Gönderen Konu: Jilson Bango  (Okunma sayısı 3424 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ertugrul_solomon

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Jilson Bango
« Yanıtla #30 : 23 Nisan 2025, 12:42:11 »
Adam süre alamıyor. Koca sezon pivot bulamadılar katkı verecek.

Çevrimdışı BenFener46

• Üye
  • Yer: Kayseri
« Yanıtla #31 : 23 Nisan 2025, 12:58:04 »
İq sorunu olan pivotlardan hiç hazetmedim bu arkadaşın da böyle bir problemi var. Motley'den memnun kalmayip gönderdik gittik atanamamis Motley aldık getirdik pivot tarafinda tamamen akıl tutulması yasadik ve biz bu adama 600k bonservis ödedik. İnanılır gibi değil seneye kadroda fuzuli yer kaplayacak kendisini gelistirecegine dair umudum da yok açıkçası

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #32 : 23 Nisan 2025, 13:24:33 »
İq sorunu olan pivotlardan hiç hazetmedim bu arkadaşın da böyle bir problemi var. Motley'den memnun kalmayip gönderdik gittik atanamamis Motley aldık getirdik pivot tarafinda tamamen akıl tutulması yasadik ve biz bu adama 600k bonservis ödedik. İnanılır gibi değil seneye kadroda fuzuli yer kaplayacak kendisini gelistirecegine dair umudum da yok açıkçası

Iskenderin ne dediği önemli değil. Kim gelse siviyor o. Bana motleyi animsatiyor.  En azından hücumda. Umarım katki verir. 1>0 dedik mays için de adam 1'lik bile oynamadi. İnşallah bu öyle olmaz.
Gelmeden yazmıştım bunu. Mays neyse bu da o oldu. Yanılmadık yine.

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #33 : 23 Nisan 2025, 16:56:42 »
Gelmeden yazmıştım bunu. Mays neyse bu da o oldu. Yanılmadık yine.

bango’nun, euroleague oyuncusu olacağından çok fenerbahçe oyuncusu olacağına dair şüphe daha doğru olur.

hücumda sıfır demiştim zaten gelmeden önce.
saras sevmiyor o tür oyuncuları. kızılyıldız, asvel, bayern falan takılır 2 sene, tepe takımlardan birine gider sonra.

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
« Yanıtla #34 : 23 Nisan 2025, 18:36:50 »
Boş yere anlam yüklemeyin, sene başından beri takımdaki pivot ve 4.5 numaran dururken, Bango nun süre almasını mı bekliyordunuz! Play off da illa ki 3-5 dk süre alacaktır. Onun dışında daralan rotasyonda, ekmek aslanın ağızında…

Bu adam seneye farklı olacak. Şu an rotasyonda 12. oyuncu…
PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
« Yanıtla #35 : 22 Mayıs 2025, 23:10:12 »

Derya Yannier: Bizim acil bir şeye ihtiyacımız yoktu biz elimizdekilerden memnunduk.

Bango bu sene için güvenlik önümüzdeki sene için de yatırım transferiydi. Çok daha iyi olacağını düşünüyorum.

(Via:Socrates)
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
« Yanıtla #36 : 26 Mayıs 2025, 09:55:53 »
Vesely şampiyon olmak için gitmişti değil mi :)
Demek ki şampiyon olmak için kalmak gerekiyormuş.

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
« Yanıtla #37 : 26 Mayıs 2025, 12:24:58 »
Vesely şampiyon olmak için gitmişti değil mi :)
Demek ki şampiyon olmak için kalmak gerekiyormuş.
Dün gece kupa Marko nun ellerindeyken, her nereden izliyorduysa, boğazı düğümlenmediyse, zaten insan değildir... Her tercih bir vazgeçiştir, çok güzel kanıtlıyoruz, hem kendimize hem dosta düşmana...
PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
« Yanıtla #38 : 26 Mayıs 2025, 12:33:21 »
Dün gece kupa Marko nun ellerindeyken, her nereden izliyorduysa, boğazı düğümlenmediyse, zaten insan değildir... Her tercih bir vazgeçiştir, çok güzel kanıtlıyoruz, hem kendimize hem dosta düşmana...

Valla açıkçası ben vesely kızamıyorum o dönem için yaptığı mantikliydi ta ki saras hocam gelene kadar.

yalan yok Sertaç komşu yannier falan saçma salak işler yaptılar kokoskov djordevic itoudis .vs bütçeyi de düşürdüler, bu sene adam gibi transfer de yapmadık saras hocam geldi de adam etti takımı Ali Koç'un loserligini bile aştı şapka çıkarmak lazım

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #39 : 26 Mayıs 2025, 12:49:42 »
Derya Yannier: Bizim acil bir şeye ihtiyacımız yoktu biz elimizdekilerden memnunduk.

Bango bu sene için güvenlik önümüzdeki sene için de yatırım transferiydi. Çok daha iyi olacağını düşünüyorum.

(Via:Socrates)

Elbette geleli henüz 2,5 ay oldu ama yine de ortalama bir basketbolcunun, özellikle Sertaç'ın bu kadar verimsiz kaldığı final maçlarında az da olsa süre almasını beklerdim. Ama koç ona güveniyor ve seneye verim alacağına inanıyorsa da vardır bir bildiği der susarım.

Bango'nun yaşı daha 26 ve önünde uzunca bir süre var.  Şu ana kadar pek ışık vermese de önümüzdeki yıldan itibaren farklı bir Bango görürsek şaşırmayalım.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.