Gönderen Konu: Fenerbahçe | Euroleague Women 2024-2025  (Okunma sayısı 5550 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
Ynt: Fenerbahçe | Euroleague Women 2024-2025
« Yanıtla #75 : 29 Ekim 2024, 20:34:17 »
Garnier gayet iyi koç. Bir takviye her şeyi çözer.

Ki aslında çözülecek bir şey de yok, takım namağlup. Kıta dışı seçimleri sıkıntılı olduğundan böyle görünüyor, Atkins biraz skor yaparsa hiç sorun kalmaz.
« Son Düzenleme: 29 Ekim 2024, 20:35:06 Gönderen: Maldonado »

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • Yer: istanbul
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #76 : 29 Ekim 2024, 20:40:24 »
 ÇBK 80-76 Bourges maç sonu

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #77 : 29 Ekim 2024, 20:42:25 »
Galibiyet serisi:33
Türkiye sınırlarında yapılan maçlardaki galibiyet serisi:75

Çevrimiçi ertugrul_solomon

• Üye
« Yanıtla #78 : 29 Ekim 2024, 20:49:03 »
Gabby için moral maçı oldu. Charles'im çok rahat skor yapıyor, üçlüğü de taktı. Dakikaları artmalı. Şu an Atkins işin içine giremedi henüz. Onu da adapte etmek lazım.

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #79 : 29 Ekim 2024, 21:08:12 »
Garnier gayet iyi koç. Bir takviye her şeyi çözer.

Ki aslında çözülecek bir şey de yok, takım namağlup. Kıta dışı seçimleri sıkıntılı olduğundan böyle görünüyor, Atkins biraz skor yaparsa hiç sorun kalmaz.

Haklısın, bu kadına kötü hoca demek yanlış olmazmı? Geçen sezon o dar kadroyla bütün kupaları topladı, Transfer politikasında parmağı olduğunu da sanmıyorum, sen ona Stewart - ı getirdinde omu istemedi, Danabaş-ın herşeyde parmağı varMenejeride o yolladı Nalanı getirende oydu, benim düşüncem, konuşmasında ne dedi Kayla'nın yerine Atkinsi getirdik.Devşirme ve yerli transferede gerek görmedi efendiler!
Şunda hem fikirim her sezon kalite düşüyor, özellikle bu sezon daha zor, Collier'in ve Mc Bridenin yeri dolmadı, Lekovic de yönetimin eseri, gelenler  olsada olmasada yine bu oyuncular alınmalıydı, Gabby Collier'in yerine alındı mantığı yanlış, Atkins'i oyun kurucu düşünürsek yanlış, Allemand farklı Atkins farklı bu günde gördük. Atkins dediğin gibi zamanla daha iyi olur,ama oyun kurucu veya Kaylanın yerine değil, Tilbe bitkisel hayatta, Milic ( ben hiç istemedim ama) bu sene daha kötü. Bence takviye yapılırsa bu hoca götürür, başkada çare yok, 20 sayıda küçümsenemez,
Gabby bize geldiğinden buyana 3 lük attımı?

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #80 : 29 Ekim 2024, 21:24:01 »
Haklısın, bu kadına kötü hoca demek yanlış olmazmı? Geçen sezon o dar kadroyla bütün kupaları topladı, Transfer politikasında parmağı olduğunu da sanmıyorum, sen ona Stewart - ı getirdinde omu istemedi, Danabaş-ın herşeyde parmağı varMenejeride o yolladı Nalanı getirende oydu, benim düşüncem, konuşmasında ne dedi Kayla'nın yerine Atkinsi getirdik.Devşirme ve yerli transferede gerek görmedi efendiler!
Şunda hem fikirim her sezon kalite düşüyor, özellikle bu sezon daha zor, Collier'in ve Mc Bridenin yeri dolmadı, Lekovic de yönetimin eseri, gelenler  olsada olmasada yine bu oyuncular alınmalıydı, Gabby Collier'in yerine alındı mantığı yanlış, Atkins'i oyun kurucu düşünürsek yanlış, Allemand farklı Atkins farklı bu günde gördük. Atkins dediğin gibi zamanla daha iyi olur,ama oyun kurucu veya Kaylanın yerine değil, Tilbe bitkisel hayatta, Milic ( ben hiç istemedim ama) bu sene daha kötü. Bence takviye yapılırsa bu hoca götürür, başkada çare yok, 20 sayıda küçümsenemez,
Gabby bize geldiğinden buyana 3 lük attımı?
Ne dari abicim saka mi yapıyorsun? Collier - mcbride wnba finali oynadi. Ayrıca meesseman vardı. Bu uclu wnba şampiyonu olur. Dar kadro diyorsun. Uzun uzadıya yazmaya gerek yok. Garnier berbat bir koc.

