Gönderen Konu: Üst üste 7.kez ŞAMPİYON FENERBAHÇE!!!  (Okunma sayısı 28553 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Ynt: Fenerbahçe | ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi
« Yanıtla #330 : 23 Şubat 2025, 17:03:31 »
Son kalan 3 maçımıza baktım da kesin kazanırız dedigim bir tane mac yok. Hepsini farklı da yenebiliriz. Hepsine yenilebiliriz de. Su lanet olası antrenör bu hale getirdi bizi. 5 yil boyunca almadığımız kadar mağlubiyeti Son 5 macta aldik belki de. Son yılların en kötü en çapsız mersin takima karsi 3.ceyrek te 20 sayi farkla yenik duruma düşüp ikili averaj aldik diye seviniyoruz. Ne hallere düştük. Avrupada herhangi bir kazaya uğra bak ben neler söyleyeceğim sana..
« Son Düzenleme: 23 Şubat 2025, 17:03:51 Gönderen: iloturo »

Çevrimdışı Tgezer

• Üye
  • Yer: Hamburg
« Yanıtla #331 : 24 Şubat 2025, 03:13:31 »
Geçen senelerdeki Amerikalıların Mcbride ve Collier/Stewarttı. Bu isimler Wnbade bile tek başına  takımı şampiyonluk adayı yapan isimler. Bu sene ise Atkinson ile Tina Charles. Bu yüzden kaybediyor olmayasın ?
sin.
Seneye daha iyi amerikalı seçimleri ve Elif bayram ve Q transferi rotasyonu genişletir.

Şuanki mevcut Türkiye ligindeki 4 yabancı seçimi ile Bjk/Çbk ya karşı her maç ortada olur. Yerlilerimiz Sevgi dışında genel olarak zarar veren isimler. Zaten Tilbe rotasyona girdiği an savunma çöküyor.
« Son Düzenleme: 24 Şubat 2025, 03:27:23 Gönderen: Tgezer »

Çevrimiçi ertugrul_solomon

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #332 : 24 Şubat 2025, 12:53:51 »
Stewart ve Collier öyleydi ama McBride o seviye bir oyuncu hiç olamadı. İki f-4 te leş atmıştı. Stewart Collier ve Meesseman sayesinde iki yıldır sırıtmadı ama bu sene o süperstar abdli yok kadroda. Bu sene görcez bakalım neler yapacak.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #333 : 24 Şubat 2025, 14:20:54 »
Stewart ve Collier öyleydi ama McBride o seviye bir oyuncu hiç olamadı. İki f-4 te leş atmıştı. Stewart Collier ve Meesseman sayesinde iki yıldır sırıtmadı ama bu sene o süperstar abdli yok kadroda. Bu sene görcez bakalım neler yapacak.

Son Final Four'unda süperstardı vallahi, Mersin maçını o aldı.
« Son Düzenleme: 24 Şubat 2025, 14:21:01 Gönderen: Maldonado »

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #334 : 24 Şubat 2025, 16:49:33 »
Mağlubiyetler gelmeden her maç ortada değildi, namağlup geleni gideni yeniyorduk, mağlubiyetler gelince her maç ortada olmaya başladı :)
Mersin'in son maçta bize çıkan kadrosuna bakalım. Kovduğumuz Anderson ile howard + Aroujo ve carleton, Şu yabancılarla Meeseman, Gabby, Allemand ve Badiane'lı kadroyu 20'ye yatırdılar. Mersin'in koça bile sorsan kendi 4 yabancısını gözü kapalı gönderip bizim yabancıları alır. Hadi geçtim Mersin'i, sahanda Melikgaziye baştan sonra yenik götürüp kaybediyorsun, tam kadro konut'a kaybediyorsun, orman'dan fark yiyorsun. Şu takımları yenmek için Stewart, Collier yada Mcbride olması mı gerekiyor. Anderson ve Howard'ı gönderip Atkins ile Charles'ı babam mı aldırdı takıma. Laksa'yı gönderip yerini doldurmayan kim? Ligin son sırasındaki takımlar dahi alan savunması ile kitliyor bizi. Ben mi kurdum bu kurguyu. Şu takım 5'te 4 mağlubiyet alamaz. Alırsa tek sorumlu koçtur. Gerisi lafügüzaf. Onun da son kredisi avrupa şu an. Bir kaza olursa o zaman kimse kurtaramaz onu.
« Son Düzenleme: 24 Şubat 2025, 16:49:43 Gönderen: iloturo »

