Gönderen Konu: Fenerbahçe | Euroleague 2025/2026 Sezonu  (Okunma sayısı 10316 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
Dayanamadım artık ve kapattım. Şampiyon apoletine sâhip bu takımın hâli ne? Bu Biberovic'in hâli ne? Saras napıyor, bu takım haftalardır ne çalışıyor, ne aga bu? Kızılyıldız rezilliğinden daha rezil bir oyunumuz var sahada. Geçen haftaki Kızılyıldız kötü bir takımdı, Dubai de toplama bir takım. Bunlar play-off yapamayacak takımlar ve yeminle adamlardaki çabanın yarısı bizde yok.

Allah yardımcımız olsun, hiç ışık vermeden devam ediyoruz yenile yenile. İnşallah 2.yarı reaksiyon gösteririz.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
3 maçtır boşa giden ilk yarılar verilen ribauntlar dubaiden yenen 46 sayı çok fazla. İş artık çanların çanmasını geçmeye başlayacak bu maçı kaybedersek. Hücum tarafıda çok sıkıntılı bu sene dış şut sorunuda çok fazla maalesef

Çevrimdışı BenFener46

• Üye
  • Yer: Kayseri
Olası mağlubiyet sonrasi transfer konusunda atağa geçeriz yüksek ihtimal. Pota altında takimlar maden bulmuş gibi takılıyor hiç tehdit olusturamiyoruz. Sağlam bir 4-5 oynayan siyahi, belli bir Iq seviyesine sahip, blok ve ribaund katkısı yüksek olmasi gereken bir isme gitmemiz lazim vaziyet iç açıcı değil

Çevrimdışı myildirim

• Üye
  • Yer: İstanbul
Avrupanın en iyi genel menajeri (!) bi zahmet sorumluluğu al artık da harekete geç artık pota altımızda kamp kurmayan oyuncu kalmadı! Şampiyon takıma elinde 8 milyon bütçe açığı varken bu kadar kötü kadro kurmak büyük maharet ister AYIPTIR!

Aralığa kadar eleştirmeyelim sabredelim diyoruz takımı da el insaf yani gördüğümüz olumlu tek şey yok, yeni 3 adam geldi 1 ay olmadan 3 ü de sakatlandı doktorlar değişti diyolardı her sene aynı boku yaşıyoruz, kimse bu kepazeliğin sorumluları hesap versin kardeşim!

Çevrimdışı MotorCade

• Üye
7 dakikadır Dubai'ye sayı atamadık. Evet 7 dakika boyunca sayı atamadık.

Çevrimdışı MotorCade

• Üye
Genel menajerinden tut scoutına kadar herkesin takımın buraya geleceğini biliyordu. Bu takımda çok ciddi bir yetenek eksikliği var. Rakibimiz toplama kadro diyoruz ama bizim takım toplama bile olamamış.
Şu kadronun kalitesi Alba Berlin'den farksız. Avrupa'nın en değerli 2 oyuncusunu kaybettikten sonra aynı şekilde performans göstereceğimizi düşünenlere çok iyi mesaj 2 maç oynadık.

Dubai takım falan değil, acayip vasat bir takım ama biz aşırı kötü durumdayız. Bu takımda uzun yok, bu takımda kısa yok. Rezalet transferlerle bu sezon çok büyük rezil olacağız gibi duruyor.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
Guduric tipinde bir oyuncuya ihtiyacımız var. Milano bu tip adamları bulurken biz neden bulamıyoruz anlamak mümkün değil...

Her zaman söylerim; "daha iyi, iyinin düşmanıdır" diye, hele de o daha iyiyi elde edemiyorsan... Micic aşkı bir tarafımıza girmiş gibi görünüyor. Micic gibi bir dallamanın sözüne güvenip Guduric'i gönderen akla ne desek boş...

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Valla ben diyecegimi dedim. Takim yenildikce iyi oldu, hayirli oldu diyen bir taraftarimiz var. Mazosit miyiz neyiz anlamadim. Bu takimin ne oynadigi belli degil. Bombok bir oyun. Bombok bir kadro. 2 tane sapsal amerikali alinmis. Sampiyon olup da kadroyu bu kadar dagitan baska bir takim yoktur. Her 2 sampiyonlukta da ayni seyi yaptilar. Her sene ayni sey olacak saniyoruz. Son 20 yilda bizimki gibi supriz yapan bir maccabi vardi. 10 yilda bir olacak bir sey. Daha agir konusacagim da saras'a saygimdan soylemiyorum. Maclarini falan da izlemeye gerek yok bunlarin. Iskence resmen. Mac bitince bazi akliselimler umut vermeye , iyi oldu demeye devam eder muhtemelen. Afiyet olsun.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
Özgüvenimizi de kaybettik maalesef acil 4-5 numara transferi lazım tüm yaz boşa bekledik özellikle 4 numara için oluşturulan rotasyon rezillik

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
Yalnız Dubai ödediği katılım ücretinin karşılığını güzel alıyor sahada. Bir berbatız tamam, hakemler on defa berbat...

Çevrimdışı Av.Asım

• Üye
Yenilgiye kimse sevinmiyor. Eksikler aşikar. Birileri göz göre göre bilerek takımı eksik bıraktı. Sevinilen nokta sorumluların ayıplarını örtbas edemeyecek olmaları...

Çevrimdışı BenFener46

• Üye
  • Yer: Kayseri
Sampiyonluktan sonra bu seneyi nadasa birakmisiz anlasilan.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
Valla ben diyecegimi dedim. Takim yenildikce iyi oldu, hayirli oldu diyen bir taraftarimiz var. Mazosit miyiz neyiz anlamadim. Bu takimin ne oynadigi belli degil. Bombok bir oyun. Bombok bir kadro. 2 tane sapsal amerikali alinmis. Sampiyon olup da kadroyu bu kadar dagitan baska bir takim yoktur. Her 2 sampiyonlukta da ayni seyi yaptilar. Her sene ayni sey olacak saniyoruz. Son 20 yilda bizimki gibi supriz yapan bir maccabi vardi. 10 yilda bir olacak bir sey. Daha agir konusacagim da saras'a saygimdan soylemiyorum. Maclarini falan da izlemeye gerek yok bunlarin. Iskence resmen. Mac bitince bazi akliselimler umut vermeye , iyi oldu demeye devam eder muhtemelen. Afiyet olsun.

Hayırlı mağlubiyetten kastım, alınan erken mağlubiyetlerin yukarıda yazdığınız eksiklikleri, defoları sezon başında göstermesi... Nasıl anlıyorsanız artık, yok mazoşist yok bilmem ne. Yönetime, saha içine kızıp sinirlenip  buraya gelip hırsınızı niye bizden çıkartıyorsunuz?

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
Euoroleague yönetimi bok yeyip teknik faul konusunda tam yetki verdi hakemlere. Her maç  bokunu çıkartırlar artık. Hepsinde de haksızlar...

Çevrimdışı Av.Asım

• Üye
Sampiyonluktan sonra bu seneyi nadasa birakmisiz anlasilan.

Burası Fenerbahçe nadasa bırakma da taraftara hissettirmeden asgari ilk 8 de kalarak mümkün olabilirdi. Şuan şu oyunla 20 takımlı ligde değil ilk 8, ilk 16 mümkün değil... İki maçtır kendi evimizde öyle eksik takımlara eziliyoruz ki hiçbir bahanesi yok birilerinin kellesi ya alınacak ya alınacak
« Son Düzenleme: 14 Ekim 2025, 22:34:32 Gönderen: Av.Asım »