Gönderen Konu: Fenerbahçe | Euroleague Women 2024-2025  (Okunma sayısı 23085 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi ertugrul_solomon

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Fenerbahçe | Euroleague Women 2024-2025
« Yanıtla #345 : 11 Nisan 2025, 21:00:56 »
Sene başı Süper Kupa da oynayamıcaz. 3 kupa gitti 3  .

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #346 : 11 Nisan 2025, 21:10:27 »
Ertan kardeşim. Bu takim sene başından  bu yana kaç maç iyi oynadı dersen bir elin parmağını geçmez. Ligde avrupada herhangi yerde namaglup iken de bu durum böyleydi. Bak yine ben demiştim diyeceğim ama kurulan kadro bastan yanlıştı ve gidenler ve gelenlerle,  bu takimi kuran da oyunu güven vermeyen ve sırf ismi ile maclari kazandığı için pek sorgulanmayan da bu hocaydi. Tek mac patlariz kupa gider diye kac kere dedim bilmiyorum. Yonetimin sene ortası başka hoca ile irtibat kurması da her ne kadar yalanlasalar da bence oynanan ve güven vermeyen oyundan dolayiydi ama benim anlamadığım madem bu islere giriyorsunuz hemen gönderin de bu günleri görmeyelim. Burada tüm yönetim çuvalladı. Is isten geçince degil öncesinde önlem almak lazım büyük hayal kirikliklarini önlemek için. Bugün oynanan oyun, mac ici rotasyonlar, hepsi antrenörün hatası. Birazcık onurlu olsa "madem baskalari ile görüsüyorsunuz  verin tazminatimi gönderin, ben böyle bir ortamda çalışmam" derdi. Ikinci kez kovulmaktan zevk mi alacak. Ne alaka hocanın morali bozulmuş. Çocuk mu bu. Eurolague sampiyonlugu almak var işin ucunda. Koskoca  bir etiket var. Bu kadın iyi bir hoca değil. Geçen sene takim.anormal iyiydi. Bu sene fark kapandı ve en kritik.yerde patladı. Takim dengeleri bu kadar yakınken fark yaratacak dokunuşlar yapabilecek hoca gerekiyor ama o hoca  bu hoca değil. Defolari sezon kritik doneme girer girmez ortaya cikti..Bak ne güzel yazmisssin..Bir takim.her yönüyle.maca mükemmel hazırlanmış,  öteki takim 6 tane pivota sahipken 50-20 civarı reboundda ezilmiş. 60-70 sayi zor atan takımdan 90 yemiş. Kaybedilen mactan ziyade oynanan oyun rezalet ötesi. Bu takimin 3 yıldır bu kadar rezil olduğu mac izlememiştim. Gerci daha yeni mersin maci oldu yine aynı rezillikte. O da yine bu hocayla. Tüm yenilmezlik serileri, ust üste maglubiyetler, evimizdeki yenilmezlik vs hepsi gitti. Resmen takimi yerle bir etti kadin. Papağan gibi aynı şeyi söyleyip duruyorum. Nefret ettim artık. Su subeyi de bu hale getirdiler ya. Yazıklar olsun..
« Son Düzenleme: 11 Nisan 2025, 21:12:39 Gönderen: iloturo »

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #347 : 11 Nisan 2025, 21:35:25 »
Ertan kardeşim. Bu takim sene başından  bu yana kaç maç iyi oynadı dersen bir elin parmağını geçmez. Ligde avrupada herhangi yerde namaglup iken de bu durum böyleydi. Bak yine ben demiştim diyeceğim ama kurulan kadro bastan yanlıştı ve gidenler ve gelenlerle,  bu takimi kuran da oyunu güven vermeyen ve sırf ismi ile maclari kazandığı için pek sorgulanmayan da bu hocaydi. Tek mac patlariz kupa gider diye kac kere dedim bilmiyorum. Yonetimin sene ortası başka hoca ile irtibat kurması da her ne kadar yalanlasalar da bence oynanan ve güven vermeyen oyundan dolayiydi ama benim anlamadığım madem bu islere giriyorsunuz hemen gönderin de bu günleri görmeyelim. Burada tüm yönetim çuvalladı. Is isten geçince degil öncesinde önlem almak lazım büyük hayal kirikliklarini önlemek için. Bugün oynanan oyun, mac ici rotasyonlar, hepsi antrenörün hatası. Birazcık onurlu olsa "madem baskalari ile görüsüyorsunuz  verin tazminatimi gönderin, ben böyle bir ortamda çalışmam" derdi. Ikinci kez kovulmaktan zevk mi alacak. Ne alaka hocanın morali bozulmuş. Çocuk mu bu. Eurolague sampiyonlugu almak var işin ucunda. Koskoca  bir etiket var. Bu kadın iyi bir hoca değil. Geçen sene takim.anormal iyiydi. Bu sene fark kapandı ve en kritik.yerde patladı. Takim dengeleri bu kadar yakınken fark yaratacak dokunuşlar yapabilecek hoca gerekiyor ama o hoca  bu hoca değil. Defolari sezon kritik doneme girer girmez ortaya cikti..Bak ne güzel yazmisssin..Bir takim.her yönüyle.maca mükemmel hazırlanmış,  öteki takim 6 tane pivota sahipken 50-20 civarı reboundda ezilmiş. 60-70 sayi zor atan takımdan 90 yemiş. Kaybedilen mactan ziyade oynanan oyun rezalet ötesi. Bu takimin 3 yıldır bu kadar rezil olduğu mac izlememiştim. Gerci daha yeni mersin maci oldu yine aynı rezillikte. O da yine bu hocayla. Tüm yenilmezlik serileri, ust üste maglubiyetler, evimizdeki yenilmezlik vs hepsi gitti. Resmen takimi yerle bir etti kadin. Papağan gibi aynı şeyi söyleyip duruyorum. Nefret ettim artık. Su subeyi de bu hale getirdiler ya. Yazıklar olsun..

