Gönderen Konu: Fenerbahçe | Euroleague (2025-26 Sezonu)  (Okunma sayısı 16972 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
Ynt: Fenerbahçe Beko-Maccabi Tel Aviv | Euroleague 10. Hafta
« Yanıtla #270 : 12 Kasım 2025, 00:46:54 »
Yani iddialar var doğru yanlış bilmiyoruz o yüzden yorum yapmak zor Derya ve Uos geçen senede vardı taraftarlarımız ilk başarısızlıkta saldıracaktı (taraftar haklı haksız demiyorum) şuan o gerçekleşiyor basketbol şube sorunlusu keşke çıkıp bir açıklama yapsada bu konular kapansa

Saras takımda bir şeyleri oturtmadan transfer istemiyor gibi geliyor bana bu saatten sonra kimi alırız onuda bilmiyorum Pana sakatlık eksik durumlarında anında oyuncu indiriyor K.Farried ayağının tozuyla bizim uzunlardan istatistik olarak daha iyi katkı vermiş

Karşıyaka iflas eti McCollum'ı aldık. Birch kendisine daha fazla vaadeden teklifi elinin tersiyle geri itti (ki kendi cümleleri, hatta niye reddettim ben bile bilmiyorum diyor herif), bu yıl kadroda görmek istemedikleri ve gönderdikleri herif kariyer finalini oynadı, Hall X faktör oldu vesaire vesaire... "Her yıl kumarı kazanamazsın" yazayım, daha fazla da uzatmayayım...

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #271 : 12 Kasım 2025, 01:05:15 »
Yani iddialar var doğru yanlış bilmiyoruz o yüzden yorum yapmak zor Derya ve Uos geçen senede vardı taraftarlarımız ilk başarısızlıkta saldıracaktı (taraftar haklı haksız demiyorum) şuan o gerçekleşiyor basketbol şube sorunlusu keşke çıkıp bir açıklama yapsada bu konular kapansa

Saras takımda bir şeyleri oturtmadan transfer istemiyor gibi geliyor bana bu saatten sonra kimi alırız onuda bilmiyorum Pana sakatlık eksik durumlarında anında oyuncu indiriyor K.Faried ayağının tozuyla bizim uzunlardan istatistik olarak daha iyi katkı vermiş

Şimdi Cenk Duruk'u dinledim. Oyunculardan biri sağlam kazıklanıyormuş, Defne Patır bunu dile getirmiş, para Fenerbahçe'nin parası değil demişler, olayı çözmektense olayı çözmeye çalışan kişiyi yemişler.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #272 : 12 Kasım 2025, 01:09:56 »
Şimdi Cenk Duruk'u dinledim. Oyunculardan biri sağlam kazıklanıyormuş, Defne Patır bunu dile getirmiş, para Fenerbahçe'nin parası değil demişler, olayı çözmektense olayı çözmeye çalışan kişiyi yemişler.

+ Saras da eşinden dolayı kontrat uzatmaya istekli değilmiş. İstanbul trafiği, çocukların okula gidişi gelişi vesaire...

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #273 : 12 Kasım 2025, 07:39:42 »
+ Saras da eşinden dolayı kontrat uzatmaya istekli değilmiş. İstanbul trafiği, çocukların okula gidişi gelişi vesaire...
saras değil mi 1.5 ay önce maç sonu burda mutluyum ve buna devam etmek istiyorum diyen? istanbul trafiği 1 ayda mı hortlamış. cenk duruk 2 senedir ortalarda yoktu, ilk kötü gidişte ortaya çıkmış. sallantılarda ortayı daha da karıştıranlardan sakınmak lazım.

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
Fenerbahçe Beko 74-68 Hapoel IBI Tel Aviv | Euroleague 11. Hafta
« Yanıtla #274 : 12 Kasım 2025, 08:55:07 »
13 Kasım 2025 Perşembe günü saat 22:00 de SAP Arenadayız yeniden. Maçı SSport yayınlayacak.

« Son Düzenleme: 14 Kasım 2025, 09:15:53 Gönderen: friend-chip »
PG Baldwin / SG Hall / SG Tucker / SF Tarık / PF-C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
    • i_dnmz
Ynt: Fenerbahçe Beko:84 Maccabi Tel Aviv:75 | Euroleague 10. Hafta
« Yanıtla #275 : 12 Kasım 2025, 09:05:53 »
Savunma yapmadığımız her an, hücumumuzu da etkiliyor. Savunmadan besleniyoruz bu artık ekmek-su gibi... Savunmada gayretli olduğumuz çoğu pozisyon sonrası hücumda topun kıymetini bildik. Ne zaman savunmada gevşedik, hücumda kolay sayı peşine düşüp, iyice sıvadık...

Savunmada, geçen seneye göre kısaların ribaunt katkısı düşük. Koç da söylemiş bu istek meselesi diye. Sistemimizin bir bölümü adam değişme üzerine, kısalar elbette ki ribaunt almak zorunda. Oyunun merkezi geçen seneye göre forvetlerden gardlara kaydı mecburen. Buna uyumlanmak zorundayız, eğer ki üst düzey bir forvet almayacaksak...

