Gönderen Konu: Fenerbahçe Beko-Beşiktaş Fibabank 1-0 | BSL Final Serisi  (Okunma sayısı 1650 defa)

kenanyusuf ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı BenFener46

• Üye
  • Yer: Kayseri
Ynt: Fenerbahçe Beko-Beşiktaş Fibabank | BSL Final Serisi
« Yanıtla #45 : 17 Haziran 2025, 22:41:06 »
Hem İhsan hem yanındaki sukerasi sürekli 3. itiraz hakkinda da hakli çıktığına vurgu yaparak alginin kralini yaptilar sanirsin dünyada ilk olan şey. Ortada pozisyonda yazili olmayan kuraldir ev sahibi lehine karar verilir. İhsan'in donuk sesini duymuyorduk ne güzel Euroleague'te yine geldi buldu bizi.

Çevrimdışı BenFener46

• Üye
« Yanıtla #46 : 17 Haziran 2025, 22:42:29 »
Hakem bütçe etrafinda aglamaya başlamışlar bile. Bu rakibi yanına dahi yaklastirmayacaksin o heyecani bile tatmasina izin vermeyeceksin.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #47 : 17 Haziran 2025, 22:45:32 »
İlk önce art niyeti olduğunu düşünmemiştim. Ama belli ki iç saha maçları için yatırım yaptı. Abuk subuk düdükler çıkacak deplasman maçında. Sakin kalıp oyunumuza bakmamız gerekiyor. Sırf bu yüzden istemiyordum BJK'yi finalde. Dolar 10 bin futbol seyircisi tribüne, her türlü rezilliği görürüz...

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Fenerbahçe Beko-Beşiktaş Fibabank 1-0 | BSL Final Serisi
« Yanıtla #48 : 17 Haziran 2025, 22:57:48 »
Sadece 14 dakika oynayan Birch'in sahanın en skorer oyuncu olması ilginç bir istatistik oldu. Birch bu sezon 63 maça çıkıp sadece 3.kez çift hane  gördü ve bugün attığı 15 sayı en yüksek skoru oldu.

Çevrimdışı myildirim

• Üye
« Yanıtla #49 : 17 Haziran 2025, 23:04:22 »
İlk önce art niyeti olduğunu düşünmemiştim. Ama belli ki iç saha maçları için yatırım yaptı. Abuk subuk düdükler çıkacak deplasman maçında. Sakin kalıp oyunumuza bakmamız gerekiyor. Sırf bu yüzden istemiyordum BJK'yi finalde. Dolar 10 bin futbol seyircisi tribüne, her türlü rezilliği görürüz...

Sahamızda kırılmayalım da üstat, isterse o sirkte gergin erşan javor beraber yönetsin yine koyarız bu tinercilere merak etme :)
« Son Düzenleme: 17 Haziran 2025, 23:07:24 Gönderen: myildirim »

Çevrimdışı MotorCade

• Üye
« Yanıtla #50 : 17 Haziran 2025, 23:23:13 »
İkinci maçı alırsak, Beşiktaş'ı tamamen kırarız. İkinci maça ölümüne asılacaklardır, bu maçta fişi çekmemiz lazım.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #51 : 17 Haziran 2025, 23:32:34 »
Sahamızda kırılmayalım da üstat, isterse o sirkte gergin erşan javor beraber yönetsin yine koyarız bu tinercilere merak etme :)

Çok af edersin bunlarınki "tavşan taşa sürtmüş, dağı düzdüm sanmış" hesabı da ben bıktım artık Fenerbahçemizin haksızlığa uğradığı zamanlarda dahi mağdur ayağına yatılmasından. Hülasa Alimpijevic ülke kodlarını çözmüş. Gerçi geldiği yer de çok yabancı değil bu işlere...

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #52 : 17 Haziran 2025, 23:44:10 »
Bir de açıklama yapmışlar. Hey allahim ya. Bizi 4 kez yenip şampiyon olacaklar. Ahshahaha.
« Son Düzenleme: 17 Haziran 2025, 23:44:19 Gönderen: iloturo »

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
abi maçla ilgili hiçbir şey yazmayacaktım da bu adamlar ne anlatıyor tam olarak aq yav

Çevrimdışı BenFener46

• Üye
Daha ilk maçtan yaka silktirdiler. Bunlari 4-0 yenip rahatca sampiyon olmak yerine Efes gelseydi 4-3'le zar zor kupaya uzansaydik dedirttiler. Efes seneye adam gibi takim kur bizi küçük takimlarla uğraştırma.

Çevrimdışı myildirim

• Üye
’’Beşiktaş küçüktür ama mide bulandırır’’ sözünün bir kez daha anlam kazandığı bir seri olacak gibi duruyor.

Dusan’ın zaten mayasında var bu tür işler, ülke genelinde iş yapacak literatürü erken kavramış, mevzu FB’ye karşı olunca yönetimleri bazında özkan denen ezik herif de eşlik etmiş kendisine bu sefer efes serisinde de ilk maç sonrası yaptıkları gibi motivasyon devşirmeye çalışıyorlar takımlarına işte çaresizce, yoksa herkes nşa’da bize rakip olamayacaklarının farkında.

Çevrimdışı enkaya

• Üye
  • Yer: manisa
Alimpijević kendine oynayan sahtekarın teki. 3 kez haklı çıktım diye nasıl böbürleniyor sanki matah bir şeymiş gibi. Adam egoları için resmen kendi takımını sattı .Atıldıktan sonra bizim bile ilk dakikalar havamız kaçtı neyseki çabuk toparlanıp fişi çektik .