Gönderen Konu: Fenerbahçe | ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi  (Okunma sayısı 21989 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ertugrul_solomon

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Fenerbahçe | ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi
« Yanıtla #255 : 25 Ocak 2025, 16:46:49 »
Hahahahaha orta sahadan son saniye üçlüğü yiyip yenildik. İyi oldu müstahak size.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #256 : 25 Ocak 2025, 16:48:55 »
Bu sictimin karısı varken avrupa da gider lig de. Çekirge sıçradı, sıçradı, artık sicrayamiyor. Sene başından beri söylüyorum. Tekerleğin illa patlamasına gerek var mıydı ki? Namagluptuk ya, hersey güllük gülistanlık değil mi ?

Çevrimdışı Tgezer

• Üye
  • Yer: Hamburg
« Yanıtla #257 : 25 Ocak 2025, 16:49:16 »
Üst üste iki yenilgi geldi. Görün de artık şunları, kısa alın artık. Amerikalı skorer kısa olmaması yüzünden bu takım her maçı kaybetme potansiyeline sahip.

Çevrimdışı franz392

• Üye
« Yanıtla #258 : 25 Ocak 2025, 16:49:51 »
Transfer yapmadan devam edin böyle. 2 deplasman üst üste 2 mağlubiyet oldu. Şampiyonluklar için de Meesseman'dan mucizeler bekleyin.

Çevrimdışı Tgezer

• Üye
  • Yer: Hamburg
« Yanıtla #259 : 25 Ocak 2025, 16:52:40 »
Namagluptuk ya, hersey güllük gülistanlık değil mi ?

Burada herkes bir yabancı kısa transferi gerektiğini söylüyordu. Atkinsle hala devam eden yönetim de suç var. Yönetim kanadı namaglup gidişe kandı muhtemelen ama bu takım kadrosu acayip sıkıntılı. Lig için de avrupa için de.

Ligde kesinlikle Sabally ile oynamak lazım. Hem perdeleri kısaları rahatlatıyor hem de rakip uzunları temasla yıpratıyor. Tina temas sevmediği için rakip maç sonuna diri giriyor malesef.
« Son Düzenleme: 25 Ocak 2025, 16:55:04 Gönderen: Tgezer »

Çevrimdışı ertugrul_solomon

• Üye
« Yanıtla #260 : 25 Ocak 2025, 16:54:55 »
Lig için hem kısa hem Stokes lazım. 2 uzunla play off geçmez.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
« Yanıtla #261 : 25 Ocak 2025, 16:55:24 »
Besiktas ve Mersin deplasmanlarinda da yenilip de gsye lig liderliğini verirsiniz umarım. Olmaz demiyorum artık, olur. O büyü kalmadı. Yenilgiler geldi mi gelmeye devam eder.  Daha önce denenmiş, olmamış, kovulmus bir kadını tekrar getirirsen, ilk sene kendi kuramadığı takim olduğu için basaramadigi şeyi ikinci senesinde başarma yolunda emin adimlarla ilerler. Adim adim adim adim adim adim, korkutum şeye doğru ilerliyoruz. Takimin asıl sorunu sutor guard ve dışarıdan isabet iken, 5 tane pivotun yanına 6.pivotu alan şube yönetimine de saygılarımı iletiyorum. Devam edin, sicmadiginiz bu şube kalmıştı bir tek.
« Son Düzenleme: 25 Ocak 2025, 16:57:07 Gönderen: iloturo »

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #262 : 25 Ocak 2025, 17:09:16 »
Umutlandırıp zora sokup epik üç tane kupa alacağız, zerre şüphem yok.

Hocada da problem görmüyorum. Alınabilecek pek oyuncu yoktu zaten, Atkins tutmadı. Yenisi gelir, bir yerli uzun bulur, devam ederiz.

Bu yabancı kuralı tamamen ligde bizi durdurmak için çıktı zaten. Lig de umurumda değil, olmayalım şampiyon, çok da umurumda. GS'nin 20 şampiyonluk önündeyiz. Olursa gider Mersin olur zaten. Bu eşekler olamaz.

Önemli olan Avrupa. Orada da Atkins değişti an bu takım çok net şampiyon.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
« Yanıtla #263 : 25 Ocak 2025, 17:44:41 »
Bu takim ligde de avrupada da sampiyon olabilir. Hala olabilir ama olamayabilir de. Asil problem bu. Olamama ihtimali. Geçen 2 yilda o ihtimal kaf dağının ardindaydi. Bu yıl ise baya baya var.

