Gönderen Konu: Fenerbahçe | ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi  (Okunma sayısı 21942 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tgezer

• Üye
  • Yer: Hamburg
Ynt: Fenerbahçe | ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi
« Yanıtla #300 : 01 Şubat 2025, 11:04:38 »
Burada oyuncunun kalitesini mi tartışıyorum ben. Allemand ve Gabby e yanlış transfer mi dedim. Guardı Allemand olan takımda Gabby skoru sürükleyip sana her zaman maç kazandıramaz. Bir oyuncunun iyi olması farklı skoru sürüklemesi farklı. Gabby iyi penetre edip iyi savunma yapıyor olabilir. Avrupanın emma ile birlikte en iyi 2. da olabilir. Gabbyi değerli kılan komple oyunu, zaten avrupa istatitikleri de bunu destekliyor. 12 sayı 5 ribaund 4 asist. Bunlar çok değerli. Ama bu ligde 4. yabancısı olan takımda yeterli değil. Alsaymış o zaman dünkü maçı. Ki Gabby bu sene bayağı iyi şut atıyor hem orta mesafe . %20lerle dış şut atan isimken bu sene %40la atıyor. Bu istikrarı ne kadar gösterebilir zamanla göreceğiz.

Bununla birlikte Allemand gibi potaya bakmayan sadece oynatan guardı olan takımda senin kısanın her maç 20-25 bandında sayı atması lazım.
Guardı Allemand olan takımın skoreri Mcbride, Kelsey Mitchell olursa yüksek skorlara ulaşabilir.

Gabby ayrıca savunulması zor oyuncu değil, mesafe verirsen savunursun. Çünkü 6da 0 atabilecek potansiyeli var, orta mesafesi için de geçerli bu üçlük için de. Ona açık alanı vermeyeceksin sadece. Fiziğini kullanarak potaya çok iyi gidiyor ve oyun aklı yüksek, doğru noktalarda da pası çıkarıyor.

Bu takımda Allemandı tribüne gönderecek bir skorer 1-2 yaratıcı kısa lazım.
« Son Düzenleme: 01 Şubat 2025, 11:10:31 Gönderen: Tgezer »

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #301 : 01 Şubat 2025, 11:29:28 »
Sevgi de Anderson da Allemand'dan daha faydalı oyuncu. Plum'u bir an önce alıp Allemand'ı tribüne şutlamak şart. Yoksa bu kabızlık devam eder.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #302 : 01 Şubat 2025, 11:30:14 »
Yok evet, dünyada tek kadın antrenör fenerbahce haric Fransa dışına çıkmamıs garnier. Takımda sutor yokmuş, işimiz gücümüz tilbeymis, bu sene 30 mac kazanırken tek Emma yoktu, şimdi tek Emma kalmış falan filan. Diyorum ya hocanın hiç suçu yok , çünkü elindeki bu oyuncu kadrosunu sarı çizmeli Mehmet Ağa kurdu verdi ona, andersonu, Howardi,laksayi da o gönderdi. Alan savunmasına çözüm yok ama onu da Mehmet Ağa verdi garnierin eline. Tamam kardeşim. Antrenör mu istiyorsun, zafer kalaycioglu, Alper durur falan var. Sen seversin yerli antrenörleri.

Dalga mı geçiyorsun bilmiyorum ama saydığın antrenörler berbat.

Dediklerimizi tiye alıyorsun ama koç değişikliği hiçbir şey çözmez, bunu söylüyoruz.
« Son Düzenleme: 01 Şubat 2025, 11:33:17 Gönderen: Maldonado »

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #303 : 01 Şubat 2025, 13:00:21 »
Yahu ne savunulması zor değil bilmem ne diyorsunuz gabbye. Olimpiyat finalinde de kendisini yakından savunan dünyanın en iyi oyuncularına karsi 20 sayi atti kadin. Isimiz gücümüz yok gabby ve allemand tartışıyoruz. Dunya kadar vasat var takımda, en basta da antrenör var. Biz gabby allemand tartışıyoruz.

Meessemanin ismini bize gelmeden duymayan adamlar şimdi meessemanci oldu.  Bize gelmeden sayabilecekleri kadin basketçi sayısı taurasi, Angel, penny, stewarttan ibaret olanlar (hatta stewart bile supheli) şimdi collier diyor.

