.

Takım alarm veriyordu. Vurup geçeceğimiz anlarda saçma sapan tercihler ve rotasyonlarla rakiplerin geri dönmesine izin verdik. Bir Polonya deplasmanı var ki Efe'nin tabiriyle maç sonunda bir kendi potamıza şut atmadığımız kalmıştı. Son aldığımız kupada da direkten döndük resmen. Emma'nın oyun aklı Hızır gibi yetişti her seferinde. Umarım yeni transfer bir nebze olsun değiştirir vaziyeti. Detayıyla yazıp çağırmak istemiyorum, şöyle yazayım; en kötüsü geliyor hep aklımıza.

Üç yıl üst üste Avrupa Şampiyonu olma fırsatı her zaman gelmez. Bütün kulüpler için geçerli bu. Herkes bu işin şansa bırakılmamasını istiyor. Rakiplerimizin maçı bize hediye eden hatalarının bir kısmı "son iki yılın şampiyonu ile oynuyoruz" psikolojisinden kaynaklanıyor. Önümüzdeki yılı düşünsene; "son üç yılın şampiyonu ile oynuyoruz" psikolojisini hissettirme şansımız var. Kesinlikle şansa bırakılmamalı. Bir sürü iş adamı var. Bir ikinci iyi takviye ile açık kapı bırakmamalıyız. Sonuçta F4'e kim kalırsa kalsın, "tek maç, her şey olabilir" motivasyonu ile çıkacaklar karşımıza. Emma imdat çekici olarak dursun bir köşede yine. Kadının "hep ben, hep ben" türünden bir egosu da yok. Bu işleri mesele etmeyen bir yıldıza sahip olmak büyük bir lüks...
« Son Düzenleme: 25 Aralık 2024, 23:59:48 Gönderen: Ertan Ürkmez »