Gönderen Konu: Fenerbahçe | Euroleague (2025-26 Sezonu)  (Okunma sayısı 17004 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
Ynt: Fenerbahçe Beko-Maccabi Tel Aviv | Euroleague 10. Hafta
« Yanıtla #255 : 11 Kasım 2025, 23:01:27 »
Çok şükür hem biz iyiyiz hem de karşı taraf garip bir organizasyon. Öyle bir görüntüleri var ki 2-3 maç dışında bunların maç kazanmaları neredeyse imkânsız:) o değil de Hoard'a yazık oluyor orda.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #256 : 11 Kasım 2025, 23:37:14 »
Herifleri maçın içine sokmak için her haltı yaptık. Son çeyrek sıkıntı...

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #257 : 11 Kasım 2025, 23:37:52 »
Bu Bacot Asvel’de bile oynayamaz hangi özelliğinden dolayı transfer edildi anlayamayadım

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #258 : 11 Kasım 2025, 23:40:15 »
Bu Bacot Asvel’de bile oynayamaz hangi özelliğinden dolayı transfer edildi anlayamayadım

Yol yakınken çıkılmalı. Olmayacağı ayan beyan ortada. İnsan kötü oynar, yeteneksiz de olur ama mücadelenim m'si yok. Bu tip heriflerin şu işten para kazanması acayip zoruma gidiyor...

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #259 : 11 Kasım 2025, 23:45:38 »
Felaket geliyorum diyor...

Çevrimdışı MotorCade

• Üye
« Yanıtla #260 : 11 Kasım 2025, 23:46:08 »
Bomboş üçlük atamıyoruz. Çok büyük rezillik geliyor.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #261 : 11 Kasım 2025, 23:50:23 »
55-35’ten 66-66 birde faul kullanacaklar

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #262 : 11 Kasım 2025, 23:50:33 »
Bok vardı alev alev yanıp maçı 20'ye çıkaran Daven Hall'u kenara almakta. Rotasyon takıntınıza sokayım...

Çevrimdışı MotorCade

• Üye
« Yanıtla #263 : 11 Kasım 2025, 23:51:08 »
Bu seneyi biz bence es geçelim. Yerel ligleri domine etsek yeterli olur bence. Bu takımın EL'de 15 maç kazanması bile mucize gibi duruyor.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #264 : 11 Kasım 2025, 23:59:54 »
Bok vardı alev alev yanıp maçı 20'ye çıkaran Daven Hall'u kenara almakta. Rotasyon takıntınıza sokayım...
Üç faul aldı diye çıkardı orada muhtemelen

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #265 : 12 Kasım 2025, 00:21:24 »
Asvel-Çekmece-Maccabi değişen bir şey yok sıkıntı tam nerede onuda anlamak zor herkes başka bir şey söylüyor kısa diyen var uzun diye var yönetim tarafında iddalar çok huzursuzluk mobbing diyenler var sonumuz hayrolsun

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #266 : 12 Kasım 2025, 00:23:17 »
Kaybetmeyi sonuna kadar hak ettiğimiz bir maç oynadık ama galibiyete çok sevindim, salona giden gurbetçileri, Filistin bayrağı açan çocukları rezil etmek vardı işin sonunda.

Hiç bir zaman teknik-taktik bağlamda bu spordan çok iyi anladığımı falan iddia etmedim ama yıllardır takip ederim ve tecrübeyle sabittir; basketbol bir momentum oyunudur, laubaliliğe ve yavşaklığa gelmez. Saçma sapan iki üç laubali tercih yeter. Tucker inatla girdi içeri ve saçmaladı bir iki pozisyon sonra da Bacot anlamsız bir sportmenlik dışı faul yaptı, eyvah dedim zaten. Son yılların EN KABIZ Maccabi'sini zorla maça ortak ettik, Allahtan kabızlar, başkası olsa acımazdı.

Bacot'ın olmayacağına ikna oldum ben. Tucker inadına zorlamaları da kabak tadı veriyor artık, ha onun için sabredilir mi ? Edilir; ama ilkiyle hemen yollar ayrılmalı...

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #267 : 12 Kasım 2025, 00:25:52 »
Asvel-Çekmece-Maccabi değişen bir şey yok sıkıntı tam nerede onuda anlamak zor herkes başka bir şey söylüyor kısa diyen var uzun diye var yönetim tarafında iddalar çok huzursuzluk mobbing diyenler var sonumuz hayrolsun

Dostum klişe olacak belki ama sıkıntının biri "yanlış takım kimyası. Asıl büyük sıkıntı ise başka diye düşünüyorum. Defne Patır 15 yıldır çok iyi çalışıyordu da bu sene mi kötü oldu. Galatasaraylıları, zamanında Fenerbahçe aleyhine manipülasyon yapmış UOS gibi tipleri sokmayacaksın bu kulüpten içeri.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #268 : 12 Kasım 2025, 00:32:51 »
Maccabi Tel Aviv galibiyetinin ardından Koç Sarunas Jasikevicius:

"İlk 25 dakika boyunca fena değildik, belki çok iyi oynamadık ama kabul edilebilir bir basketbol ortaya koyuyorduk. Ancak sonrasında tamamen konsantrasyonu kaybettik ve onları yeniden maça dahil ettik. Maçtan önce savunma ve ribaund konusunun önemini vurgulamıştık. Ribaundlar için büyük bir mücadele vardı ama onlar ikinci ve üçüncü şans toplarıyla işimizi zorlaştırdı. Ribaund tamamen oyuna olan isteğiniz ve vücudunuzu ortaya koymanızla ilgilidir. Maccabi bunu bizden daha fazla yaptı."

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #269 : 12 Kasım 2025, 00:39:46 »
Dostum klişe olacak belki ama sıkıntının biri "yanlış takım kimyası. Asıl büyük sıkıntı ise başka diye düşünüyorum. Defne Patır 15 yıldır çok iyi çalışıyordu da bu sene mi kötü oldu. Galatasaraylıları, zamanında Fenerbahçe aleyhine manipülasyon yapmış UOS gibi tipleri sokmayacaksın bu kulüpten içeri.
Yani iddialar var doğru yanlış bilmiyoruz o yüzden yorum yapmak zor Derya ve Uos geçen senede vardı taraftarlarımız ilk başarısızlıkta saldıracaktı (taraftar haklı haksız demiyorum) şuan o gerçekleşiyor basketbol şube sorunlusu keşke çıkıp bir açıklama yapsada bu konular kapansa

Saras takımda bir şeyleri oturtmadan transfer istemiyor gibi geliyor bana bu saatten sonra kimi alırız onuda bilmiyorum Pana sakatlık eksik durumlarında anında oyuncu indiriyor K.Faried ayağının tozuyla bizim uzunlardan istatistik olarak daha iyi katkı vermiş
« Son Düzenleme: 12 Kasım 2025, 00:43:25 Gönderen: Samet_GFB »