Gönderen Konu: Fenerbahçe | Euroleague (2025-26 Sezonu)  (Okunma sayısı 80971 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
Ynt: Barcelona - Fenerbahçe Beko | Euroleague 2025-26 Sezonu 26.Hafta
« Yanıtla #825 : 04 Şubat 2026, 00:40:18 »
Off off öldük öldük dirildik saras efes maçıda uyardı rehavete gerek yok diye ders olsun neyse

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
Ynt: Fenerbahçe | Euroleague (2025-26 Sezonu)
« Yanıtla #826 : 04 Şubat 2026, 00:41:09 »
Dubai gerekeni yaptı maçın 3 saniyesi saçmalayıp uzatmaya götürselerde.

Darısı bu gece kızılyıldız, zalgiris, efes ,real galibiyetlerine 😅

Bide biz yensek kaymaklı duble fıstıklı bi şöbiyet kıvamında bi gece olur

Pao son saniyede mucize isabeti bulmasa kaymaklı duble fıstıklı şöbiyetim hazırdı :) ama oldukça karlı bi hafta geçirdik
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı BenFener46

• Üye
  • Yer: Kayseri
« Yanıtla #827 : 04 Şubat 2026, 00:41:36 »
Sonunda be. Kazanmak çok önemliydi özellikle tepe takımların puan kaybettiği bir haftada. Tebrikler takım yine mutlu uyumamızı sağlayacaksınız. Oyunumuz inanılmaz umut veriyor en önemlisi bu.

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
    • sinanycl
« Yanıtla #828 : 04 Şubat 2026, 00:45:11 »
Bence biraz kafalar çift maç haftasına olmasına gitti , nasıl olsa aldık kafasına girdik maçı bıraktık . ama şahsi fikrim son periyot hakemlerde ciddi destek oldu bu duruma, az kalsın büyük bi tokat yiyoduk ama bi şekilde maçın sonunu kapatmayı başardık

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #829 : 04 Şubat 2026, 00:48:06 »
Hücum ribauntları ve top kayıpları canımızı yakacaktı az kalsın.

Çevrimdışı ertuğrul

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #830 : 04 Şubat 2026, 00:49:14 »
Bu takım baştacı.
Ne olursa olsun geri vites yok.
Hakemleri de parkeye yapıştırdık.

Çevrimdışı myildirim

• Üye
« Yanıtla #831 : 04 Şubat 2026, 00:52:28 »
EL tarihinin en büyük skandalına imza attı rezil kepaze hakem triosu, dua etsinler barça sahada kazanamadı yoksa galibiyet masada el değiştirecekti, bu kadar açık net bir kuralı resmi itiraz yapmamıza rağmen nasıl çiğnediler ekran başında resmen donakaldım, olacak iş değil.

Paralel evrende NBA maçı yönetiyoruz falan mı sandı bu mallar nedir challange ile faulü değiştirdiler resmen, mevzunun defensive semicircle ile yakından uzaktan alakası olmamasına karşın sözde ondan izleme yapıldığı geldi ekrana, veselynin ayaklar başından beri hareketli zaten durmuyor ki hiçbir zaman yani pozisyonda. Ekrana bile gitmemesi lazım challange kullanılabilecek bir pozisyon değil bu. Bravo ama hoca hemen gereğini yaptı, barcanın da ritmini kırmış oldu aynı zamanda.

Kazanmamıza rağmen klüp çok sert şekilde bir açıklama yayınlamalı senelerdir doğrandığımız yetmedi herifler bir de çocukların bile farkında olacağı kadar basit bir kural hatası yapıyor üstüne resmen şaka gibi yönetiliyor bu rezil lig, EL İNSAF YA!

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #832 : 04 Şubat 2026, 01:09:23 »
Sabahtan beri moralimiz çok bozuktu futbol yüzünden bu maç üstüne kante enfes oldu

Bir kötü İspanya serisi daha tarihe gömüldü.

Fenerbahçe, 8 yıl aradan sonra Barcelona'dan galibiyetle dönüyor ✅

Çevrimdışı Av.Asım

• Üye
« Yanıtla #833 : 04 Şubat 2026, 01:09:37 »

Pao son saniyede mucize isabeti bulmasa kaymaklı duble fıstıklı şöbiyetim hazırdı :) ama oldukça karlı bi hafta geçirdik

Onun tesellisi de bence Madrid'i yenmiş olmaları... Şuanki form durumlarına göre ligde en büyük rakibimiz Madrid...

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
    • sinanycl
« Yanıtla #834 : 04 Şubat 2026, 01:12:23 »
Onun tesellisi de bence Madrid'i yenmiş olmaları... Şuanki form durumlarına göre ligde en büyük rakibimiz Madrid...

