Gönderen Konu: Fenerbahçe | Euroleague 2025/2026 Sezonu  (Okunma sayısı 10314 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
Monaco olsun Baskonia olsun fark attı bize ama son yıllarda aldığımız en ağır mağlubiyet açıklanması yok bana göre

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
bence bu kepaze durumdan çıkmanın formülü bi kısa bi 4 numara sarasa da yeni sözleşme.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
Melli-Birch ikilisi: 3 sayı, 2 rib, 2 asist, 4 top kaybı.

Çevrimdışı Av.Asım

• Üye
Zirveyi gördükten sadece 5 ay sonra son 3 yılın tartışmasız en dibini gördük. Birisi çıkıp yaz sezonundaki basiretsizliği açıklayıp suçu Ali Koç yönetimine atmayacaksa derhal Derya'nın görevden alınması gerekir.

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
Özgüvenimizi de kaybettik maalesef acil 4-5 numara transferi lazım tüm yaz boşa bekledik özellikle 4 numara için oluşturulan rotasyon rezillik

parayı skorboarda gömdü seninkiler.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
Efes, Oli'yi deplasmanda 10 sayıdan gelip yendi.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
Futbolda puan kaybını alıştığımızdan mıdır nedir bilmem uzun zamandır bu kadar üzülmüyordum doğrusu öküz oturdu içime
« Son Düzenleme: 15 Ekim 2025, 14:14:04 Gönderen: friend-chip »

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
Saras Jasikevicius, Dubai maçındaki hakem kararlarına dair:

"Böyle bir oyundan sonra hakemler hakkında konuşursak bu, sadece kendimizi utandırmaya yarar."

Saras Jasikevicius, Dubai yenilgisinin ardından:

"Taraftarımızdan özür dilerim. Önemli sakatlık sorunları yaşayan bir takıma karşı sergilemek istediğimiz görüntü bu değildi.

Tabii bizim de sorunlarımız var ama bugünkü halimiz korkunçtu."

Saras Jasikevicius, Fenerbahçe Beko taraftarına seslendi:

"Taraftarımızdan rica ediyorum, lütfen maçlarda 'EuroLeague Mafia' diye bağırmayı bırakın.

Biz son EuroLeague şampiyonuyken bu tezahüratın olması doğru değil. Geçen sene iyi oynayıp şampiyon olduğumuzda karşımızda bir 'mafya' yoktu."

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
Efes, Oli'yi deplasmanda 10 sayıdan gelip yendi.

Bunlarla falan Allahımız bir sâdece. Kısasıyla uzunuyla bizden çok daha dengeli bir takım Efes.

Bak meselâ sıradaki rakibimiz Bayern Münih. Bayern'in uzunu Wenyen Gabriel bize karşı show yapacak olan sıradaki uzun. Çünkü bizim takım geçen maç dediğimiz gibi uzunsuzluktan geberiyor. Haa Bacot kadroda olsa ne değişirdi, valla çok bir şey değişmezdi, hiç ışık vermedi.

Ben bu Biberovic'i anlayamadım bir de. NBA'e gitmedi diye sevinçten delirdim, bu sene daha da damga vurur diye beklerken öylesine geriye gitmiş görünüyor ki izlediğim Tarık değil de Faruk Biberovic mi acaba diye merak ediyorum. Tarık'ı şu hâliyle bırakın NBA'i, antremana bile almazlar. Üzülmüştüm bir de Millî Takımda oynayamadı diye, kadroda olsa zarar yazarmış. Haftalardır ne yapıyor bu çocuk aklım almıyor.

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
Daha önce Fenerbahçe basketbol maçı oynanırken hiç kanal değiştirdim mi hatırlamıyorum. Bugün 3.çeyrek ortasından sonra maçı izlemeyi bırakıp başka kanala geçtim.

Sanırım geçen yılki şampiyonluk herkes için yeterli olmuş. Takım resmen darmadağın olmuş, kimin ne yaptığı belli değil.

Alınan kötü sonuçlardan sonra sosyal medya maç yorumlarının bir klasiği vardır. "Kötü günler geride kaldı, daha da kötü günler bizi bekliyor!" Şu anda takımın verdiği hissiyat bu maalesef.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
16 Ekim 2025 Perşembe günü saat 20:45 de, çift maç haftasının ikinci ayağında evimizde Alman ekibini ağırlıyoruz. Maçı SSport Plus yayınlayacak.

« Son Düzenleme: 17 Ekim 2025, 10:07:27 Gönderen: friend-chip »
PG Baldwin / SG Hall / SG Tucker / SF Tarık / PF-C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
Sorun bence kısalarda. Ön alan baskısını yediğimiz her maç dağılıyoruz. Asker-komutan karmaşası var, bu çok belli. Kısalarımız uzunları besleyemiyor. Topu alan bireysel üretim peşinde. Resmen kısalar arasında iktidar savaşına dönmüş. İşin sorunlu tek tarafı da bu değil. Forvetlerimizin üretim çabasına girmesi de çok saçma. Zaman zaman 3 gard ile oynuyoruz, hala forvetin eline bakıyoruz. 4.5 numara transferi asla bir çözüm değil, sadece nitelik katacak o kadar. Tez zamanda (ekim-kasım) rollerin oturması gerekiyor. İstediği role bürünemeyenin de arıza yapmaması şart. Saras'a kendisini ne kadar çabuk teslim ederlerse oyuncular, o denli işler rayına girecek.

Muhtemelen Bayern maçını ittire kaktıra da olsa alırız. Ama hafta sonu ezeli rakipten tokat yemeye hazırlıklı olun. Henüz tüneldeki ışık görünmedi!

NOT: Bence, Koç'un sözleşmesi bekletiliyor, oluşturulan kadronun kimyası nedeniyle. Zamanı gelince, koz olarak kullanılacak olmalı, başka türlü mantıklı bir açıklaması olamaz. Umarım bir ahmaklık yapıp Mart-Nisan'a bırakmazlar...
« Son Düzenleme: 15 Ekim 2025, 14:08:51 Gönderen: friend-chip »
PG Baldwin / SG Hall / SG Tucker / SF Tarık / PF-C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
7 maçtır yeniyoruz bunları, yine yeneriz.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
Fenerbahçe Beko, yarın oynanacak Bayern Münih maçına üç eksikle çıkacağını açıkladı.

❌ Talen Horton-Tucker
❌ Brandon Boston
❌ Armando Bacot

Çevrimdışı BenFener46

• Üye
  • Yer: Kayseri
Bu Fenerbahçe geçen senelerdeki Alba'ya bile diş geçiremez. Bir mağlubiyet daha yazmamız işten değil. Tucker olsaydı bir nebze sansimiz olur derdim.