Gönderen Konu: Fenerbahçe | Türkiye Süper Ligi (2025-26 Sezonu)  (Okunma sayısı 4243 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
Ynt: Fenerbahçe | Türkiye Süper Ligi (2025-26 Sezonu)
« Yanıtla #45 : 02 Aralık 2025, 00:05:11 »
Daha maçın ilk dakikasında hissettim, bizim oyuncular gerim gerimdi, Gsli oyuncular ise tam aksine çok rahattılar. Ali Koç öncesi Fenerbahçe-Galatasaray maç psikolojisi Ali Koç dönemiyle birlikte 180 derece değişmiş, açık ve net olarak ortada. Oyuncuların üzerindeki baskıyı arttıran bir diğer husus ise son iki günde yapılan aktiviteler; eski topçuları davet etmeler, imza günleri vesaire...
İlk 11'de ne yaptığını bilen tek isim Asensio idi, onun da kısmeti yoktu bugün. Nene biraz çırpındı ama onun da elinden gelen bu kadar...
Çok şükür ki GS 0-1'e gelmiş.

Maç sonuna gelince; kendilerini yere atıp yatmak için fırsat arıyorlardı, kendi topçuları birbirine girdi kafa kafaya, yatıp 3-4 dakikayı yediler. O esnada deplasman tribünündeki it sürüsü de başladı "soktuk, siktik" şarkılarına. O kadar çok istedim ki son dakikalarda bir gol bulmayı, anlatamam. Çok şükür yapıştırdı köşeye Duran, girdi bir taraflarına...

Ben Tedesco'ya kızamıyorum. Ali Koç enkazı ile uğraşıyoruz hala. Baştan yanlış iliklenen gömlek düğmesi hesabı baştan aşağı rezalet bir kadro mühendisliği ile ancak bu kadarını yapabilirsin. Umarım devre arasına en fazla 1 puan farkla girilir. Belki 2-3 nokta transfer ile değişir bir şeyler.

Bazen bu tür son dakika mevzuları akışını değiştirir işlerin. Umarım öyle olur...

Kahrol Galatasaray, en mutlu günün böyle olsun...

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #46 : 02 Aralık 2025, 04:38:40 »
Duran'la niye başlamadık?

bir anlasam.....
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #47 : 02 Aralık 2025, 04:48:06 »
Daha maçın ilk dakikasında hissettim, bizim oyuncular gerim gerimdi, Gsli oyuncular ise tam aksine çok rahattılar. Ali Koç öncesi Fenerbahçe-Galatasaray maç psikolojisi Ali Koç dönemiyle birlikte 180 derece değişmiş, açık ve net olarak ortada. Oyuncuların üzerindeki baskıyı arttıran bir diğer husus ise son iki günde yapılan aktiviteler; eski topçuları davet etmeler, imza günleri vesaire...
İlk 11'de ne yaptığını bilen tek isim Asensio idi, onun da kısmeti yoktu bugün. Nene biraz çırpındı ama onun da elinden gelen bu kadar...
Çok şükür ki GS 0-1'e gelmiş.

Maç sonuna gelince; kendilerini yere atıp yatmak için fırsat arıyorlardı, kendi topçuları birbirine girdi kafa kafaya, yatıp 3-4 dakikayı yediler. O esnada deplasman tribünündeki it sürüsü de başladı "soktuk, siktik" şarkılarına. O kadar çok istedim ki son dakikalarda bir gol bulmayı, anlatamam. Çok şükür yapıştırdı köşeye Duran, girdi bir taraflarına...

Ben Tedesco'ya kızamıyorum. Ali Koç enkazı ile uğraşıyoruz hala. Baştan yanlış iliklenen gömlek düğmesi hesabı baştan aşağı rezalet bir kadro mühendisliği ile ancak bu kadarını yapabilirsin. Umarım devre arasına en fazla 1 puan farkla girilir. Belki 2-3 nokta transfer ile değişir bir şeyler.

Bazen bu tür son dakika mevzuları akışını değiştirir işlerin. Umarım öyle olur...

Kahrol Galatasaray, en mutlu günün böyle olsun...

Tam her sene boyle diye basladiklarinda attik :) Guzel kapak oldu. Ama cok iyi bir sansi da kacirdik.