Ağbi yazdıklarına hiç bir itirazım yok. Sanırım yanlış anlaşıldım. İsimlerden bağımsız yazıyorum, herhangi bir branşta bir koç görev başında iken başka bir koç ile görüşüyorsan ve bunu duyuruyorsan zaten ordan hayır gelmez. Madem memnun değilsin ve yerine birilerini bakıyorsun iş bu raddelere gelmeden göndereceksin. Aynı haltı Kokoskov zamanında da yediler. Herife kadro kurdurdular, sonra başka koçlarla görüştüler. Çekti gitti herif. Tek istisnası Djordovic oldu, kovulacağını bildiği halde karekter gösterdi ve o yılın Avrupa şampiyonunu üç kez yenerek takımı şampiyon yaptı. Buna vurgu yaptım sadece.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #348 : 11 Nisan 2025, 22:19:54 »
Iagupova ilk yari 0 sayi. Tipik fenerli iste.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #349 : 11 Nisan 2025, 22:20:53 »
O kadar leş bir yapılanma ki 1 ABDli, 2 Avrupalı uzun toplam 18 dakika süre alırken, adam yokluğundan vasat Avrupalı Allemand 30 dakika süre alıyor.

5 yabancı uzunumuz var, 1 tane yıldız ABDli guardımız yok. 3/15 ile rezil üçlük  attık, üstüne 91 gibi hayvani sayı yedik.
Yıldızımız Emma da kötü gününde olunca hep söylediğim sıra takımı hüviyetine büründük.
Bu kadroyu kuran hoca baş suçludur.
Sene başı Beşiktaş tam kadro olsa Süper Kupa'yı da alamazdık. Adamların o düşük bütçeye rağmen çoğu yabancısı bizim çoğu yabancıdan iyi.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #350 : 11 Nisan 2025, 23:25:17 »
Sictimin karısının gönderdiği Howard ve anderson mersini finale çıkardı. Allah bir kez daha belani versin senin..

Çevrimdışı Hakancan

• Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #351 : 11 Nisan 2025, 23:32:58 »
Bu takımı forumdakiler yapsa daha iyi bir takım planlaması ortaya çıkardı.Malesef perşembenin gelişi çarşambadan belliydi.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #352 : 11 Nisan 2025, 23:38:40 »
Anderson son dakikada 2 çok kritik turnike attı, üstüne de son topta muazzam savunma ile potayı göstermedi.
Şampiyon apoletli karakterli oyuncuyu gönderenlere müstehak.
Ahmet Kandemirle şampiyon olacaklar. Ertuğrul Erdoğan gelsin bize de Yunana falan gerek yok.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #353 : 11 Nisan 2025, 23:47:35 »
Mersin hakemlere rağmen finale çıktı. Maç topu sanırım sadece Valencia potasına girmedi. Ne desek ne yazsak boş...

Çevrimdışı myildirim

• Üye
« Yanıtla #354 : 11 Nisan 2025, 23:52:18 »
Valencia son çeyrek başı 11 sayıdan geri dönüp, ispanyol lobisi hakemlerinin de korkunç düdükleriyle 3 sayı öne de fırladı, çbk 2 teknik yedi üst üste o arada howard da beşledi ama anderson adeta bize nispet yaparcasına bütün kritik kader toplarında tek başına kaçırmadan 6 sayı atıp maçı getirdi mvp oldu, geçen senede kritik anlarda hep doğru oynuyor, perimetre savunmasını güçlü tutuyordu nasıl gönderdiğimize inanamamıştım zaten, ne denir bilmiyorum artık…