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #335 : 24 Şubat 2025, 16:53:30 »
Mağlubiyetler gelmeden her maç ortada değildi, namağlup geleni gideni yeniyorduk, mağlubiyetler gelince her maç ortada olmaya başladı :)
Mersin'in son maçta bize çıkan kadrosuna bakalım. Kovduğumuz Anderson ile howard + Aroujo ve carleton, Şu yabancılarla Meeseman, Gabby, Allemand ve Badiane'lı kadroyu 20'ye yatırdılar. Mersin'in koça bile sorsan kendi 4 yabancısını gözü kapalı gönderip bizim yabancıları alır. Hadi geçtim Mersin'i, sahanda Melikgaziye baştan sonra yenik götürüp kaybediyorsun, tam kadro konut'a kaybediyorsun, orman'dan fark yiyorsun. Şu takımları yenmek için Stewart, Collier yada Mcbride olması mı gerekiyor. Anderson ve Howard'ı gönderip Atkins ile Charles'ı babam mı aldırdı takıma. Laksa'yı gönderip yerini doldurmayan kim? Ligin son sırasındaki takımlar dahi alan savunması ile kitliyor bizi. Ben mi kurdum bu kurguyu. Şu takım 5'te 4 mağlubiyet alamaz. Alırsa tek sorumlu koçtur. Gerisi lafügüzaf. Onun da son kredisi avrupa şu an. Bir kaza olursa o zaman kimse kurtaramaz onu.

Anderson'u gönderip Atkins almadık, Allemand aldık. Atkins'i McBride yerine aldık. Sanki bilmiyorsun. Anderson müthiş şut mu sokuyor dışarıdan sanki?

Sezon sonunda bu takım iki kupayı da kaldıracak, o zaman da sorumlu koç değil de oyuncular olacak muhtemelen ama olsun.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #336 : 24 Şubat 2025, 17:23:38 »
Anderson'u gönderip Atkins almadık, Allemand aldık. Atkins'i McBride yerine aldık. Sanki bilmiyorsun. Anderson müthiş şut mu sokuyor dışarıdan sanki?

Sezon sonunda bu takım iki kupayı da kaldıracak, o zaman da sorumlu koç değil de oyuncular olacak muhtemelen ama olsun.

Arkadaş ayrılan isimler Laksa, Anderson, Mcbride, Collier, Howard
Gelen isimler Allemand, Atkins, Tina, Gabby.

Sezona bu şekilde başladık mı biz? Başladık. Zaten nicelik olarak eksik başladık. Neyin sidik yarışındasın. Bu takım zaten tüm kupaları almak için kuruldu. Baretta'ya 2 dakika daha olsa 16 sayıdan maçı verecektik. Hadi orada eksiktik, ligde gelene gidene yeniliyoruz, bahane yabancı sınırı. Sürekli bir bahane içindesiniz. Şampiyon olur muyuz oluruz, olabiliriz ama olamaya da biliriz. Takım şu anda ne ligde ne avrupada güven vermiyor. Takımın winner özelliği gitmeye başladı yavaş yavaş. Bizi yenen sevinmiyor artık. Bunun da sorumlusu koç diyorum. Koç hariç her yere sarıyorsunuz. 
Tek umudumuz Mcbride oldu. O da inşallah kontak kapatmaz F4'te.

Çevrimdışı Murat

• Üye
« Yanıtla #337 : 24 Şubat 2025, 18:04:59 »
Görünen o ki yabancı sayısı 4 kalacak ise bizim 4 yabancıdan 3 ünün iyi değil çok iyi olması gerekiyor bizim maç temposunu kaldırması için. Son iki sene kadro yapısı bu tarife uygun olduğu için sorun yaşamadık. Ama bu sene yerlilerde çok sakatlıklar yaşayıp kadro yapısı ( yabancı açısından) tarif ettiğim gibi olmayınca sıkıntı yaşadık.

