Garnier gayet iyi koç. Bir takviye her şeyi çözer.
Ki aslında çözülecek bir şey de yok, takım namağlup. Kıta dışı seçimleri sıkıntılı olduğundan böyle görünüyor, Atkins biraz skor yaparsa hiç sorun kalmaz.
Haklısın, bu kadına kötü hoca demek yanlış olmazmı? Geçen sezon o dar kadroyla bütün kupaları topladı, Transfer politikasında parmağı olduğunu da sanmıyorum, sen ona Stewart - ı getirdinde omu istemedi, Danabaş-ın herşeyde parmağı varMenejeride o yolladı Nalanı getirende oydu, benim düşüncem, konuşmasında ne dedi Kayla'nın yerine Atkinsi getirdik.Devşirme ve yerli transferede gerek görmedi efendiler!
Şunda hem fikirim her sezon kalite düşüyor, özellikle bu sezon daha zor, Collier'in ve Mc Bridenin yeri dolmadı, Lekovic de yönetimin eseri, gelenler olsada olmasada yine bu oyuncular alınmalıydı, Gabby Collier'in yerine alındı mantığı yanlış, Atkins'i oyun kurucu düşünürsek yanlış, Allemand farklı Atkins farklı bu günde gördük. Atkins dediğin gibi zamanla daha iyi olur,ama oyun kurucu veya Kaylanın yerine değil, Tilbe bitkisel hayatta, Milic ( ben hiç istemedim ama) bu sene daha kötü. Bence takviye yapılırsa bu hoca götürür, başkada çare yok, 20 sayıda küçümsenemez,
Gabby bize geldiğinden buyana 3 lük attımı?