Bir hayalim var!
Atina’da yapılacak f4 de, yarı finalde Oly ve finalde Pana yı yenerek kupa kaldırmak, herhalde bu kupa yı kazanmanın en Nirvana’ya ulaşma şekli olmalı…
Çok uzun yıllar “efsane” diye anlatılır.
Ağbi o hayali ben de kurdum sezon başında. Gerçekçi bakacak olursak tek maçta sekebiliriz ama iki maç üst üste izin verirler mi bilmiyorum. Aşağıdaki paylaşımım Pana'nın şampiyon olduğu 2024 sezonu ile ilgili:
2 Mayıs 2024 Maccabi Pana play off serisi 4. maç hakemleri:
Ilija Belosevic, Mehdi Difallah, Milan Nedovic
7 Mayıs 2024 Maccabi Pana play off serisi 5. maç hakemleri:
Ilija Belosevic, Emin Mogulkoc,
Mehdi Difallah24 Mayıs 2024 Fenerbahçe Pana F4 yarı final maçı hakemleri:
Ilija Belosevic, Carlos Peruga,
Mehdi Difallah26 Mayıs 2024 Real Madrid Pana F4 final maçı hakemleri: Fernando Rocha,
Ilija Belosevic,
Mehdi DifallahŞimdi denilebilir ki geçen yıl nasıl şampiyon olduk. Benim izahatım şu şekilde ki F4 öncesinde oynanan Efes Pana play off serisi boyunca Pana'nın manya başkanı euroleague hakemleri hakkında ağza alınmayacak ifadeler kullandı. Hatta öyle ki hakemler ortak bir basın açıklaması yayınlayarak böyle devam ederse çekileceklerini dile getirdiler. Bizm maçta nötrdüler, etliye sütlüye pek karışmadılar.
Hülasa Atina'da F4 maçlarında iki Yunan takımını üst üste yenmek çok zor gözüküyor. Saha içinde çok ama çok güçlü olmak gerekiyor. Güçlülükten kastım 12 oyuncunun 12'sinin de maç değiştirebilecek potansiyelde olması.
Dolayısıyla ben hayalimi revize ettim. Pana ve Olympiakos'un play offta ya da F4 yarı finalinde eşleşmesi çok güzel olur. Finalde tek maç vurup geçme şansımız olabilir. Olympiakos'u mental anlamda zayıf buluyorum. Euroleague'de oynadıkları son 10 Panathinaikos maçını kazanmalarına karşın bütün final maçları kaybettiler. Maç içinde çok çabuk paniğe kapılabiliyorlar. Monaco yarı finalini, RM finalini, Yunan ligi finallerini bu şekilde kaybettiler.
Umarım sizin versiyon olur. Ama önce F4'te olabilmek önemli. F4'e kalırsak herkes korksun zaten bizden.