Gönderen Konu: Skylar Mays  (Okunma sayısı 3446 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
Ynt: Skylar Mays
« Yanıtla #45 : 13 Aralık 2024, 21:43:19 »
Ben de yeterince şans bulduğunu düşünmüyorum. İlk hatâsında kenara geleceğini bilerek oynamak zâten hata yaptırır, özgüven kaybına yol açar. Adam o kadar oynamadı ki et mi balık mı tavuk mu hâlâ belirsiz.

Kendisinden hiçbir zaman bir Nunn ya da Walker etkisi beklemedik, o ikisi yetenek olarak Avrupa'ya fazla oldukları için çok fazla süre bulup Avrupa'ya kolayca adapte oldular. Mays o süreyi, o tolerasyonu hiç görmedi.

Onun açısından bakalım, bu kadar sakat varken bile süre verilmiyor yeteri kadar. Özgüven kalır mı insanda?

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
« Yanıtla #46 : 16 Aralık 2024, 08:12:37 »
Hiç mi gururun yok senin. Nba'den geldim bir süre oynadim kalitemi göstermeliyim farkimi ortaya koymaliyim deyip hiç mi hırs yapmaz bir insan veya haybiyeden mi orda oynadın farkını gösterebileceğin bir vasfın yok mu.

Adamlar Walker, Nunn çeker bizim kaderimize de böyleleri düşer.
Nunn, Walker bizde Mays başka takımda olsa gene aynı şeyi söylerdik. İçinde olduğu neredeyse her pozisyonu sikip atan Tarık 25-30 dk süre alırken bu adam sadece 4 dk oynuyor, onu da 40 sn, 1 dk gibi komik parçalarla ve buna rağmen de ribaund alıyor, mücadele edip savunma yapmaya çalışıyor.

Çevrimiçi friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
« Yanıtla #47 : 16 Aralık 2024, 14:14:45 »
Nunn, Walker bizde Mays başka takımda olsa gene aynı şeyi söylerdik. İçinde olduğu neredeyse her pozisyonu sikip atan Tarık 25-30 dk süre alırken bu adam sadece 4 dk oynuyor, onu da 40 sn, 1 dk gibi komik parçalarla ve buna rağmen de ribaund alıyor, mücadele edip savunma yapmaya çalışıyor.
Ben Tarık'ın 2,5 numara olduğuna inanmıyorum artık. Gördük ki, 3 numara için harika, 2 numara için çok yetersiz.

Mesela; #1Mays, 2#Onuralp, 3# Tarık olarak bir Tofaş maçında görmek isterdim. Adapte olduğunda Mays, bu ikisini oynatabilir diye düşünüyorum. Tabi, olur da kendini kanıtlayıp seneye kalabilirse...
PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #48 : 31 Ocak 2025, 14:19:06 »
Yollar ayrılmış. Hem kulüp adına hen sporcu adına kötü bir durum.  Bu şekilde olmasa iyiydi.  Yine de yolu açık olsun
« Son Düzenleme: 31 Ocak 2025, 14:20:49 Gönderen: Semazen »
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimiçi friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
« Yanıtla #49 : 31 Ocak 2025, 15:36:41 »
Errick McCollum un zıpkın gibi başlayıp ışıltılı katkısı sonu oldu. Bir kaç haftaya Baldwin de gelince giremediği rotasyona kedinin ciğere baktığı gibi bakacaktı.

Mümkünse kıta dışı adamları artık alırken, ya sezon başı uzun vadeli diye düşünüp almalı ve 555 kere düşünmeli ya da avrupalı seçmeli. En olmadı avrupada çaylak olmasın o da bir şey... 
PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı BenFener46

• Üye
  • Yer: Kayseri
« Yanıtla #50 : 31 Ocak 2025, 16:05:11 »
Adamin benchteki vücut dili feci şekilde canımı sıkıyordu. Mutlu değildi iyi niyetinden şüphem yok . Gittigi yerde başarılı olmasini isterim bizde bir şeyler yolunda gitmedi yolu açık olsun.