Gönderen Konu: Fenerbahçe | Türkiye Süper Ligi (2025-26 Sezonu)  (Okunma sayısı 6144 defa)

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
Ynt: Fenerbahçe | Türkiye Süper Ligi (2025-26 Sezonu)
« Yanıtla #90 : Bugün, 01:27:08 »
Skriniar'a en az 2 maç ceza verirler. Algı başlamış. Trabzon maçında olmaması çok kötü olur.

Tedeseco ile ilgili olarak da en azından bu yıl rahat bırakın derim. Seneye falan kovarız. Yerine kim gelse yine sövülecek zaten, kadro belli, niye inşa edildiği belli, potansiyeli belli. Yok işte top yapabileceğin santraforun yok, ileride top tutamıyorsun, top yapamıyorsun. Olanla en iyisini yapmaya çalışıyor adam. Şanslı diyenler çıkacaktır. Eyvallah, şanslı, hatta bana göre çok şanslı; öte taraftan Fenerbahçe'nin en çok ihtiyacı olduğu şey şu sıralar "şanslı insanlar"... Hala ligde en çok topu direkten dönen bir iki takımdan biri olduğumuzu da hatırlatayım.

Kerem'e gelince... CSKA sonrası Fenerbahçe forması giyen De Colo travması yaşıyor. Bugün sarı kart gördüğü pozisyon üstünde turuncu forma olsa faul bile çalınmazdı. Onun da en büyük sıkıntısı, pas yapabileceği ileri uç elemanının olmaması.

Elleri olmayan kalecimizle, kabız top oynatan Tedesco'muzla Kasım'da biter dedikleri ligde hala bir şekilde potadayız. Destek olmaktan başka yapacak bir şey yok. Yazdığım gibi, sene sonu çıkarın kılıçlarınızı, o zaman kesersiniz, karar mercii de üstüne düşeni yapar, kovar. Bu arada ben bu camiayı tanıyorsam biraz, şampiyon yapsa da kovulur eninde sonunda. Zamanında Didi'ye "sabrımız taştı artık futbol fakiri" minvalinde yazılar yazan bir Fenerbahçe medyası ve zerzek twitter güruhu oldukça zaten burnumuz boktan kurtulmaz bizim.

Bütün kariyeri boyunca topu topu 3 tane orta yapabilmiş İlker Yağcıoğlu çıkmış Fenerbahçe eleştiriyor. 1988-89 kadrosu benim için "çocukluğum" demek ama onlardaki Tedesco alerjisini de anlamak mümkün değil. rıdvan'ı Oğuz'u sıraya geçmiş. Sanki görmedik onları antrenör olarak.

Ben artık şansla da kazanmaya razıyım. Artık biz de şansla kazanalım...

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Ynt: Fenerbahçe | Türkiye Süper Ligi (2025-26 Sezonu)
« Yanıtla #91 : Bugün, 08:34:26 »
Şansla kazanmıyorsun hep bak. Alanya'yı şansa yendin. Göztepe'de takıldın. Dün adamlar bir ara tek kale oynadı, tek topta gol attın. Haftaya gençler maçında kazanırız diyemiyorum. Salak saçma bir puan kaybı olabilir. Sonra Trabzon deplasmanı, puan farkı 5 yada 6 olursa bitti lig. Şansa 1-2 maç alabilirsin ama şampiyon olamazsın. Dün biz neden kazandık? çünkü 2 farkı bulduk. Bu takım yıllar boyunca tek farka yattığı hemen her maçta golü yemiştir. Kupalar, turlar, şampiyonluklar gitmiştir. Takımın 2 forveti de gidiyor. Beğen beğenme, kaldık sidikliye. Talisca gol de atsa forvet değil. Gelen çocuk çok toy ve genç. Potansiyelini de, ismini de cismini de bilmiyorum. Geundozi denen kazma ilk maç gözleri boyadı ama yan pas geri pas yapıp sahada gezinmekten başka bir iş yapmıyor. Hani erken belki ama tarihin en büyük kazığı olabilir. Şimdi düşünüyorum geundozi + sidikli + nene + muşamba yaklaşık 80 milyon euro ediyor. Yemin ediyorum şu 4 adama verdiğin 80 milyona 1 veya 2 direkt katkı sağlayacak üst düzey adam alınırdı. Skriniar + Asensio + Kante (gelirse ve nasıl geleceği de önemli) hariç takımın hiç bir pozisyonu vazgeçilmez ve direkt oyuncu değil. Pamuk ipliğine bağlıyız. Tek puan kaybına seneye demeye başlarız yine.