Su ara transferde ne yapacaklarini cok merak ediyorum...
-Fred kalacaksa bile en az 1 oyuncu sart oraya... Baski dan kaleci ile cikmak tam sacmalik.
-Forvet konusu tam muamma. Duran sezonun ikinci yarisinda 20 mac cikarabilse bile sanki takviye lazim ...
-Sol bekte cok aksiyoruz hala, Levent mercan bile r.carlos gibi geliyor gozume...

e hem yabanci limiti var hemde 3 oyuncu birden alamayacagimiza gore... ne yapacagimizi cok merak ediyorum

Tahminim sol bek konusu, sene sonuna kalir gibi geliyor. Fred yerine oyuncu bakmamak intihar olur... Ama forvet??? Soyle Nobre nin geldigi sezon gibi bir duses oyuncu gelse keske.
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #48 : 02 Aralık 2025, 09:11:24 »
Sahamızdaki beraberliğe sevindiğimiz günlere geldik. Başkanın golden sonraki sevinci aslında herşeyin özeti.
Ali başkan sağolsun, koskoca bir geleneğin böyle tersine dönmesinin mimarı oldu ve gitti.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #49 : 02 Aralık 2025, 10:53:42 »
Son dakika gelen gole sevinmede bir tuhaflık yok. Maçtan önce kimse beraberlik istemezdi.

« Son Düzenleme: 02 Aralık 2025, 12:21:27 Gönderen: kenz »

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
« Yanıtla #50 : 02 Aralık 2025, 11:40:53 »
Duran'la niye başlamadık?

dün de gördük durana da güvenilmez maç sonu gene saçma harekt yapmış kim bilir kaç maç yok, avrupada da ceza aldı, pasla çıkmaya çalışmamak doğruydu  ben farklı bir aksiyon almasını beklerdim ilerde nene bırakıp sağa oguzu oynatmasi gibi ki nene Salzburgda oynamış santrafor, risk almadı, bu adamların en büyük sorunu bu zaten overthinking yapıyorlar bir yerden sorna kafayi sıyırıp en basit olayı goremiyorlar.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #51 : 02 Aralık 2025, 11:42:59 »
Nasil tuhaflik yok. Oyle sevinc mi olur. Koskoca klubun baskani. Maskot gibi seviniyor. Tuhaflik asil bu tarz tepkileri normallestirmekte. Ben ne sevindim, ne de hoplayip zipladim. Sadece yenilmedigimize sevindim. Hepsi o.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #52 : 02 Aralık 2025, 12:22:26 »
Ben çılgınlar gibi sevindim gole.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #53 : 02 Aralık 2025, 12:32:01 »
Ne mutlu sana

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
« Yanıtla #54 : 02 Aralık 2025, 13:45:06 »
çok büyük yıkım olurdu yenilsek, maçın başında olsa kimse beraberlik istemezdi ama o gidişat ile sevinilir yani abartmaya gerek yok, belki her şeyi kayabedecek büyük krize girecektik gene, onlarda toparlayacaktı şimdi ne şiş yandı ne kebap, bir de adamların 3 yıllık oyurmuş kadroları var bizim hoca daha 3 aylık olmadı, risk almamasını anlayabiliyorum.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #55 : 02 Aralık 2025, 21:24:49 »
Ben çılgınlar gibi sevindim gole.

Bence sevinmedin. Yılların dolmuşluğu ve dünkü çaresizliğimiz bağlamında patlama türü bir reaksiyon verdin ki bu da çok normal. Hemen hemen hepimiz aynı reaksiyonu verdik. Tıpkı geçen yıl Ambrabat'ın golünde olduğu gibi.

Sevinç başka bir şey ağbi. Örneğin mayıs ayında yaşadığın euroleague şampiyonluğundan sonraki halin sevinç.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #56 : 02 Aralık 2025, 21:38:43 »
Sahamızdaki beraberliğe sevindiğimiz günlere geldik. Başkanın golden sonraki sevinci aslında herşeyin özeti.
Ali başkan sağolsun, koskoca bir geleneğin böyle tersine dönmesinin mimarı oldu ve gitti.

Ağbi son dakika gollerinde normal bu tür reaksiyonlar, hele de karşındaki derin tarikat takımı bir haramzade ordusu ise. Beni rahatsız eden ve takıldığım nokta ise maç öncesindeki seferberlik halimiz: eski futbolcuları efsaneler diye davet etmeler ki en az yarısı efsane falan değil, feneriumda imza günleri, maç öncesi yapılan abartılı kareografilerle camianın değerlerini hatırlatmaya kalkmak falan. Biz camianın değerlerini kareografilerle hatırlatacak hale geldiysek vay halimize...