Adam 5 metre yanında oyuncu yokken bombos turnike yüzdesi %25 olan sevgiyi allemand ile kıyaslıyor. Dalgayı kim geçiyor  belli degil. Meesemana bile istatistik uzerinden kasan adamdan zaten baskasi beklenmezdi. Neyse boş konuşmalar bunlar. Ligde liderlik gider bir de familiaya yenilirsek merak etmeyin siz bile tutamazsiniz fransizi.
« Son Düzenleme: 01 Şubat 2025, 13:00:38 Gönderen: iloturo »

Çevrimdışı Wolf1907

• Üye
« Yanıtla #304 : 01 Şubat 2025, 13:27:57 »
Garnier yerine maça etki edecek önemli kadın basketbol antrenörleri var yani piyasada? Bir tane söyle de getirsinler. Adamlar Ahmet Kandemir getirdi yahu koç yokluğundan hashdsd.

Onun sebebi koç yokluğu değil organizasyona kimsenin gelmek istememesi…

Çukurova son 3 yılda kaç
Koç değiştirmiş bakmanızı öneririm

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #305 : 01 Şubat 2025, 15:57:07 »
McBride haberleri çıktı yine.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #306 : 01 Şubat 2025, 15:57:56 »
Onun sebebi koç yokluğu değil organizasyona kimsenin gelmek istememesi…

Çukurova son 3 yılda kaç
Koç değiştirmiş bakmanızı öneririm

Herkesi denediler işte. Zaten piyasada pek hoca da yok, biz de çoğunu denedik.

Çevrimdışı Tgezer

• Üye
  • Yer: Hamburg
« Yanıtla #307 : 01 Şubat 2025, 16:55:30 »
Bazen ne anlatırsan anlat, anlattığın şey karşı tarafın anladığı kadardır.

Bu takım kaybedilen 3 maçın 2sinde Emma sahada değil.
Emma sahadaki oyuncuları oldugundan 2 kat daha iyi gösteriyor hem defansı hem yaptıgı asistlerle. O olmayınca hem savunma çöküyor hem hücum.

Bu 3 maçın 2sinde Gabby kadroda. Bir maçta üç sayının gerisinden 5te 0 atmış, en son kayseri maçında 15te 2 ile oynamış.

Hala gelmiş burada oraya buraya sataşma derdinde. Sana göre Gabby eleştiriyoruzdur eminim. Gabby her maç 20 sayı katkı verebilecek, hücumu sürükleyebilecek bir isim değil. Ligde %22 le dış şut atan birini savunmak zor değil, dış şut atamayan birini içeri kapanıp alan vermezsen savunursun.

Calathes gibi adam bile şutu olmadıgı için zarar verdiği çok oluyordu üst seviyede ki tarihin en iyi pasörlerinden adam.

Bir yabancı kısa alınıp duruma göre ya Gabbynin ya Allemandın tribüne gitmesi gerekiyor. En olası da guard pozisyonunda Sevgi, Olcay ve Alperi oldugu için en olası Allemand.
« Son Düzenleme: 01 Şubat 2025, 16:57:19 Gönderen: Tgezer »

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #308 : 01 Şubat 2025, 17:03:01 »
Bazen ne anlatırsan anlat, anlattığın şey karşı tarafın anladığı kadardır.

Bu takım kaybedilen 3 maçın 2sinde Emma sahada değil.
Emma sahadaki oyuncuları oldugundan 2 kat daha iyi gösteriyor hem defansı hem yaptıgı asistlerle. O olmayınca hem savunma çöküyor hem hücum.

Bu 3 maçın 2sinde Gabby kadroda. Bir maçta üç sayının gerisinden 5te 0 atmış, en son kayseri maçında 15te 2 ile oynamış.

Hala gelmiş burada oraya buraya sataşma derdinde. Sana göre Gabby eleştiriyoruzdur eminim. Gabby her maç 20 sayı katkı verebilecek, hücumu sürükleyebilecek bir isim değil. Ligde %22 le dış şut atan birini savunmak zor değil, dış şut atamayan birini içeri kapanıp alan vermezsen savunursun.

Calathes gibi adam bile şutu olmadıgı için zarar verdiği çok oluyordu üst seviyede ki tarihin en iyi pasörlerinden adam.