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #81 : 29 Ekim 2024, 21:29:08 »
Gabby için moral maçı oldu. Charles'im çok rahat skor yapıyor, üçlüğü de taktı. Dakikaları artmalı. Şu an Atkins işin içine giremedi henüz. Onu da adapte etmek lazım.
Lakayıt tavırlı oyuncu sevilmez ama Atkins öyle olmaması iyi, yaptığı hareket sonucunda Bench de kendide kendine kızdı, sakinleşemedi, bu hırs iyidir, dediğin gibi onu adapte etmek lazım, kötü oyuncu değil ama Mc Bridenin yerine düşünmekde yanlış

• Üye
« Yanıtla #82 : 29 Ekim 2024, 21:34:13 »
Garnier bencede berbat bir koç. Badiane kalasını sardı başımıza. Ulan Charles wnbade 25-30 dk oynuyor bizde 15 dk. Oynatsana kadın leblebi gibi sayı atıyor. Atkins i ısındıramadı hala. Erkek basketbol hocası da ayrı bir dırzo , kadın basketbol hocası da ayrı bir vasat.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #83 : 29 Ekim 2024, 21:56:52 »
Yahu Garnier rezil bir takımla, sezon ortasında takımı devralıp Yakın Doğu'yu geçip şampiyon olmuş bir koç. Ben de eleştiriyorum ama asla berbat bir koç filan değil, hatta kadın basketbolu için Phil Jackson filan seviyesinde bir antrenör muhtemelen. Çünkü kadın basketbolda hoca yok.
« Son Düzenleme: 29 Ekim 2024, 21:59:20 Gönderen: Maldonado »

• Üye
« Yanıtla #84 : 29 Ekim 2024, 22:36:10 »
Yahu Garnier rezil bir takımla, sezon ortasında takımı devralıp Yakın Doğu'yu geçip şampiyon olmuş bir koç. Ben de eleştiriyorum ama asla berbat bir koç filan değil, hatta kadın basketbolu için Phil Jackson filan seviyesinde bir antrenör muhtemelen. Çünkü kadın basketbolda hoca yok.

Garnier hocam nasılsınız ;D

Garnier gelse bu kadar övmez kendini :D :D

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #85 : 29 Ekim 2024, 22:59:28 »

Garnier hocam nasılsınız ;D

Garnier gelse bu kadar övmez kendini :D :D

Olanı söylüyorum kral. Sanki yerine alınabilecek hoca var. İş oyuncuda bitiyor.

• Üye
« Yanıtla #86 : 20 Kasım 2024, 23:27:46 »
Sevgi uzun  Allah bildiği gibi yapsın seni. Kafasız.

Çevrimdışı MotorCade

• Üye
« Yanıtla #87 : 20 Kasım 2024, 23:29:17 »
Sevgi uzun  Allah bildiği gibi yapsın seni. Kafasız.
Takımın IQ seviyesini inanılmaz düşürüyor. Takımda Emma olmasa zaten EuroCup takımıyız çok net.

• Üye
« Yanıtla #88 : 20 Kasım 2024, 23:35:42 »
Takımın IQ seviyesini inanılmaz düşürüyor. Takımda Emma olmasa zaten EuroCup takımıyız çok net.

Kafasız ya pası hatalı verip topu kaptırıyor. Turnikeye gidene faul yapıp basket faul oluyor. Hücumda saçma sapan pota altına girip çizgiye basıp top kaybı. Ayaklar baş oldu Euroleague şampiyonunda. Badiane ı, Sevgi'si. Sabır ver Allahım.

Çevrimdışı Tgezer

• Üye
  • Yer: Hamburg
« Yanıtla #89 : 20 Kasım 2024, 23:35:53 »
Bitirici konumundaki Atkins bugün bayağı iyi iş yaptı. Ancak son anda yine topu elinden fazla tutup pas vermeye çalıştığı anda top kaybını hemen yaptı.
Güzel galibiyet oldu, tebrikler !