Gönderen Konu: Fenerbahçe | Türkiye Süper Ligi (2025-26 Sezonu)  (Okunma sayısı 10788 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Fenerbahçe | Türkiye Süper Ligi (2025-26 Sezonu)
« Yanıtla #150 : Bugün, 09:48:53 »
Hakemlerin ve yorumcuların çoğu penaltı diyor. Olaya testen bakalım şu penaltıyı biz yapmış olsak doğru dürüst konuşulmazdı bile, bizim oyuncunun kontrolsüzlüğünden dem vurulurdu, bizim kaçan goller gündem olurdu sadece.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #151 : Bugün, 09:52:46 »
Asensio ucuz yırtmış durumu umut vericiymiş.Tabi az son ana kadar kovalamak lazım ama Galatasaray bırakmaz yine 4 olur puan farkı buralarda hata yapmadıkları gibi kollanıyorlar.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #152 : Bugün, 09:59:31 »
Olaya tersten bakarsan şu penaltıyı biz yapsak yine hakemin ve tüm gs camiasının sülalesine sayardık. Medya zaten öyle diyecek. Defalarca dedim bu iş algı işi diye. Neyse boş muhabbetler.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #153 : Bugün, 10:43:28 »
Avrupada buna çalarlar penaltı dışarıda olsa frikik.Onlar olmayan tonlarca penaltıyla hak etmeden şampiyonluk penaltıları kazandılar.Burda makasa alıyor doğru davut olmayalım.

Çevrimdışı ertuğrul

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #154 : Bugün, 11:24:53 »
Bjk'li oyuncunun topa müdahalesi yetersiz. Sert müdahale edip, topu Nene'nin ulaşamayacağı yere atabilseydi kayarak Nene'yi biçmesi önemsiz olurdu. Yani penaltı olmazdı.
Ama öyle olmadı işte. Top hala Nene'nin müdahale alanındaydı.
Dolayısıyla ceza sahası içinde devam eden biçme olayı kesinlikle penaltıyı gerektirir.
Penaltı değil diyenler bu noktayı es mi geçiyor yoksa ne diyor öğrenmek isterim.
İlk izlediğimde ben de bütün detayları ayırt edemediğim için topa müdahaleye odaklanıp penaltı olmadığını düşündüm.
Ama sonrasında ağır çekimlerle daha net olarak görünce fikrim değişti.
Bunu da asla Fenerbahçeli olarak fanatik bakışla söylemiyorum.
İnanmasam asla penaltı demem.