Çevrimdışı Fbkolik

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #264 : 25 Ocak 2025, 17:49:45 »
Mağlubiyetten çok bizim açımızdan 2 daha üzücü tarafı vardı bugün. 3 sayı gerideyken, 3'lüğe ihtiyacımız varken set Allemand üzerine çiziliyor, Allemand belki şutu soktu ama bu bile dış şut konusunda ne derece vahim durumda olduğumuzu gösteriyor. Allemand Avrupa statüsünde çok değerli oyuncu ama El şampiyonluğu hedefleyen bir takımda son şut ona çiziliyorsa durum vahim demektir. 2. durum ise Emma hem savunma hem hücumda yine olağanüstü oynamasına rağmen kaybetmiş olmamız.

Tamamen guardların şut sıkıntısı yüzünden kaybettiğimiz bir maç. Alan savunmasına maç verdik, çok fazla boş şut kaçırdık ama sezon başından beri kaçırıyoruz birkaç maç dışında. 2. yarı Emma'yı 4. periyodun başında biraz dinlendirelim dedik, 1.5 dkda geri düştük, Tilbe artık midemi bulandırıyor. Emma'ya çok yük bindi, maçın son 3-4 dksında artık ayakları gitmiyordu. Tina zaten 37 yaşında, Türkiye Ligi'nde 3. uzunumuz Tilbe'yken Tina için saha kenarında ambulans falan bulundurmak lazım. Gerçi jogging yapıyor çoğu zaman ama yine de 35-36 dk oynuyor. Zor maçlarda Tina yerine Sabally'i kullanmak lazım. Türkiye ligi için bir Türk uzuna ihtiyacımız var ama bu saatten sonra oraya transfer yaparlar mı bilmiyorum, alınabilecek oyuncu da yok, artık bir şekilde Türkiye Ligi bu şekilde geçecek.

Daha önce de yazmıştım, takım 40 dk boyunca doğru basketbol onuyor, oyun zekası yüksek bir takım ama bu takımın Prag'tan tek farkı var, o da Emma'ya sahip olmamız. Prag'ın yıllardır final 4'da hüsran yaşama sebebi bu. İlla mağlubiyetler alınması gerekmiyordu transfer için, bana kalsa 1 kıtadışı, bir tane de Avrupalı kısa alırım. Sevgi kötü gününde hiç çekilmiyor, Sevgi - Alperi 2'lisinin geçen sene Çbk yarı finalinde unutulmuş heralde yaptıkları skandallıklar, Anderson'un yüzü suyu hürmeti sayesinde yendin Çbk'yı. O Sevgi bugün en güvenilir 2 numaramızsa eğer Allah kurtarsın ne diyeyim, bol bol dua etmek lazım.

Hala hem Türkiye hem de Avrupa'da Emma faktörü sebebiyle favoriyiz fakat Çbk'nın Carleton hamlesiyle yarım adıma düştü o fark, Johannes de iyi dönerse eğer daha da tehlikeye girer iş. Umarım artık bugünkü mağlubiyet süreci hızlandırır. İyi yöneticilik takım alarm verdikten, mağlubiyetler geldikten sonra aksiyon almak değil, öncesinde olabilecek sorunları tespit edip önüne geçmek bunların. İşler kötü giderken herkes aksiyon alır, o iyi yöneticilik değil. İşlerin kötüye gitmesine izin vermeden önlemler almak lazım. Tıpkı geçen seneki Collier hamlesi, tıpkı ondan önceki sene yapılan Vandersloot hamlesi gibi.
« Son Düzenleme: 25 Ocak 2025, 17:51:39 Gönderen: Fbkolik »

Çevrimiçi iloturo

• Üye
« Yanıtla #265 : 25 Ocak 2025, 19:04:19 »
Yaptılar ya sevgili kardeşim. Bu sene yaptıkları hamle sabally. Bence kim ne derse desin hiç gerek olmayan bir hamleydi. Senin takiminda 4 tane pivot varken yabanci hakkını kullandığın, atkins, gabby, allemand ve lekovic (onu da sayiyorum)den hiç birisi güvenilir bir sutor değilken, alan savunması yapan emlak konut gibi takımlar dahi bizi zora sokarken, hala gidip 5.yabanciyi pivottan kullanmanin hiç bir mantığı yoktu.  Milic ve badiane'a güvenmiyorsan gonder gitsin. Bunu öngörecek olan antrenör değil mi? Bu oyuncularla yola çıkıyorsun ve hala pivot alıyorsun. Atkins baktın tutmadı. Olmadi, olmayacak da ama hala duruyor. Sevgi gecen sene final maçında fark 30 olunca ancak oyuna girmişti, şimdi takimin ana rol oyuncusu konumunda. Yerli olarak iyi bir oyuncu. Bence turkiyedeki en iyi yerli ama Amerikali oyuncumuzu kesecek kadar degil. Ipiyle kuyuya inilecek birisi hic degil.. prag, mersin, gs, besiktas bir çok macta sinyali almamıza rağmen bağıra bağıra geldi maglubiyetler. Bitti bitiyor denen takviye hala gelmiyor. Bu kadar riske girmeye ne gerek vardı anlamıyorum. İnşallah akillanirlar şimdi diyeceğim ama pek zannetmiyorum.