Çevrimiçi ertugrul_solomon

• Üye
« Yanıtla #338 : 24 Şubat 2025, 20:53:47 »
Önümüzdeki sezon için şimdiden Elif ve Kiah Stokes'u bağlamak lazım. Ayrıca rusların geri gelme durumuna göre J. Jones'u kapamak şart. Pota altını eu uzunlarla ( Meesseman, Jones, Sabally, Fagbenle ) ve Stokes yaparsak kıtadışıları ABD'li 2 ve 3 numaralara harcayabiliriz.

Çevrimdışı Tgezer

• Üye
« Yanıtla #339 : 24 Şubat 2025, 22:15:30 »
Kim takımı bu kadroyla yenilmez görüyordu ?? Madem öyle her maça favoriydin niye transfer lazım diyip duruyordun foruma lol Her neyse

Bu takım Avrupada niçin maç kaybetmedi. Çünkü pota altında Tina Badianne Sabally Emma ve Milic oynuyor. Ligde 2 uzunun oldugu için tilbe sahaya giriyor , maç kopuyor. Üzerine avrupada oyuncuları rotasyona soktugun için diri kalabiliyorlar. Türkiye liginde kalamıyorlar.
« Son Düzenleme: 24 Şubat 2025, 22:25:12 Gönderen: Tgezer »

Çevrimdışı Tgezer

• Üye
« Yanıtla #340 : 24 Şubat 2025, 22:22:19 »

f4da leş atmış olabilir geçmişte ama benim bahsettiğim normal sezon performansı. Gözü kapalı 20-30 sayı bulan bir isimdi. Diğer yabancımız Emma-Stewart/Collier pota altından da ise 40 sayı gelince çok rahat 60-70lere ulaşıyordun.

Allemand çok iyi bir oyun kurucu olsa da potaya bakmıyor. Savunmayı kuvvetlendireyim diyip Tina yerine Badianne alınca da bu sefer sayı atamıyorsun.Dış şut sokamadıgımız için rakipler içeri kapanınca çözüm üretmekte sıkıntı yaşıyor takım.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #341 : 24 Şubat 2025, 22:27:06 »
Ne diyorsun hemşehrim sen ya. Dun gelmişsin foruma her maç ne dediğimi biliyorsun masallah
Ben kazandığımız zamanlarda da takviye diyordum evet çünkü eninde sonunda bir dönem gelecek patlayacagimizi söylüyordum. Dediğimde nerede çelişki var? Bu takım ligde de son 5 mac haric her maci kazanıyordu. Badiane, milic, sabally, Tina, emma mi oynuyordu her maç. Ne diyorsunuz? Ne tartışıyoruz anlamıyorum.
« Son Düzenleme: 25 Şubat 2025, 07:15:44 Gönderen: iloturo »

Çevrimdışı Tgezer

• Üye
« Yanıtla #342 : 25 Şubat 2025, 16:15:41 »

Takım diğer rakiplerden her şeye rağmen bir adım önde. Ama bizim takımın her maçı kazanabilmesi için her maçı full konsantrasyon ile oynaması ve iyi oynaması lazım.

Bir konstrasyon eksikliği, kötü şut attığın günde bazı maçlarda kaybetmen içten bile değil.

Schio maçında mükemmel üç çeyrek oynadık. Üçüncü çeyrek sonunda Tina girdi. Savunmada takım çakıldı, hücum ritmi bozuldu. Bir anda fark tek hanelere indi.

O tarz durumda işte güvenilir skorer arıyorsun. Mcbride gelince hem Gabby hem uzunlarımız daha rahat hareket edebilecek alan bulacak. İçeri kapanamayacaklar.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #343 : 28 Şubat 2025, 19:08:03 »
Yarınki Nesibe maçımız ücretsizmiş, 200 TL yüksek fiyattı zaten.

Çevrimiçi MotorCade

• Üye
« Yanıtla #344 : 01 Mart 2025, 17:20:04 »
Tina Charles rezalet bir basketbolcu. Sahaya girdiğinde topu potaya atmaktan başka hiçbir şeyi düşünmeyen, aşırı bencil bir oyuncu. Basketbol zekası da düşük olduğu için oyunda olduğu her an hem savunmada hem hücumda inanılmaz düşüyoruz. O sahadayken tüm şutları sokmasını ummaktan başka bir şansımız yok.
Takımda Emma ve Gabby dışında elit oyuncu yok. Çok fazla tamamlayıcı oyuncular var ama takımda maçı bitirecek oyuncu sayısı çok az.