Gönderen Konu: Şampiyon FENERBAHÇE BEKO | Türkiye Kupası (2024-2025 Sezonu)  (Okunma sayısı 6134 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı BenFener46

• Üye
  • Yer: Kayseri
Cengiz mi Furkan mi

Ben Furkan derim. Cengiz de aşağı kalmaz tabi.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
İlk yarıdaki savunma aşırı ötesi iyi bir savunmaydı. Şunu biz Paolara, Olylere, Reallere yapıyoruz, Bahçeşehir'e yapınca fark hemen ortaya çıktı. Adamlar potayı göremedi. Kaldı ki Bahçeşehir'in kadro kalitesi Fenerbahçe ve A.Efes'ten sonraki en iyi 3.kadro Türkiye'de.

Ama hücum desen değişen bir şey yok. Yine yürekli üçlüklere ve bileğimize güvenerek hücum ediyoruz. Şutlar girdiği sürece sorun yok. Günümüzde olmayıp girmezse oyundan zevk alma derecemiz direkt düşüyor ve savunma direncimiz de aşağıya iniyor.

Neyse ki Errick geldiğinden beri daha çok ikili oyun ve daha çok potaya gitmeyi görüyoruz.

Bir de Wade konusunda içim rahat değil, zorluk derecesi yüksek maçlarda düzeni bozacak gibi. Saras Wade'e bir şey ispatlamak zorunda olmadığını, düzene katkı vermesinin yeteceğini iyi anlatması lâzım.

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya/Alanya
    • sinanycl
2.yarı bi mucize olmazsa rahat bir şekilde yarı finale yükseleceğiz gibi duruyor. Yarıf finalde de rakibimiz ligin zayıf takımlarından galatasaray olacak :)
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı MotorCade

• Üye
İlk yarıdaki savunma aşırı ötesi iyi bir savunmaydı. Şunu biz Paolara, Olylere, Reallere yapıyoruz, Bahçeşehir'e yapınca fark hemen ortaya çıktı. Adamlar potayı göremedi. Kaldı ki Bahçeşehir'in kadro kalitesi Fenerbahçe ve A.Efes'ten sonraki en iyi 3.kadro Türkiye'de.

Ama hücum desen değişen bir şey yok. Yine yürekli üçlüklere ve bileğimize güvenerek hücum ediyoruz. Şutlar girdiği sürece sorun yok. Günümüzde olmayıp girmezse oyundan zevk alma derecemiz direkt düşüyor ve savunma direncimiz de aşağıya iniyor.

Neyse ki Errick geldiğinden beri daha çok ikili oyun ve daha çok potaya gitmeyi görüyoruz.

Bir de Wade konusunda içim rahat değil, zorluk derecesi yüksek maçlarda düzeni bozacak gibi. Saras Wade'e bir şey ispatlamak zorunda olmadığını, düzene katkı vermesinin yeteceğini iyi anlatması lâzım.
Nunn'ın şutlar girmese, Sloukas'ın şutları girmese, Larkin'in şutları girmese ohooo, abi böyle mantık olur mu Allah aşkına? Takım çok iyi üçlükçülerden oluştuğu için yüksek hacimde üçlük deniyoruz ve iyi bir yüzdeyle de sokuyoruz. Bu işin olayı bu zaten, eğer iyi yaptığın şeyleri ön plana çıkartabiliyorsan iyi takımsın. Biz gidip yavaş mı oynayalım böyle bir kadroyla?
Bu savunmanın hücumu ateşlemesi her takımda olan bir şey zaten. Modern basketbolu en ideal kadroyla oynuyoruz işte abi, bence Saras'a çok kafayı takmayın, takımdan keyif alın. Ben de pek sevmiyorum kendisini ama oluşturduğu şu takıma şapka çıkartmak gerek.

