Transfer politikasının kötülüğünü geçtim ama Genelde de kötü yönetiliyor ve taraftar herşeyi son anda öğreniyor, Fenerbahce.Org Familia Schio'nun kadrosundan tut da skorer oyuncularına, sakatlık haberlerine kadar her şeyi sayfasında verirken, bizle ilgili hiç bir yorum yok, kadro yok, sakatlar yazılmamış hatta yolculukları bile vermediler, Hala Sabally nezamana yetişecek onu bile bilmiyoruz, belkide sezonu kapadı, Alperi sezonun başından beri iyi değil üstüne hep sakat, bu kız elini nasıl kırdı açıklama bile yok.
Mersin ve hakemler bugün abarttılar, tam yaklaşmaya başlayınca öyle fauller çalı ndıki aman Fenerbahçe yetişmesin, Örneğin Asena saçmakıdı düştü faul çalındı,
Federasyonun bu maçı ertelememeside iilginç, 2 takımında euroleague önemli maçları var araya bu maçı koymak saçmaydı.
Takım olarak devamlı düşüşteyiz, Alan savunma yapan takımlara zorlanıyoruz çünkü onları delecek pota altı Collier'imiz yok, ben yine iddia ediyorum Howard-Anderson-Laksa kalsaydı bu günden daha iyi olurduk. Tina'nın savunması zaten kötü ama sayı atamaması dahada kötü oluyor, hatta ben bugün Badiane yerine onu bekledim. En azından sayı atar diye, Olcay zaten kötüydü ama son dönemde berbat,