"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
abi ne wilbekini ne onuralpi gözünü seveyim yav. ikisini topla bi mccollum etmez. sen sallayıp duruyosun da melli olmasa öne de geçemezdin bugün.
Haklısın ama oradan birinden çıkmadan zor sanki bence zagars ile yollar çoktan ayrılmalıydı gelişim yok sakatlık derdi bitmiyor gitsin bi eurocup takımında düzenli oynasın
Hücumda tüm yük kısalarda, boyalı alanda bugün sayısı yok uzunların, Tucker-Baldwin-Hall-Tarık taş gibi kısalar, beğenmediğin Wilbekin ve Onuralp'in ortalama kalitesi bile bizim uzunların ortalama kalitesinden yüksek.Tucker olmasa maça tutunabilecek miydin bugün?
geçen sene de boyalı alanda doğru düzgün bi gücün yoktu ki nigel dışında, ki o da 4 numara zaten. ben de 4 almak lazım diyorum. ama bu kısalar yetmiyor sorun orda. basit bi matematik, geçen yıl hall-baldwin-marko-mccollum. 4 kısa var burda her maç çift hane yapan. şu an bu sayı 3. wilbekinin artık o seviyede olmadığı ve devamlılık gösteremeyeceği de ortada. oraya bi 4. kısa ekleyip tarıkı da 3 numaradan devam ettir bitti gitti. üç kısanın da verimini artıracak o ekleme.
Cedi bundan sonra bu salona her adımını attığında bu taraftardan hak ettiğini almalı maç içindeki ve maç sonundaki hareketlerine inanılmaz kuruldum
Götünün üzerinde maç izlemeye alışmış şu kepaze seyirciye rağmen geçtiğimiz yıl euroleague şampiyonu olan ve sahada lime lime doğranan takımı eleştiremem ben. Maçın ortası Ergin'e sararlar tam zurnanın zırt dediği yerde saçma sapan tezahüratlar yaparlar. Yen Pana'yı, sabaha kadar söv Ergin'e, yok ama yok.