Eskiden aramızda bir ifade kullanırdık: "çamaşır ipinde 11 Fenerbahçe forması sallandır gs maçlarında yeter" gibisinden. Belli ki bu gelenek bitti, en iyimser yaklaşımla kesintiye uğradı diyelim.

Beni rahatsız eden bir diğer husus ise basının ve medyanın yarattığı algı. Evet, "Kadıköy düştü" eski üstünlüğümüz kalmadı ama Gs'nin sahasında son 10 yılda oynanan maçlarda topu topu 1 kez yenebilmişler bizi. Bizim ise üç galibiyetimiz var ki Kadıköy'deki orandan daha kötü durumları: Kadıköy'de bizim 3 galibiyetimiz, onların ise 4 galibiyeti var. Buna karşın A-spor çıkıp "Aslanın Kalesi Kadıköy" diye başlık atabiliyor. 3'e karşı 4 kale oluyorsa 1'e karşı 3 ne o zaman diye sorarlar adama!

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #57 : 02 Aralık 2025, 21:48:14 »
çok büyük yıkım olurdu yenilsek, maçın başında olsa kimse beraberlik istemezdi ama o gidişat ile sevinilir yani abartmaya gerek yok, belki her şeyi kayabedecek büyük krize girecektik gene, onlarda toparlayacaktı şimdi ne şiş yandı ne kebap, bir de adamların 3 yıllık oyurmuş kadroları var bizim hoca daha 3 aylık olmadı, risk almamasını anlayabiliyorum.

Ben de bu noktadayım. Son iki yılda söyledikleriyle iyice gözümden düştü ama dün akşam özelinde Tedescoyla ilgili söylediklerini doğru buluyorum Mehmet Demirkol'un.

Tedesco'nun "Sonuçta Galatasaray’a karşı oynuyoruz, şakasına bir takıma karşı oynamıyoruz" sözlerini de yerinde buldum. Gördük Jesus ve Morinho'nun kibir dolu tutumlarını, içimizden geçtiler tüm maçlarda. 

Herif her şeyin farkında, şu kadro ile deli dolu başlasan maça Beşiktaş maçından çok daha kötü bir başlangıç olabilirdi. He diyeceksiniz ki son dakika golü kurtardı. Evet son dakika golü kurtardı ama adam 0-3, 0-4 gibi bir şey yaşamamız halinde biliyor sezonun sona ereceğini.

Durumumuzu 15 yıl öncesi gibi zanneden bir kısım seyircimiz İsmail Kartal'ı da linçlemişti, "beraberliğe maça çıkılmaz" vesaire gibi söylemlerle. Gerek İsmail gerekse Tedesco her ikisi de beraberliğe falan çıkmadılar. Camianın dinamiklerini biliyorlar ve durumumuzun farkındalar.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #58 : 02 Aralık 2025, 22:03:54 »
Namağlup ünvanı korundu. Bunu gs'nin bozması ekstra dalga malzemesi olurdu.
Yenilsek 4'e çıkacak fark 1'de kaldı. 3 puanlık gol.
Baya baya sevindim ben.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #59 : 02 Aralık 2025, 22:20:54 »
Tam her sene boyle diye basladiklarinda attik :) Guzel kapak oldu. Ama cok iyi bir sansi da kacirdik.

Su ara transferde ne yapacaklarini cok merak ediyorum...
-Fred kalacaksa bile en az 1 oyuncu sart oraya... Baski dan kaleci ile cikmak tam sacmalik.
-Forvet konusu tam muamma. Duran sezonun ikinci yarisinda 20 mac cikarabilse bile sanki takviye lazim ...
-Sol bekte cok aksiyoruz hala, Levent mercan bile r.carlos gibi geliyor gozume...

e hem yabanci limiti var hemde 3 oyuncu birden alamayacagimiza gore... ne yapacagimizi cok merak ediyorum

Tahminim sol bek konusu, sene sonuna kalir gibi geliyor. Fred yerine oyuncu bakmamak intihar olur... Ama forvet??? Soyle Nobre nin geldigi sezon gibi bir duses oyuncu gelse keske.

Yazmayı unuttum:

+ Icardi'yi oyuna sokuşu. Tamamen sembolik bir hareket idi, aklınca Fenerbahçe'yi aşağıladığını düşündü. Kibir böyle bir şey, bol bol hata yaptırır adama, bir bakmışsın dübürün karıncalanmış.