Gönderen Konu: Fenerbahçe | Türkiye Süper Ligi (2025-26 Sezonu)  (Okunma sayısı 10830 defa)

Erdal Soner ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Fenerbahçe | Türkiye Süper Ligi (2025-26 Sezonu)
« Yanıtla #135 : 05 Nisan 2026, 23:37:43 »
Net penaltı.
Nihat Kahveci ve Ertem Şener gibi bjkliler bile penaltı diyor.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #136 : 05 Nisan 2026, 23:46:53 »
Net falan degil. 1 tane hakem eskisi penalti demedi. Kaldi ki yemisim milletin ne dedigini. Isine gelen yorumlari almanin anlami yok. Ben diyorum ki su penaltiyi su dkda gs kazansa 30 milyon fenerliden 1 tanesi penalti  desin alnini karislarim. Gecelim o isleri. Bir bok yiyecekleri olmadigi icin aynen oyle bizi yarista tutmak ve heyecan pompalamak icin verdi iste. Baska aciklamasi yok

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #137 : 05 Nisan 2026, 23:50:59 »
Nasıl penaltı değil yahu? Adam topu ufaktan dürtüp Nene'yi ceza sahası içinde biçiyor.

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #138 : 05 Nisan 2026, 23:57:03 »
Net falan degil. 1 tane hakem eskisi penalti demedi. Kaldi ki yemisim milletin ne dedigini. Isine gelen yorumlari almanin anlami yok. Ben diyorum ki su penaltiyi su dkda gs kazansa 30 milyon fenerliden 1 tanesi penalti  desin alnini karislarim. Gecelim o isleri. Bir bok yiyecekleri olmadigi icin aynen oyle bizi yarista tutmak ve heyecan pompalamak icin verdi iste. Baska aciklamasi yok
abi yıllardır gs atınca sayıp sövüyoruz herifler de hepsinde dalga geçer gibi kararlara saygı duymak lazım diyip gönderme paylaşım yapıp yatıp uyuyor, sen ben de sayıp sövmeyle kalıyoruz. durum buyken biz niye dürüst esnaf rolü oynama çabasına giriyoruz şu an? net olsun net olmasın. bence de penaltı, gerisi kim ne demiş çok da mühim değil. sanki medyadaki mevcut çoğunluk çıkıp fener haklı pozisyon penaltı diyecek o da ayrı mevzu.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
« Yanıtla #139 : 05 Nisan 2026, 23:58:39 »
Kayarak gelip topa vuruyor iste. Cikar fenerli gozlugunu de oyle bakmayi dene. Hakem yorumu once topa vuruyor diye dusunse vermezdi. Vermese de senin antrenorun, baskanin dahi penaltimiz verilmedi demezdi.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #140 : Bugün, 00:04:55 »
Topa değdikten sonra her şey serbest yani, Fenerli gözlüğü falan değil, tamamen objektif bakıyorum, net penaltı.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
« Yanıtla #141 : Bugün, 00:05:12 »
abi yıllardır gs atınca sayıp sövüyoruz herifler de hepsinde dalga geçer gibi kararlara saygı duymak lazım diyip gönderme paylaşım yapıp yatıp uyuyor, sen ben de sayıp sövmeyle kalıyoruz. durum buyken biz niye dürüst esnaf rolü oynama çabasına giriyoruz şu an? net olsun net olmasın. bence de penaltı, gerisi kim ne demiş çok da mühim değil. sanki medyadaki mevcut çoğunluk çıkıp fener haklı pozisyon penaltı diyecek o da ayrı mevzu.
Sevgili kardesim burada konusuyoruz. Bunlari konusmayacaksak habire sak sak mi yapalim. Esasinda burada ciddi bir algi operasyonu var. Konuyu daha derinden dusunursen, yuzeysel degil, biz fenerbahceye de yapiyoruz demek icin bir algi yaratiyorlar. Biz ne dersek diyelim karsi taraf da bizi yarista tutmak icin bunlarin yapildigini dusunuyor hatta onlarin lobisi cok daha guclu oldugu icin simdi tum kamuoyu bu algiyla yon degistirecek. Fener demek 100 yildir reyting demek, gundem demektir bu ulkede. Tum dunya ulkelerinde bizden daha cok ligi ikinci bitiren sanirim 1 yada 2 takim vardi tarihte. Neden diye bir dusun bence. Bak gsnin tokezleme ihtimalina karsin yeni stepne de cikti ortaya. Yani ne desek bos. Gerci bizim capsizlar yaptiklari yada yapmadiklari ile millete sira getirmiyorlar.