Bu arada ust üste 2 maglubiyet en son ne zaman almıştık hatırlamıyorum demiştim. 2018'de almışız.
« Son Düzenleme: 25 Ocak 2025, 19:04:43 Gönderen: iloturo »

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #266 : 25 Ocak 2025, 19:28:15 »
Değerli oyunculara "çift öküzü" muamelesi yapan bir kulübüz. Memleketteki iş disiplini anlayışıyla birebir aynı. 40 çalışan vardır, bir kişi işini düzgün yapar, onun sırtına yük bindikçe biner bindikçe biner, işini iyi yaptığı için her iş ona verilir en nihayetinde ondan da verim almamaya başlarsın, işini yapmayanlar da hayatını yaşar.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #267 : 25 Ocak 2025, 19:47:13 »
Adamların 3 oyuncusu 40 dakika, 2 oyuncusu da 36şar dakika oyunda kalmış. Topumuzla tüfeğimizle şu takımı yenemedik.

Seri gittikten sonra bi önemi yok gerçi.

Çevrimdışı Fbkolik

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #268 : 27 Ocak 2025, 00:25:52 »
Yaptılar ya sevgili kardeşim. Bu sene yaptıkları hamle sabally. Bence kim ne derse desin hiç gerek olmayan bir hamleydi. Senin takiminda 4 tane pivot varken yabanci hakkını kullandığın, atkins, gabby, allemand ve lekovic (onu da sayiyorum)den hiç birisi güvenilir bir sutor değilken, alan savunması yapan emlak konut gibi takımlar dahi bizi zora sokarken, hala gidip 5.yabanciyi pivottan kullanmanin hiç bir mantığı yoktu.  Milic ve badiane'a güvenmiyorsan gonder gitsin. Bunu öngörecek olan antrenör değil mi? Bu oyuncularla yola çıkıyorsun ve hala pivot alıyorsun. Atkins baktın tutmadı. Olmadi, olmayacak da ama hala duruyor. Sevgi gecen sene final maçında fark 30 olunca ancak oyuna girmişti, şimdi takimin ana rol oyuncusu konumunda. Yerli olarak iyi bir oyuncu. Bence turkiyedeki en iyi yerli ama Amerikali oyuncumuzu kesecek kadar degil. Ipiyle kuyuya inilecek birisi hic degil.. prag, mersin, gs, besiktas bir çok macta sinyali almamıza rağmen bağıra bağıra geldi maglubiyetler. Bitti bitiyor denen takviye hala gelmiyor. Bu kadar riske girmeye ne gerek vardı anlamıyorum. İnşallah akillanirlar şimdi diyeceğim ama pek zannetmiyorum.

Bu arada ust üste 2 maglubiyet en son ne zaman almıştık hatırlamıyorum demiştim. 2018'de almışız.
Nicelik açısından öyle evet ama nitelik açısından doğru hamle, nokta atışı hamle Sabally. Yanlış olan hem Badienne hem de Milic'le yola çıkmaktı. Birini sadece tercih etmek gerekiyordu, Milic'in final 4'da katkı vermesinden dolayı onu göze alamayıp 1 sene daha tutalım diye düşündüler büyük ihtimalle. Kısa rotasyonuysa gerçekten çok ama çok dar, 5 yabancı uzunken, 1 tane 1, 0.25(Atkins çeyrek oyuncu) 2, 1 tane de 3 numaramız var yabancı olarak. Bana kalsa bAtkins yerine bir sg, bir tane de 2-3 oynayabilen, şutu güvenilir birini alırım takıma, 2 transfer yaparım aslında dış rotasyona ama 1 tanesine de razıyım.

Emlak Konut maçından sonra alan savunmasını en kritik maçlarda rakip takımlar ceplerinde koz olarak tutacaklardır. Emlak 6-7 tane el üstü üçlük sokarken biz dünya kadar boş şut kaçırdık ama sorun şu ki denk geldi de kaçırdık, günümüzde değildik de kaçırdık durumu değil bu. Güvenilir şutörümüz yok maalesef.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
« Yanıtla #269 : 31 Ocak 2025, 15:47:39 »
Kayseriye de yeniliyoruz sahamızda. Şaka gibi. Bu maçta mağlubiyet olsun. Ben olsam akşamına kalmadan kovarım Garnier'i.

Fenerbahce'nin yakın tarihinde yoktur 3 maç üst üste mağlubiyet.