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
Nunn'ın şutlar girmese, Sloukas'ın şutları girmese, Larkin'in şutları girmese ohooo, abi böyle mantık olur mu Allah aşkına? Takım çok iyi üçlükçülerden oluştuğu için yüksek hacimde üçlük deniyoruz ve iyi bir yüzdeyle de sokuyoruz. Bu işin olayı bu zaten, eğer iyi yaptığın şeyleri ön plana çıkartabiliyorsan iyi takımsın. Biz gidip yavaş mı oynayalım böyle bir kadroyla?
Bu savunmanın hücumu ateşlemesi her takımda olan bir şey zaten. Modern basketbolu en ideal kadroyla oynuyoruz işte abi, bence Saras'a çok kafayı takmayın, takımdan keyif alın. Ben de pek sevmiyorum kendisini ama oluşturduğu şu takıma şapka çıkartmak gerek.
İnşallah kupaları indirdiğinde sen ve senin gibi düşünenler de seveceklerdir ;)
PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı MotorCade

• Üye
Abi ben Saras'ı çok eleştirdim. Hatta buradaki en sert eleştirileri ben yaptım ama eğer bir hoca takımı sabote etmiyorsa; ben Fenerbahçe takımının hocasını desteklerim. Genelde takımlarımızın hocalarını sevmiyorum ama işlerini sabote ettiklerini sanmıyorum.
Furkan Korkmaz'ı Saras'ın istemediğinden çok net eminim. Saras haklı olarak Türk oyuncuların tembelliğini, boşvermişliğini ve de pozisyonları çok aptalca harcamalarını bildiği için istemiyor olabilir. Saras her bir pozisyona değer veren bir hoca.
Kenardaki hareketlerini falan bana çok abartı ve rahatsız edici geliyor ama hocalığına lafım yok.
Metecan'a bakın mesela, oyuna girdi ve takımın ritminin içine sıçtı.

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
    • i_dnmz
Abi ben Saras'ı çok eleştirdim. Hatta buradaki en sert eleştirileri ben yaptım ama eğer bir hoca takımı sabote etmiyorsa; ben Fenerbahçe takımının hocasını desteklerim. Genelde takımlarımızın hocalarını sevmiyorum ama işlerini sabote ettiklerini sanmıyorum.
Furkan Korkmaz'ı Saras'ın istemediğinden çok net eminim. Saras haklı olarak Türk oyuncuların tembelliğini, boşvermişliğini ve de pozisyonları çok aptalca harcamalarını bildiği için istemiyor olabilir. Saras her bir pozisyona değer veren bir hoca.
Kenardaki hareketlerini falan bana çok abartı ve rahatsız edici geliyor ama hocalığına lafım yok.
Metecan'a bakın mesela, oyuna girdi ve takımın ritminin içine sıçtı.
Armaya başarı kazandıran her bir bireyin saygıyı hakkettiğine inanıyorum. Bunun yanısıra sevgi başka bir şey, içten gelir. Başarılı olamasa da iyi niyetinden şüphe etmezsin, seversin… Ben daha önce ZOC da böyle hissetmiştim.

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
    • i_dnmz
Şanlıurfa öncesi bir senaryo çiz desen, bundan iyisi olmazdı herhalde. Herkes ter attı, az çok katkı verdi.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye

İndirdiği kupalara, Türkiye Kupası filan yanına Euroleague eklerse severiz inşallah...

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
Us aşağı beş yukarı bu adamın ederi bu. Allah bizi korudu da bilinçsiz tarafatarimiza uymadı yonetim de bu adami transfer etmedi..

Gerçek spor gurmeleri bilir ki, masraflı yerli oyuncu asla verim vermez, bu yüzden alınmamalıdır. Hiçbir "star" yerli oyuncu, büyük takımda iş yapmaz. Yapacak olan da buralara düşmez zaten, düşmeden bırakır.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
Çok klas zamanda form tuttuk. Semeresini alacağız.

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
    • i_dnmz
Fenerbahçe Beko 89-74 Galatasaray | Türkiye Kupası Yarı Final
« Yanıtla #41 : 12 Şubat 2025, 10:01:51 »
14 Şubat 2025 günü saat 18:00 de, Şanlıurfa 11 Nisan Spor Salonunda, yarı final mücadelesinde rakibimiz Galatasaray.
« Son Düzenleme: 14 Şubat 2025, 22:55:49 Gönderen: friend-chip »

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
    • i_dnmz
Ynt: Fenerbahçe | Türkiye Kupası (2024-2025 Sezonu)
« Yanıtla #42 : 12 Şubat 2025, 12:34:27 »
Bu akşam Beşiktaş'ın - Anadolu Efes karşısında sürpriz yapma ihtimalini düşük bulmuyorum.

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
Ynt: Fenerbahçe Beko - Galatasaray | Türkiye Kupası Yarı Final
« Yanıtla #43 : 12 Şubat 2025, 12:44:57 »
Pierre lig listesinde yokmuş onun için oynayamaz

Çevrimdışı friend-chip