Prag asla bize attığı gibi şut sokamaz çbkya karşı diye düşünüyorum klasik şekilde zaten ciddi eksik rotasyon olan kısaları kesin mala bağlar, haliyle çbk denen her sezon 20 oyuncu getirip, bi kısmını gönderip, bi kısmını 2-3 ay hiç ortada gözükmeyip sonra tekrar dahil eden, sezon içi en az 3 koç değiştiren fb düşmanı tiksinç oluşuma, her bulunduğu ortamda terör estiren başkan bozuntularına bir EL kupası hediye etmek üzereyiz maalesef…

Çevrimdışı Murat

• Üye
« Yanıtla #355 : 12 Nisan 2025, 12:34:37 »
Valencia son çeyrek başı 11 sayıdan geri dönüp, ispanyol lobisi hakemlerinin de korkunç düdükleriyle 3 sayı öne de fırladı, çbk 2 teknik yedi üst üste o arada howard da beşledi ama anderson adeta bize nispet yaparcasına bütün kritik kader toplarında tek başına kaçırmadan 6 sayı atıp maçı getirdi mvp oldu, geçen senede kritik anlarda hep doğru oynuyor, perimetre savunmasını güçlü tutuyordu nasıl gönderdiğimize inanamamıştım zaten, ne denir bilmiyorum artık…

Prag asla bize attığı gibi şut sokamaz çbkya karşı diye düşünüyorum klasik şekilde zaten ciddi eksik rotasyon olan kısaları kesin mala bağlar, haliyle çbk denen her sezon 20 oyuncu getirip, bi kısmını gönderip, bi kısmını 2-3 ay hiç ortada gözükmeyip sonra tekrar dahil eden, sezon içi en az 3 koç değiştiren fb düşmanı tiksinç oluşuma, her bulunduğu ortamda terör estiren başkan bozuntularına bir EL kupası hediye etmek üzereyiz maalesef…
Bende çok zorlanmadan ÇBK şampiyon olur diye düşünüyorum. Çünkü bizim zaman zaman yaptığımız savunmadan eser yoktu Prag maçında. Prag en son ne zaman bir adı büyük rakibe bu kadar kolay üstünlük kurmuştur ki.Garnier 3. lük maçına çıkıp ordan evine geçsin daha yakın olur.
« Son Düzenleme: 13 Nisan 2025, 01:11:03 Gönderen: Murat »

Çevrimiçi ertugrul_solomon

• Üye
« Yanıtla #356 : 12 Nisan 2025, 13:28:26 »
Allah belasını versin yönetiminde hocanın da. Oyuncularda isteksiz oyunla sıçıp sıvadılar.

Çevrimdışı hathat

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #357 : 12 Nisan 2025, 13:49:38 »
Şuan takım için yazılacak tek bir şey var bence; Yazıklar olsun…
Dünden Daha SARI, Yarından Daha LACİ...

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #358 : 12 Nisan 2025, 16:12:31 »
Conde denen sezonun prag adına en iyi oyuncusu sezonu kapamisti ve yılların thomas'i da bu sene kadrolarinda yoktu. Zar zor gruptan çıkıp play in macini da son çeyrek aldılar. Iste böyle bir takim.bize karsi sezonun en rahat maçlarından birisini oynayarak idman havasında 20 fark atti. Yürüyerek turnike attılar, şutu atan oyuncunun rebound alarak tekrar sayi attigi yada asist yaptığı bilmem kac tane pozisyona vardi. Bunlarin tamamı konsantrasyonla alakalı. Yeri gelir senin kısa oyuncunun bile 10 rebound çekebilir. Doğru yerleşim ve pozisyon alma ile alakalı rebound. Bizimkiler hepsi mac boyunca seyretti. Gabby ve biraz da allemand haric oyuna isyan eden bir tane oyuncu yoktu. Buna belki de kariyerinin en kötü oyununu oynayan Emma dahil.
Tarihi bir fırsatı kaçırdık. Bundan sonra bu seviyelere gelip gelemeyeceğimiz bile supheli. Erkek basketin durumu ortada işte.. 10 yıldır tirmaliyoruz. Capsizin tekine namaglup sampiyon takimi bastan aşağı dağıtma sacma sapan kadrolar kurma bir çok fırsat varken değerlendirmeme yetkisi verirsen olacagi bu..
« Son Düzenleme: 12 Nisan 2025, 16:13:23 Gönderen: iloturo »

Çevrimdışı xtremre

• Üye
  • Yer: İSTANBUL
« Yanıtla #359 : 12 Nisan 2025, 20:40:17 »
Marina maljkovic geri getirilmeli geçen sene Garnier Euroleague şampiyonu olduğunda maljkovic kurmuştu takımı onun ekmeğini yedi maljkovic tam sistem savunma koçu eğer gelmek istemezse miguel Mendez getirilmeli sistem koçu bunlar Yunan koç gelirse felaket olur Fenerbahçe de tüm branşlarda denelinen insanı bir daha getirme hastalığı var