Gönderen Konu: Skylar Mays  (Okunma sayısı 3473 defa)

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi Murat

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Skylar Mays
« Yanıtla #15 : 30 Ekim 2024, 11:18:59 »
Bence Mays gelmeden önceki denklemde Baldwin için biçilen rolü bu çoçuğa vermesi ve Baldwinide rahatlatması lazım koçun. Skylar inşallah gelişerek devam eder.
« Son Düzenleme: 30 Ekim 2024, 11:19:39 Gönderen: Murat »

Çevrimdışı BenFener46

• Üye
  • Yer: Kayseri
« Yanıtla #16 : 31 Ekim 2024, 11:41:14 »
Güzel işler yapacak izlemini net verdi. Potaya güzel süzülüyor topla ilişkisi, uygun adami bulmada zorlanmamasi mudafadaki gayreti derken sadece şut konusunda o güveni alamadik onu da orta düzeyde yapmasini bekleyecegiz. Bu bölgedeki transferi bekledigimize değmis dedirtecek Mays belli.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #17 : 31 Ekim 2024, 15:39:36 »
Yanlış anlaşılmasın (ırkçılık vesaire gibi) siyah oyuncularda beni en çok korkutan şey sokak basketbolundaki challange kültüründen kaynaklanan egoları. Bunu törpüleyebilenlerin çoğu NBA'de yer buluyor zaten kendine. Millet bayılır eder ama mesela Solomon, kazandırdığı kadar kaybettirdiği maçlar da olmuştu bu olguya bir örnek olarak. Kinsey'in soktuğu bir şutun ardından üzülüp surat astığını bilirim. Bobby Dixon'ın egosunu da Obra çok güze ehlileştirmişti. Ben bu çocukta bu tür şeyler görmedim. Çok pozitif sinyaller verdi. Alıştıkça verimi artacaktır diye düşünüyorum.

Çevrimdışı constructor

• Üye
  • Yer: muğla
« Yanıtla #18 : 13 Kasım 2024, 10:23:52 »
bayern maçında özellikle maçın başında gereksiz zorlamalar yaptı. ilk girdiğinde baya kötü oynadı. ama ikinci girişinde savunma da zagarstan sonra garda ciddi baskı yaptı ve aksamadı. hücumda da hiç zorlamadı. tek bir pozisyonda boş turnikeyi görüp sportmenlik dışı faul yaptırdı.
gelelim genel değerlendirmeye, koç onu 2 numara oynatıyor. herkes de doğal olarak şu soruyu soruyor madem 2 oynayacaktı niye saben lee yi almadık o zaman. mays 2 de gerçekten hiç bir katkısı yok. halbuki adam 1 numara ve fenerbahçeninde bir numaraya ihtiyacı var. benim düşüncem mays, daha setleri tam bilmiyor. 1 de oynayınca çorba oluyor. koç ta zagars daha kötü olmasına rağmen setleri bilen zagarsı tercih ediyor çoğunlukla.çünkü koça göre önemli olan setlerin doğru oynanması. takım düzenini daha önemli görüyor.  zamanla direksiyona geçecektir diye düşünüyorum. ama vücut dilini beğenmiyorum. garip garip etrafına bakıyor. ben nereye geldim lan, der gibi. bence onu değiştirirse ve avrupa basketboluna biraz daha uyum sağlarsa koç ona güvenecektir.

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
« Yanıtla #19 : 13 Kasım 2024, 11:40:54 »
bayern maçında özellikle maçın başında gereksiz zorlamalar yaptı. ilk girdiğinde baya kötü oynadı. ama ikinci girişinde savunma da zagarstan sonra garda ciddi baskı yaptı ve aksamadı. hücumda da hiç zorlamadı. tek bir pozisyonda boş turnikeyi görüp sportmenlik dışı faul yaptırdı.
gelelim genel değerlendirmeye, koç onu 2 numara oynatıyor. herkes de doğal olarak şu soruyu soruyor madem 2 oynayacaktı niye saben lee yi almadık o zaman. mays 2 de gerçekten hiç bir katkısı yok. halbuki adam 1 numara ve fenerbahçeninde bir numaraya ihtiyacı var. benim düşüncem mays, daha setleri tam bilmiyor. 1 de oynayınca çorba oluyor. koç ta zagars daha kötü olmasına rağmen setleri bilen zagarsı tercih ediyor çoğunlukla.çünkü koça göre önemli olan setlerin doğru oynanması. takım düzenini daha önemli görüyor.  zamanla direksiyona geçecektir diye düşünüyorum. ama vücut dilini beğenmiyorum. garip garip etrafına bakıyor. ben nereye geldim lan, der gibi. bence onu değiştirirse ve avrupa basketboluna biraz daha uyum sağlarsa koç ona güvenecektir.
Güzel bir yorum.
PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #20 : 13 Kasım 2024, 12:26:39 »
Geleli neredeyse 1 aya yaklaştı. Şu ana kadar gerek Euro ligde, gerek ligimizde 2-3 maça çıktı. Her hafta takıma daha adapte olacağını beklerken sanki her geçen gün daha da geriye gidiyor. Bunun kendisine verilen rolle şunla bunla alakasından ziyade mental yapısı ile alakalı olduğunu düşünüyorum. Sahada duruşu, vücut dili constructor arkadaşımızın da dediği gibi "Ben neden geldim buraya" der gibi. Hiç bir istek ve gayret görmüyorum.  Şayet bu kafa yapısını değiştirmezse kocaman bir fiyasko olacak.