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #142 : Bugün, 00:10:08 »
Sevgili kardesim burada konusuyoruz. Bunlari konusmayacaksak habire sak sak mi yapalim. Esasinda burada ciddi bir algi operasyonu var. Konuyu daha derinden dusunursen, yuzeysel degil, biz fenerbahceye de yapiyoruz demek icin bir algi yaratiyorlar. Biz ne dersek diyelim karsi taraf da bizi yarista tutmak icin bunlarin yapildigini dusunuyor hatta onlarin lobisi cok daha guclu oldugu icin simdi tum kamuoyu bu algiyla yon degistirecek. Fener demek 100 yildir reyting demek, gundem demektir bu ulkede. Tum dunya ulkelerinde bizden daha cok ligi ikinci bitiren sanirim 1 yada 2 takim vardi tarihte. Neden diye bir dusun bence. Bak gsnin tokezleme ihtimalina karsin yeni stepne de cikti ortaya. Yani ne desek bos. Gerci bizim capsizlar yaptiklari yada yapmadiklari ile millete sira getirmiyorlar.
yok zaten ben de maç bittiğinden beri düşünüyorum çarşamba günü bunların göztepe maçında nası bombalar bizi bekliyor diye. hatta şunu da diyebilirsin, bu maç öncesi fark maç eksiğiyle 4 puan değil 1 puan olsa bu penaltıyı verirler miydi? o da ayrı bi tartışma konusu olur. ama bence de bu pozisyon penaltı. sağ ayağıyla topa vururken yerdeki ayağıyla faul yapıyor. sosyal medyada da penaltı değil diyenler faul var ama dışarda demeye başlamış gördüğüm kadarıyla. yine böyle tartışmalarla göztepe-gs maçına hazırlık mı yapılıyor, bunu da çarşamba görürüz artık. bu tarz konulara bu kulübün elinden katiyen bir şey gelmiyor, o yüzden üstüne düşünmek de ne kadar anlamlı bilemiyorum.

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
« Yanıtla #143 : Bugün, 00:28:22 »
Bülent Yıldırım ve bünyamin Gezer penaltı dedi ama bize bu şekilde penaltı verilse ben de soverdim, kayarak kontrolsüz geliyor doğru müdahalesi de var ama o dakikada İngiltere'de olsa oynatirlardi pozisyonu

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #144 : Bugün, 06:15:27 »
Pozisyon penaltı ama ilk anda olan temastan dolayı değil…
TERS AYAKLA Agbadou topa dokundu ama önce nakibe temas etti ve dahası top bir yere gitmedi . Top hâlâ Nene’nin oynayabileceği bir yakınlıkta fakat Nene oynayamıyor çünkü Agbadou’nun hareketinin devamında Nene ceza sahası içinde yere düşüyor.
Turgay Demir

-----

Trio:
90+6’ Penaltı.
Öncelikle Agbadou topu net olarak uzaklaştıramıyor, ancak temas ediyor, Nene topu alabilecek durumda. Agbadou devamında rakibini süpürerek geliyor, çizginin üzerinde ve içinde de bu kontak devam ediyor. Nene’yi dağıtan etkili temas ise içeride yaşanıyor ve oyuncunun sonraki hamlesi kısıtlanıyor.
Pozisyon penaltı + sarı kart.
« Son Düzenleme: Bugün, 06:19:22 Gönderen: kenz »

Çevrimdışı Ero1907

• Üye
« Yanıtla #145 : Bugün, 08:20:40 »
Pozisyonu konuşmaya ve değerlendirmeye almaya bile gerek yok NET penaltı.

Çevrimiçi Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #146 : Bugün, 08:23:37 »
Çift dalıyor dışarıda olsa frikik aptalca dalıyor gördüm pozisyonu.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #147 : Bugün, 08:55:07 »
Pozisyonda ilk müdahale değil, sol ayağıyla yaptığı süpürme penaltı, dolayısıyla hem ceza sahası içinde oluyor hem de topla oynama ihtimali ortadan kalkmadığı için devamlılığı var pozisyonun. Gene de bu ince pozisyonun bizim lehimize bu dk'da vrilmesi beni epey şaşırttı. Hakem de ciddi iyi maç yönetti. Yeterince pozisyona da girdik am bitiricilik problem.
« Son Düzenleme: Bugün, 08:55:36 Gönderen: Umut »
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimiçi iloturo

• Üye
« Yanıtla #148 : Bugün, 09:17:18 »
Pozisyonda ilk müdahale değil, sol ayağıyla yaptığı süpürme penaltı, dolayısıyla hem ceza sahası içinde oluyor hem de topla oynama ihtimali ortadan kalkmadığı için devamlılığı var pozisyonun. Gene de bu ince pozisyonun bizim lehimize bu dk'da vrilmesi beni epey şaşırttı. Hakem de ciddi iyi maç yönetti. Yeterince pozisyona da girdik am bitiricilik problem.
Abi ben penaltı değil demiyorum. Net değil diyorum. 10 tane hakemin 8'i penaltı değil, 2'si penaltı diyorsa zaten net değildir. İlk yorumumda da zaten yoruma açık dedim. Hakem bu şekilde yorum yaptı ve verdi, başka bir hakem yönetse ve topa müdahale dese vermezdi. Kaldı ki 90+10'daki penaltının özellikle bizim lehimize ise bu ülkede tek amacı algı ve reytingdir. Ben iyi niyetli düşünemiyorum. Bu penaltı ile lider olmadık. Şampiyon olmadık. Olacağımıza da ihtimal vermiyorum. Yine söylüyorum, 1500 defa demem gerekmiyor sanırım, lafım da sana değil. Şu penaltıyı 90+10'da gs atsa hepimiz hakemin ve tüm gs camiasının sülalesine saydırırdık. Taraftar olmak böyle bir şey. Bakış açını değiştiriyor.

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #149 : Bugün, 09:48:45 »
Beni şaşırtan Kante oldu. Bir ay kadar öncesi ile şimdiki Kante, siyah beyaz gibi farklıydı. Adam buram buram kalite kokuyor. Umarım bu performansı devam eder. Şampiyonluk hayalini bitirmişken yeni bir umut doğdu. Bundan sonra saçma sapan puan kaybı yaşamazsak inanılmaz bir sezon sonu görme ihtimali hiç de sürpriz olmaz.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.