Bir yabancı kısa alınıp duruma göre ya Gabbynin ya Allemandın tribüne gitmesi gerekiyor. En olası da guard pozisyonunda Sevgi, Olcay ve Alperi oldugu için en olası Allemand.
Gabi tribüne gitmez 3 nodaki tek oyuncu ve dediğin gibi bazen yüksek skor da yapabiliyor, bir potansiyeli var ama Allemand vasat bir oyuncu, olsa da olur olmasa da.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #309 : 01 Şubat 2025, 17:21:11 »
Aahhahahaaa. :)
Birsey anlattigin yok. Ne dedigin de belli degil. Gabby tribüne gitsin  diyen bir çocuğu muhatap almaya da gerek yok. Hala saçma sapan %ler veriyor. Gabbyi seatlle bile tribüne gönderemedi. Kadın wnbae döndüğünde ilk maçında ayakta alkislandi. Adam gabby tribüne diyor. Her mac 20 sayi katki veren bir tane isim soyle bakalim bana avrupada da bileyim. Hata sende değil bende. Alemend konusuna da girmeye gerek yok kenz  kardeşim. Sen meeseman için bile bilmem kac dk bilmem kac sayi dedikten sonra bayan baskette dikkate alanıcak birisi değilsin kusura bakma. Genel anlamda düzgün birisin ama hayat rakamlardan ibaret değil ki rakamlara da girersen zaten yine zararlı çıkarsın. Kadın avrupada asist siralamasinda lider, ayin takımına seçilmiş, avrupa şampiyonu takimin guardi. O kadar boş muhabbetler donuyor ki dedim ya hata bende sizde değil.
« Son Düzenleme: 01 Şubat 2025, 17:33:42 Gönderen: iloturo »

Çevrimiçi myildirim

• Üye
« Yanıtla #310 : 01 Şubat 2025, 17:27:26 »

1 milyon dolar civarı para (ki wnba max kontratlarının 4 katı civarı oluyor bu rakam) kazanacağı söylenilen bi oluşumu 3 maçta bırakıp nereye geliyormuş Allah aşkına, boş hayalleri bırakalım, unrivaled gerçeğine alışsak iyi olacak artık bence.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #311 : 01 Şubat 2025, 17:29:08 »
Nasil olacakmış o iş merak ediyorum. Kadın şu anda zaten unrivaled'da oynuyor ve takimi da kafaya oynuyor. Baya da iyi para kazanıyor ki o para için zaten gelmedi bu sene.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #312 : 01 Şubat 2025, 20:31:41 »
Emma konusunu geçen de açıkladım, hala Emma diyorsun. Allemand'ı sadece bizde izledim ve vasat buluyorum, senin gömdüğün Anderson'dan bir fazlası yok, bu yüzden basketbol cahili de olduk. Sana kalsa Kalinic de Nigel'den iyi topçu:)

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #313 : 01 Şubat 2025, 22:14:05 »
Alemanda vasat diyen adam cahildir. Nasil tanimlarsan tanimla.

Emma konusunu da istediğin kadar açıkla. Ben muhabbeti az cok hatirliyorum. Kalkip simdi yaptigin gibi emmayi savundurmustun bana..Taurasi bize geldigi ilk mac sıfır saha içi isabeti ile yanilmiyorsam 10'da 0 ile oynayıp 2 sayi ile maci bitirmişti. Emma örneğinde olduğu gibi bilmem kac dk 10'da 0, 2 sayi yazmış miydin o mactan sonra da? Neyse uzatmaya gerek yok. İstediğini düşünebilirsin.

Dalga mi geciyorsun aklin sira. Hayes diye bir oyuncu mu vardı avrupada 2 yıl öncesine kadar? Kalinic mi hayes mi desen 2-3 yil önce sen bile kalinic derdin?
« Son Düzenleme: 01 Şubat 2025, 22:16:17 Gönderen: iloturo »

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #314 : 01 Şubat 2025, 23:23:32 »
Emma'nın Eka'daki istatistikleri çok iyi zaten, neyin savunması? Sadece 1 (bir) kez şu ana kadar beklentimin altında tarzı bir yorum yaptım, oyunculuğuna laf mı etmişim. Yüz tane iyi yorum dururken bir tane olumsuz yorumu söyleyip duruyorsun.
Nigel'a sadece ilk geldiğinde değil uzunca bir süre olumsuz yorum yaptın, 1 maç kötü oynasın fabrika ayarlarına döndü vs muhabbeti yapıyordun geçen seneye kadar.