F4 oakada olduğu için bitsin tükensinler tamamen karışsınlar istiyodum , aslında pao nun kazanması matematiksel olarak işimize daha çok yaradı. Belki erginin fişini biz çekeriz 10 gün sonra belli mi olur
« Son Düzenleme: 04 Şubat 2026, 08:52:43 Gönderen: sinanyucel »

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #835 : 04 Şubat 2026, 01:15:18 »
Monaco 4 maçtır, Hapoel 3 maçtır, Real 2 maçtır mağlup. Biz 5 maçtır galip

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #836 : 04 Şubat 2026, 01:36:51 »
​Normal Şartlar Altında 25-30 sayı ile bitecek maçı 4 sayı ile zor kazanmamız Euroleague'in ne kadar mide bulandırıcı bir organizasyon olduğunun kanıtıdır, son çeyreği 8 kişi oynadılar resmen. O kadar gözleri dönmüş ki kural hatası bile yaptılar. Koç Saras olduktan sonra ben 3 yıl üst üste de euroleague şampiyonluğu beklerim ama defalarca gördüğümüz üzere öyle yürümüyor işler. Hakemi de yendik falan diye düşünmeyin 3/3 soksalar üç atışta muhtemelen mağlubiyet konuşuyorduk şu an. Ki şu an sakin kalabildiysem Lottermoser itinin ismini görünce direk mağlubiyet yazmamdandır bu maça...

Fenerbahçe buraya neden yatırım yapıyor, hadi yaptı biz -en azından ben- niye takip ediyoruz, cidden bilmiyorum. Basketbolu sevdiğim güne lanet olsun gerçekten. F4'e kalırsak oradaki maçlarda bizim ilk yarı kafadan 25-30 sayı fark koymamız gerek, belli oldu o. Yeni atanan euroleague CEO'sunun da Real Madrid ile bağları varmış zaten...

Yani şunu ben cidden anlayamıyorum, biz yenilsek bugün ciddi ciddi utanmadan sevinecek mi Barcelona seyircisi? Yani bu kadar mı yoksunlar ahlaktan, adaletten? Şöyle maç kazansak utanırım ben... Brizuela tam Fernandez ekolü, oyundan atılması lazımdı bugün.

Öte taraftan bir gün Vesely'ye sövceğim aklıma gelmezdi. Utanmadan sportmenlik dışı faul istedi Birch'ün aldığı ribauntta.

Normalde 1 bitirmek istemezdim ama lider bitirip eşleşmemek lazım play offta Yunan ve İspanyol takımlarıyla. Kırsınlar birbirlerini. Muhtemelen 8'den Kızılyıldız gibi bir takım gelecek. Lider bitirip eşleşmek lazım. 8'den İspanyol ya da Yunan takımı gelirse ona da yapacak bir şey yok.

RM, Hapoel, Monaco ve Olympiakos'un yenildiği bir haftada aldığımız bu galibiyet fikstür takvim anlamında sıkışınca büyük kredi sağlayacak bize.

THT euroleague'in gerçek yüzüyle tanıştı bu akşam. Dinlendi, Paris'te sazı alsın eline artık...

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #837 : 04 Şubat 2026, 01:41:00 »
F4 oakada olduğu bitsin tükensinler tamamen karışsınlar istiyodum , aslında pao nun kazanması matematiksel olarak işimize daha çok yaradı. Belki erginin fişini biz çekeriz 10 gün sonra belli mi olur

Bu akşam gemi azıya alıp maçı Barcelona'ya vermek için kural hatası yaptıklarının farkında bile olmayan it sürüsünün orada rahat durabileceğini düşünüyor musunuz? Ki İstanbul'da durmadılar ! Her maç bugünki gibi ilk devre 17-18 sayı fark yapamayız. Umarım dediğiniz gibi olur...
« Son Düzenleme: 04 Şubat 2026, 01:41:39 Gönderen: Ertan Ürkmez »

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #838 : 04 Şubat 2026, 03:18:27 »
Sakin kafayla yazayım. Barcelona maçının en büyük kazanımı, THT merkezli hücumun play off ve F4 dahilindeki maçlarda ortaya çıkacak defolarını şimdiden göstermiş olmasıdır. Belli ki Barcelona çok iyi hazırlanmış THT sortilerine. F4 adayı diğer takımlar da bu kozu kullanacaktır. Sadece hissiyat, Saras biraz da bununla yüzleşsin diye ısrar etti gibime geliyor bu akşam THT'de.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #839 : 04 Şubat 2026, 08:09:16 »
Maçı kaybetseydik ve kural hatası itirazımızda haklı bulunsaydık ne olurdu?
Maç baştan mı oynanırdı yoksa itiraz noktasından itibaren mi tekrarlanırdı?