Guduric in Efes karşısında savunma ribaut katkısı 8 di... Bizim lidere ihtiyacımız var da, önce bir savunma lideri bulsak fena olmaz. Sonra hücumda "horoz" bulmak daha kolay :)

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Fenerbahçe Beko - Hapoel IBI Tel Aviv | Euroleague 11. Hafta
« Yanıtla #276 : 12 Kasım 2025, 09:54:13 »
Başladığınız işi yarım bırakmayın, şu heriflere de yağmurlu havada su vermeyin.
Vura vura, kıra kıra...

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
Ynt: Fenerbahçe Beko:84 Maccabi Tel Aviv:75 | Euroleague 10. Hafta
« Yanıtla #277 : 12 Kasım 2025, 14:16:23 »
Ne garip maç oldu ama, neredeyse 2,5 saat sürdü:)

60-42 önde olduğumuzu hatırlıyorum, ordan itibaren oyunu kazandık havasına girip maç bitse de gitsek gibi oynadık. 66-66 olunca aklımız başımıza geldi. Maccabi o kadar berbat bir takım ki çok az sıkıp savunma yapmak yetti maçı kazanmak için.

Bu şekil kazanmaya sevinmezdim de tribündeki taraftarlarımız için büyük yıkım olurdu maçı kaybetmek.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #278 : 12 Kasım 2025, 15:25:34 »
saras değil mi 1.5 ay önce maç sonu burda mutluyum ve buna devam etmek istiyorum diyen? istanbul trafiği 1 ayda mı hortlamış. cenk duruk 2 senedir ortalarda yoktu, ilk kötü gidişte ortaya çıkmış. sallantılarda ortayı daha da karıştıranlardan sakınmak lazım.

Bu bilgi Murat Murathanoğlu'ndan. Eksik bilgi verdiğim için özür dilerim. Murat Murathanoğlu yanlış bilgi uydurarak ne gibi bir fayda sağlayabilir? Hiçbir zaman samimiyetinden şüphe etmedim. GS lobisinin ve Efeslilerin orada burada Murathanoğlu'na salladığına bakmayın siz. Basketbolu sevip Efesli oldularsa bunda yüzde 50 pay Murathanoğlu'nundur. Adamın Fenerbahçeli olmasını hazmedemiyorlar. Adam Fenerbahçeli olması nedeniyle ana akım medyadan kovuldu.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Fenerbahçe Beko-Hapoel IBI Tel Aviv | Euroleague 11. Hafta
« Yanıtla #279 : 12 Kasım 2025, 17:38:22 »
1.55-1.72 ile favoriyiz.

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #280 : 13 Kasım 2025, 12:40:59 »
Bana göre bu yılın en kritik maçlarından birisine çıkacağız. Ya kaybederek umutları biraz daha azaltacağız, ya da kazanarak yeni bir sayfa açacağız.

Takımların şu ana kadarki performanslarını göz önüne aldığımızda maalesef Hapoel ağır favori. Umarım dağınık görüntümüzden kurtularak gerçek bir şampiyonluk favorisi olduğumuzu gösteren bir galibiyetle yeni bir sayfa açarız.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
    • i_dnmz
« Yanıtla #281 : 13 Kasım 2025, 18:23:17 »
Bu müsabaka aslında sadece normal sezon mücadelesi değil, bundan çok öte...

-Bir vakit almak istediğimiz bize gelmeyen Chris Jones'a karşı,
-Efesteki günlerden mimlimiz Elijah Bryant'a karşı,
-Eski oyuncumuz, sakat gönderdiğimiz Tyler Ennis'e (Büyük ihtimal bize karşı süre alamayacak) karşı,
-İstemeyip gönderdiğimiz Yam Madar'a (sakat oynamayacak) karşı,
-Son vurgununa giden, bizi değil Hapoel'i seçen Vasalije Micic'e karşı,
-İstemeyip gönderdiğimiz Johnatan Motley'e karşı,
-Teklifimizi düşük bulup Hapoele giden Dan Oturuya karşı,
-ve son olarak, teneke bağlayıp gönderdiğimiz Itoudis'e karşı,

oynayacağız.

Bize hınçlı, bizim hınçlı olduğumuz adamlar, ülke gerçekleri ile hikayesi bol, değişik bir maç bizi bekliyor.

Ben böyle maçlarda, motivasyonun her şeyi değiştirebileceğini düşünüyorum. Kim daha motive göreceğiz...

Çevrimdışı BenFener46

• Üye
  • Yer: Kayseri
« Yanıtla #282 : 13 Kasım 2025, 21:14:24 »
İlk yarıdan havluyu atarız seçeneğini işaretleyip totemimizi yapalım bakalım. Ben son sampiyonum beni hesaplarınızın dışında tutamazsınız demek için çok güzel bir fırsat.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #283 : 13 Kasım 2025, 22:24:56 »
İlk çeyrekte fark yemememiz umutlandırdı beni. Ne kadar basketbol oynuyoruz tartışılır ama takım en azından istekli.

Çevrimdışı MotorCade

• Üye
« Yanıtla #284 : 13 Kasım 2025, 22:36:33 »
15 dakikada 14 sayı atmak nedir ya. Rezalet bir sezon geçiriyoruz.