Gönderen Konu: Üst üste 7.kez ŞAMPİYON FENERBAHÇE!!!  (Okunma sayısı 28556 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
Ynt: Fenerbahçe | ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi
« Yanıtla #390 : 03 Nisan 2025, 23:59:57 »
Nereden baktığına göre değişir. Oynayan mcbride'in da canı cikti ona bakarsan. Yenilsek ki baya ihtimal vardi 1 mac daha fazladan oynamak zorunda kalacaktik. Ben hala umut ediyorum, etmek istiyorum ama hocaya hic güvenmiyorum. Geçen seneki wnba şampiyonu olacak takimla bile yari finali zar zor geçmiştik bu hocayla. finalde ise oyuncular zincirlerinden boşalmış gibiydi. Tek mac mersine karsi oynanacak final gs macini dejavusunu yaşatmaz umarım.

McBride hususunu ben de düşündüm ama onun da ritme girmesi gerekiyordu. Zaten onsuz kazanmamız da mucizeydi bugünkü oyunla. Hocadan bağımsız, oluşturulan kadroyla kumar oynadılar zaten. Umarım kazanırız kumarı ne diyim.

Çevrimdışı Murat

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #391 : 15 Nisan 2025, 07:14:30 »
Tum kupalara talip olan subenin geldigi nokta ve Garnier hala koltugunda. Valla Fenoglio niye gitti o zaman? Ustelik o Turkiye Kupasini almisti.

Çevrimdışı Hakancan

• Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #392 : 15 Nisan 2025, 11:02:18 »
Mc Bride sanki takımın süper starı değilde bir süperstarın yanında ikinci oyuncu olarak görev yaptığında daha verimli oluyor

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #393 : 15 Nisan 2025, 14:59:04 »
Tum kupalara talip olan subenin geldigi nokta ve Garnier hala koltugunda. Valla Fenoglio niye gitti o zaman? Ustelik o Turkiye Kupasini almisti.
Gitmiş

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #394 : 16 Nisan 2025, 17:01:52 »
1.15-2.98 ile favoriyiz ilk maçta

Çevrimdışı Murat

• Üye
« Yanıtla #395 : 16 Nisan 2025, 19:43:35 »
İlk yarı 46-37 öndeyiz

Çevrimiçi ertugrul_solomon

• Üye
« Yanıtla #396 : 16 Nisan 2025, 20:12:42 »
Bu kayla mc bride skor yapsın diye alınmadı mı. Napıyor ne işe yarıyor.

• Üye
« Yanıtla #397 : 16 Nisan 2025, 20:25:51 »
Vallahi atkins kalsaymış keşke.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #398 : 16 Nisan 2025, 20:46:13 »
Turkiye ligi finallerinde ust üste 10.kez yendik bunları. 3 yıldır süpürüyoruz.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #399 : 16 Nisan 2025, 21:59:11 »
Emma bugün 30 sayi ile oynadi. Garnier sonrasi zincirlerinden boşalmış gibiydi. Ne derdi vardı bilmiyorum ama Emma gibi winner bir oyuncunun prag maci performansi normal degildi. Bugun özüne döndü. Tek sorun kaylanin kontak kapatmış hali gelmis turkiyeye. Ne zaman açacak bakalım kontağı. Yoksa açmadan gidecek mi?

• Üye
« Yanıtla #400 : 16 Nisan 2025, 22:35:00 »
Emma bugün 30 sayi ile oynadi. Garnier sonrasi zincirlerinden boşalmış gibiydi. Ne derdi vardı bilmiyorum ama Emma gibi winner bir oyuncunun prag maci performansi normal degildi. Bugun özüne döndü. Tek sorun kaylanin kontak kapatmış hali gelmis turkiyeye. Ne zaman açacak bakalım kontağı. Yoksa açmadan gidecek mi?

Gider ve gelmez inşallah. Büyük maçların küçük oyuncusu. Naparsa yapsın o eşiği geçemiyor. Bu yaştan sonra geçemez de. Kimse gelmiyorsa draft edilenlerden iki abdli bulsunlar. Cappy'ler Nicole powell'ler draft olup gelip damga vurdular. Bitik yabancılardan gına geldi.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #401 : 17 Nisan 2025, 10:27:37 »
Bu maç özelinde bakacak olursak Gabby'nin faul problemi, Kayla'nın düşük mod versiyonu ile en güvendiğimiz forvet pozisyonundan neredeyse hiç katkı alamadık. Sadece Gabby'nin maçı kapatan üçlüğü geldi sonda. Emma bu maç oynamaya gelmiş, belki de Mendez'in dopingi ile yeni bir başlangıç yapmış gibiydi. Sabally de içeriden Mccowan ve Howard ile iyi boğuştu. Yerliler Alperi, Olcay ve Tilbe asgari katkı verdi ama Sevgi maçta hiç yoktu. Rakipte ise Anderson ruh gibiydi. Her zaman böyle olur mu bilmem ama o da Kayla'nın bir başka versiyonu. Bazı maçlarda maçta hiç gözükmüyor. Sonraki maç Rupert oynayabilir diye tahmin ediyorum. Zira boyalı alandan ve reboundlarda mersine büyük üstünlük kurduk.

Bizim kalan tüm maçlarda bu 4 yabancı ile oynamamız lazım. Herhangi bir değişiklik momentumu bir anda Mersin'e verebilir. Kayla ve Gabby biraz daha kıpırdanırsa Emma'nın da yükü homojen olarak dağılır.  Sonraki maç bence en kritik maç. 2-0'dan bize karşı geri dönmeleri zor. Onlar da bunun farkındalardır. Alırsak okyanusu geçmiş oluruz. Geriye dereye geçmek kalır.

• Üye
« Yanıtla #402 : 18 Nisan 2025, 15:32:33 »
Yabancı kuralı 3+2 olmuş. Keşke 4+2 olsaydı. McCowan'ı mutlaka almalıyız.

• Üye
« Yanıtla #403 : 18 Nisan 2025, 15:37:20 »
Gs, fagbenle ve elif bayram ı almış. Seneye bela olacaklar başımıza. Danabaş uyusun.

Çevrimdışı myildirim

• Üye
« Yanıtla #404 : 18 Nisan 2025, 17:59:14 »
Yabancı kuralı 3+2 olmuş. Keşke 4+2 olsaydı. McCowan'ı mutlaka almalıyız.

Fenerbahçe'nin şampiyonluklarını nasıl engelleyebiliriz diye her sene yabancı kuralı değiştirmekten bıkmadı usanmadılar. Saha içinde 2 yerli zorunluluğu nedir ya 1 tanesi bile absürt oluyorken. Yine bir şekil domine etmeye devam edersek yakında yabancı oyuncu tamamen yasaklanacak falan heralde.

1000 kere denediniz geçmişte de aynı şeyleri, yerli oynatma zorunluluğu hangi yerliye fayda sağlamış, tam tersi daha fazla yatarak hiç hak etmediği paraları kazanmalarını sağlıyor kontenjandan dolayı muhtaç kaldığın için kendilerini geliştirme çabaları da olmuyor. Avrupa oynayan takımların yabancıları form da tutamıyor bu yüzden başarı ihtimalin de azalıyor. Hiç değilse 3+5 falan yap da diğer yabancıların da tribünde bari kalmasın ama o da yok. Daha kötü bir yönetim sergilenemezdi yani, Hidayet bırak bu işi artık, daha fazla zorlayıp iyice sıvama...
« Son Düzenleme: 18 Nisan 2025, 18:02:24 Gönderen: myildirim »