Gönderen Konu: Fenerbahçe | Türkiye Süper Ligi (2025-26 Sezonu)  (Okunma sayısı 5335 defa)

iloturo ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı MotorCade

• Üye
Ynt: Fenerbahçe | Türkiye Süper Ligi (2025-26 Sezonu)
« Yanıtla #75 : 18 Ocak 2026, 22:17:43 »
Talisca bu sene bizi şampiyon yapacak
En kritik 6-7 maçlık dilime girdik. Umarım şu süreçte puan kaybı yaşamayız

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #76 : 18 Ocak 2026, 22:53:07 »
Gs puan kaybettiği hafta oynanan şu oyun kabul edilemez hoca çok büyük hatalar yaptı puan kaybı olsa tüm hava dağılacaktı şanslıyız

Dostum bu herif olmasa Ekim ortasında havlu attıydık. Bu konuda herkes hemfikirdir sanırım. Teknik anlamda haklısındır belki ben sizler kadar vakıf değilim, ona lafım yok. Öte yandan insan yönetmek, insanları ikna etmek hususunda belli ki çok başarılı bu herif. Bilmiyorum bu akşam dikkat ettiniz mi, Duran asiste oynuyor, gol attırmaya çalışıyor. Bu herif egosu güçlü bir ruh hastası normalde, belli ki hoca ikna etmiş. Herif düzgün, işine bakıyor ve oyuncu grubunu iyi yönetiyor. çok iddialı olacak yazdığım belki ama Tedesco son 10 yılda futbol şubesinin başına gelmiş en güzel şey. Şampiyon olamasak da kalmalı. Giden AĞIR AĞBİLERİN neler yaptığını gördük, geçtim Türkiye ligini hafifsemeyi GS derbilerini bile önemsemediler. İçimizden geçti herifler üçer üçer... Bir paradoks olarak 7 yıllık rezil Ali Koç yönetiminin en hayırlı işi belki de....

Sabır, biraz sabır lütfen...

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #77 : 18 Ocak 2026, 22:55:44 »
Talisca bu sene bizi şampiyon yapacak
En kritik 6-7 maçlık dilime girdik. Umarım şu süreçte puan kaybı yaşamayız

Bazen delirtiyor falan ama şu yoklukta nimet. 3-2 iken maç çıktığımız kontrada yediği halt tam dayaklık. Topukla pas deniyo dallama. O pozisyondan sonra bir kaza olsa, 3-3 bitse maç nur topu gibi yeni bir travmamız olurdu. Yalan yok, sağlam sövdüm.

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #78 : 18 Ocak 2026, 23:14:05 »
ikinci yarı baya teknik direktörlük gördük ve oyun değişti direkt skora etki etti. ilk yarı kadrodan ziyade agresiflik istek yoktu. kerem olmuyor kulübeye çekilmeli yeterince şans verdi hoca. semedo da korkunç döndü mert müldüre forma kaptırırsa büyük rezillik olur kendi adına.

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #79 : Bugün, 01:07:45 »
Dostum bu herif olmasa Ekim ortasında havlu attıydık. Bu konuda herkes hemfikirdir sanırım. Teknik anlamda haklısındır belki ben sizler kadar vakıf değilim, ona lafım yok. Öte yandan insan yönetmek, insanları ikna etmek hususunda belli ki çok başarılı bu herif. Bilmiyorum bu akşam dikkat ettiniz mi, Duran asiste oynuyor, gol attırmaya çalışıyor. Bu herif egosu güçlü bir ruh hastası normalde, belli ki hoca ikna etmiş. Herif düzgün, işine bakıyor ve oyuncu grubunu iyi yönetiyor. çok iddialı olacak yazdığım belki ama Tedesco son 10 yılda futbol şubesinin başına gelmiş en güzel şey. Şampiyon olamasak da kalmalı. Giden AĞIR AĞBİLERİN neler yaptığını gördük, geçtim Türkiye ligini hafifsemeyi GS derbilerini bile önemsemediler. İçimizden geçti herifler üçer üçer... Bir paradoks olarak 7 yıllık rezil Ali Koç yönetiminin en hayırlı işi belki de....

Sabır, biraz sabır lütfen...
Benim hocayla bir derdim yok abi hatta ilk kez şunu diyorum kendi arkadaşlarımla konuştuğumda çok bariz hata yapmazsa şampiyon olamasa bile kalmalı diyorum bu maçta ilk yarı kızdığım nokta bu lige yeni gelen bir hoca değil ligi o kadar iyi biliyor ki istediği profillerden oyunculardan bunu anlıyoruz böyle bir hocanın ilk yarı yaptığı yanlış oyun kurulumu ve baskı planı beni çok şaşırttı özellikle alanyanın bizim sol tarafı delik deşik ettiğinde aynı plana sadık kalması şaşırttı beni ona kızıp yazdım ben 2.yarı ise gereken önlemi aldı hatalardan ders çıkardı ama şanslıydık 3-1 girsek dönüşü olmazdı belkide şans birde bizden yana olsun

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #80 : Bugün, 01:09:19 »
Biz 3-2 öne geçince bütün düdükleri aleyhimize çalmaya başladı üstüne birde penaltımızı yedi hakem yönetimin kendince bir politikası var anlıyorum ama bunlarıda dile getirmesi lazım rakip takım olsa ince ince işlerdi bunları