Yönetimin en büyük hatası ligdeki maglubiyetler geldigi an gönderilecekti bu kadın. Doğru bir işi yanlış bir süreçle yönettiler. Birisi demis taaaa gecen sene maljkovic gittigi an bunun getirilmesi yanlıştı. Esasinda sorunun kökeni burada yatıyor ve bu da yönetim hatası. Unrivaled diye bir oluşum çıkmışken, bir çok ust duzey amerikali artık avrupaya gelmiyorken ve takimlar arası fark da ilk defa bu kadar kapanmisken sene başı ipleri bu kadının eline vermek, şampiyon kadroyu dağıtmak, johannes, fiebich, mccowan bosta iken transfer etmemek, howard'i gönderip tinayi almak, yilin en iyi savunmacisini göndermek, laksa gibi bir sutoru gönderip takimi iyice dis sut ozurlu hale getirmek, 5 pivot varken neden alındığını hala bugün bile anlamadığım, ne katkı verdiğini ise hiç çözemediğim çakma saballyi almak. Bastan aşağı fiyasko tercihler. Düşünüyorum düşünüyorum. Hala şu günlerin geleceğini nasil görmediler yada görüp de sezonun çöpe gideceğini bile bile nasıl sabrettiler, neşter vurmadilar hayretler içindeyim ya.