Burada oyuncunun kalitesini mi tartışıyorum ben. Allemand ve Gabby e yanlış transfer mi dedim. Guardı Allemand olan takımda Gabby skoru sürükleyip sana her zaman maç kazandıramaz. Bir oyuncunun iyi olması farklı skoru sürüklemesi farklı. Gabby iyi penetre edip iyi savunma yapıyor olabilir. Avrupanın emma ile birlikte en iyi 2. da olabilir. Gabbyi değerli kılan komple oyunu, zaten avrupa istatitikleri de bunu destekliyor. 12 sayı 5 ribaund 4 asist. Bunlar çok değerli. Ama bu ligde 4. yabancısı olan takımda yeterli değil. Alsaymış o zaman dünkü maçı. Ki Gabby bu sene bayağı iyi şut atıyor hem orta mesafe . %20lerle dış şut atan isimken bu sene %40la atıyor. Bu istikrarı ne kadar gösterebilir zamanla göreceğiz.
Bununla birlikte Allemand gibi potaya bakmayan sadece oynatan guardı olan takımda senin kısanın her maç 20-25 bandında sayı atması lazım.
Guardı Allemand olan takımın skoreri Mcbride, Kelsey Mitchell olursa yüksek skorlara ulaşabilir.
Gabby ayrıca savunulması zor oyuncu değil, mesafe verirsen savunursun. Çünkü 6da 0 atabilecek potansiyeli var, orta mesafesi için de geçerli bu üçlük için de. Ona açık alanı vermeyeceksin sadece. Fiziğini kullanarak potaya çok iyi gidiyor ve oyun aklı yüksek, doğru noktalarda da pası çıkarıyor.
Bu takımda Allemandı tribüne gönderecek bir skorer 1-2 yaratıcı kısa lazım.