Gönderen Konu: Errick McCollum  (Okunma sayısı 3100 defa)

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
Ynt: Errick McCollum
« Yanıtla #30 : 05 Şubat 2025, 01:35:19 »
Transferi hususunda ağır şeyler yazmıştım. Herif yıllanmış şarap gibi. Özür diliyorum...

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #31 : 05 Şubat 2025, 10:37:23 »
Seneye ekstra olarak her türlü tutarım.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı ertugrul_solomon

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #32 : 06 Şubat 2025, 21:16:13 »
Sözleşme istiyoruz daşşaklı abimize. Fernando itini maymuna çevirdi.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #33 : 06 Şubat 2025, 21:18:55 »
Eric eric eric McCollum
McCollum McCollum Errick McCollum

Çevrimdışı Murat

• Üye
« Yanıtla #34 : 06 Şubat 2025, 21:21:39 »
Bobby Dixon- Eric MC Collum artık KSK yı takip edeceğiz. 1-2 numara ihtiyacı varsa oradan alacağız. Yolu bu ;D

Çevrimdışı Av.Asım

• Üye
« Yanıtla #35 : 06 Şubat 2025, 21:44:21 »
Bobby Dixon - Errick Mccollum hatrına Karşıyaka'ya zor günlerinde Baldwin ve Wilbekin kiralansın :)

Çevrimdışı BenFener46

• Üye
  • Yer: Kayseri
« Yanıtla #36 : 06 Şubat 2025, 22:31:06 »
En az 42 yaşına kadar 5 yil devam. Bu anatomiyle bu vucut yapısı ve profesyonel yaşamıyla sakatlık belası ugramazsa 42'sine kadar oynar. Sonrasi için de umutluyum.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #37 : 06 Şubat 2025, 23:04:23 »
Hayır yâni garip olan Errick galatasaray ile gözümüzün önündeydi, Efes ile de gözümüzün önündeydi. Karşıyaka ile de yıllardır burada ve herifi bir kez bile düşünmedik. Geliyor dendiği günlerde Barça-Heurtel flörtü vardı ve dalga geçmiştim hangisi daha dramatik hamle diye.

Öyle bir özgüvenle oynuyor, öyle bir ne yaptığını biliyor ki Campazzo sönük kaldı bi ara yanında. Zisis'ten bu yana böyle bir piyango vurmamıştık. Adam aldı takımı bir level yukarıya taşıdı. En önemlisi top Errick'teyken herkes aşırı güveniyor ona, bu kadar kısa sürede Micic bile kendini böyle kabûl ettiremezdi herhâlde.

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #38 : 06 Şubat 2025, 23:24:58 »
Willie Solomon'a benzeten bir tek ben miyim?
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #39 : 06 Şubat 2025, 23:28:36 »
Willie Solomon'a benzeten bir tek ben miyim?

Ağbi bence onun olgunlaşmış, akılla hareket eden hali...

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #40 : 06 Şubat 2025, 23:29:53 »
Hayır yâni garip olan Errick galatasaray ile gözümüzün önündeydi, Efes ile de gözümüzün önündeydi. Karşıyaka ile de yıllardır burada ve herifi bir kez bile düşünmedik. Geliyor dendiği günlerde Barça-Heurtel flörtü vardı ve dalga geçmiştim hangisi daha dramatik hamle diye.

Öyle bir özgüvenle oynuyor, öyle bir ne yaptığını biliyor ki Campazzo sönük kaldı bi ara yanında. Zisis'ten bu yana böyle bir piyango vurmamıştık. Adam aldı takımı bir level yukarıya taşıdı. En önemlisi top Errick'teyken herkes aşırı güveniyor ona, bu kadar kısa sürede Micic bile kendini böyle kabûl ettiremezdi herhâlde.

Geçenlerde Ender Arslan'ı dinledim. Transfer olur olmaz program moderötörüne çok iyi, yerinde bir transfer demiş. Onun üzerine sohbet açıldı. Bu transfer 5-6 yıl önce gerçekleşseydi hem Fenerbahçe hem de McCollum adına kabus olurdu dedi. Şu anki olgunluğu o zamanlarda yoktu, tam zamanında geldi dedi.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #41 : 06 Şubat 2025, 23:31:45 »
Bir kez daha özür dileyerek başlayayım. Bugün maçı aldıysak kriz anlarında McCollum'un bizi maçta tutmasıyla oldu. Sadece sayıya değil, asiste de, yani takıma da oynuyor...

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
« Yanıtla #42 : 06 Şubat 2025, 23:35:22 »
Geçenlerde Ender Arslan'ı dinledim. Transfer olur olmaz program moderötörüne çok iyi, yerinde bir transfer demiş. Onun üzerine sohbet açıldı. Bu transfer 5-6 yıl önce gerçekleşseydi hem Fenerbahçe hem de McCollum adına kabus olurdu dedi. Şu anki olgunluğu o zamanlarda yoktu, tam zamanında geldi dedi.

5-6 sene önce değilde decolo gidince alabilirdik o tarz bir oyuncu eksiğimiz vardı dorsey Edwards..vs saçma sapan adamlarla harcadık. Neyse geçmişte kaldı hepsi şimdi aradan sonra Baldwin dönünce bakalım nasıl bir rotasyon olacak uzun takıma adapte olacak mı..vs

Çevrimdışı Tgezer

• Üye
  • Yer: Hamburg
« Yanıtla #43 : 07 Şubat 2025, 06:10:21 »
Herkesi ters köşe yapti. Basketbolu acayip doğru oynuyor. Doğru paslar doğru sut tercihleri yerinde drivelar

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #44 : 07 Şubat 2025, 10:04:21 »
transfer olduğu dönemde kendisini savunan ve faydalı olacağını düşünen herhalde 7-8 kişiden biriydim dünyadaki. :)

lakin bu kadarını ben de beklemiyorum.

doğru zamanda denk geldik birbirimize. çok tecrübeli, çok olgun. takımın ondan ne beklediğini çok iyi biliyor. neler yapması gerektiğinin yanında, neler yapmaması gerektiğinin de farkında.

en az gelecek sene de takımda olacaktır ki ben daha 2 sene oynayabileceğini düşünüyorum.