Devon Hall sakatlığı ile önümüzdeki süreçte daha fazla süre ve sorumluluk alması gerekiyor. Bu süreçteki performansı belirleyici olacaktır.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı constructor

• Üye
« Yanıtla #21 : 13 Kasım 2024, 12:42:00 »
Geleli neredeyse 1 aya yaklaştı. Şu ana kadar gerek Euro ligde, gerek ligimizde 2-3 maça çıktı. Her hafta takıma daha adapte olacağını beklerken sanki her geçen gün daha da geriye gidiyor. Bunun kendisine verilen rolle şunla bunla alakasından ziyade mental yapısı ile alakalı olduğunu düşünüyorum. Sahada duruşu, vücut dili constructor arkadaşımızın da dediği gibi "Ben neden geldim buraya" der gibi. Hiç bir istek ve gayret görmüyorum.  Şayet bu kafa yapısını değiştirmezse kocaman bir fiyasko olacak.

Devon Hall sakatlığı ile önümüzdeki süreçte daha fazla süre ve sorumluluk alması gerekiyor. Bu süreçteki performansı belirleyici olacaktır.
aslında manisa maçında oyunda olduğu bölümlerde setleri oynamaya başlamıştı. ama bayern maçı ile gene 2 ye geçti.

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
« Yanıtla #22 : 13 Kasım 2024, 12:53:41 »
aslında manisa maçında oyunda olduğu bölümlerde setleri oynamaya başlamıştı. ama bayern maçı ile gene 2 ye geçti.

ligde alıştırmak için 1 oynatıyor saras onu ama EL'de daha sert olduğu için yan rol veriyor yavaş yavaş adapte ediyor sonuçta 5 ay birlikte çalışmak ile 2 hatfa bir değil

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #23 : 16 Kasım 2024, 02:43:25 »
Herifin yüz ifadesine, beden diline bakıyorum, resmen sıçmış ağzına Saras'ın tavrı. Öz güven gitmiş... Kısa süre alacağını bildiği için hemen kendisini göstermek istiyor, oyunun kendisine gelmesini beklemiyor.  Bu böyle gider, sardıkça sarar. Kendi kendimize sorun üretmek de üstümüze yok. Bok vardı, oynatsa, yavaş yavaş alıştırsa ölürdü...

Çevrimiçi Murat

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #24 : 16 Kasım 2024, 10:47:19 »
Herifin yüz ifadesine, beden diline bakıyorum, resmen sıçmış ağzına Saras'ın tavrı. Öz güven gitmiş... Kısa süre alacağını bildiği için hemen kendisini göstermek istiyor, oyunun kendisine gelmesini beklemiyor.  Bu böyle gider, sardıkça sarar. Kendi kendimize sorun üretmek de üstümüze yok. Bok vardı, oynatsa, yavaş yavaş alıştırsa ölürdü...
Bundan sonrasını Mays'in mental gücü belirleyecek. Direnecek ve formayı giyecek yoksa Saras tarafından bir gayret falan olmaz.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #25 : 16 Kasım 2024, 11:28:58 »
Beklemek lazım. Hall için de ağza gelen söyleniyordu ama sakatlanmadan önce oynadığı oyuna bakarsak benzerini bu arkadaştan da bekliyorum.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya/Alanya
    • sinanycl
« Yanıtla #26 : 16 Kasım 2024, 11:33:47 »
Koç zaten mays hakkında daha bikaç gün önce açıklama yaptı. Henüz takımı tanımıyo, setleri bilmiyo,avrupa basketboluna yabancı, direk skorer atıcı bi oyuncunun adaptasyonu daha kolaydır ama oyunu yönlendirmesi beklenen bi oyuncu için bu durum daha zordur, mays de böyle bi oyuncu gibi açıklamalar yaptı. Henüz zamana ihtiyacı var dedi. Bence birkaç hafta içinde rolu ve süreleri artacaktır.
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı constructor

• Üye
« Yanıtla #27 : 16 Kasım 2024, 14:06:42 »
mays dahil olmak üzere sarasın tüm oyunculardan zamanla verim alacağını düşünüyorum. boban hariç

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #28 : 19 Kasım 2024, 09:44:14 »
Mays bu gecis doneminde cok bocaliyor. Bana Larkin ve Punter in ilk senelerinde yasadiklarini hatirlatiyor. Ozellile Larkin in.

Bir Larkin olabilecegini sanmiyorum, sonucta larkinin daha oncesinde de bilinen bir patlayiciligi vardi. Ama su an sahadaki halleri efesteki ilk yillanrina benziyor. Her duzen disina ciktiginda, her set oyununu yada savunmasinda bocaladiginda kenara alindigindan... isyan noktasindaydi Larkin. 
Hatta hatilayalim kontratini fes etmeye calismisti Efes, ama olmamisti o donem. Sonrasi malum, once setleri oynamaya basladi sonra da ona set cizilmeye baslandi.... Sonucta ta 3 sampiyonluk getirdi.

Mays de, hoca da su anda mutsuz. Mac icinde kendi oyununu oynamak istiyor, setlere bagli kalmak sacma geliyor tahminen .... vs vs vs ...

Bu kirilma noktasindan cikabilecek mi.. Alisabilir mi? yoksa bir kac hafta sonra tamamen kenarda mi kalacak.... bekleyip gorecegiz.
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #29 : 19 Kasım 2024, 09:46:39 »
Ha sunu da eklemek lazim. Mays acisindan cok sansli bir donem. Bu kadar sakatlik olmasa bu olcude sans bulamazdi. Veya hoca bu kadar ugrasmazdi onun icin.
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....