Gönderen Konu: Fenerbahçe | Euroleague (2025-26 Sezonu)  (Okunma sayısı 81795 defa)

Burak Benli ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
Ynt: Barcelona - Fenerbahçe Beko | Euroleague 2025-26 Sezonu 26.Hafta
« Yanıtla #840 : 04 Şubat 2026, 09:31:20 »
Maçı kaybetseydik ve kural hatası itirazımızda haklı bulunsaydık ne olurdu?
Maç baştan mı oynanırdı yoksa itiraz noktasından itibaren mi tekrarlanırdı?
https://ftpserver.euroleague.net/general/2025_26_EuroLeague_Bylaws.pdf?_gl=1*g1cqcu*_gcl_au*NTc0NDQwMTIxLjE3NzAxODM2Mzk.

Bu linkte 25-26 sezonu kuralları yazılmış.

Biraz inceledim, açık ve net tanımlı değil sanırım. Ancak, kurala itiraz hakkının olduğu ve bu durumu saha komiserine bildirdikten 48 saat sonra sonucun açıklanması gerektiği yazıyor. Skor kağıdına açık bir ihlal olması durumu ile itiraz ediliyormuş. Hakemler daha sonra maçın kaldığı yerden mi devam edecek yoksa iptal edilim 20-0 skor ile tescil mi edilecek karar verilir diyor.

Benim anladığım saha komiseri-hakem denkleminde yoruma dayalı karar veriliyor. Bu da kimin lobisi güçlüyseye gidiyor.
« Son Düzenleme: 04 Şubat 2026, 09:31:41 Gönderen: friend-chip »
PG Baldwin / SG Hall / SG Tucker / SF Tarık / PF-C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
Daha önceki maçların aksine bu sefer maça iyi başlayan taraf olduk. Hücumda resmen aktık. 11 de 8 üçlük ile maça başlamak büyük konfor oldu.

Bugün herkes elinden geleni yaptı ama Tarık'ın maça çok iyi girmesi, sonradan giren Baldwin'in de inanılmaz katkı vermesi ile maçı elimizde tutmayı başardık. Bir diğer etken de Birch ve Melli oldu. Müthiş savunma yaparken faul problemine girmeden oynamaları elimizi rahatlattı.

Maç içerisinde hakemlere çoğu pozisyonda kızdık ama maç sonu istatistiklerine baktığımda onların 16 faul kullanmasına karşılık bizim 25 faul kullandığımızı görünce şaşırdım.

Maçtan önce dikkat etmemiz gereken oyuncuları Shengelia, Punter ve Clyburn olarak söylemiştim. Clyburn inanılmaz kötü oynarken, Shengelia hiç sorun çıkarmadı. Sadece Punter inanılmaz basketlerle Barça'yı oyunda tutarken en kritik anda 3 de 1 serbest atışı ile kendisini affettirdi!

Bacot'a hiç ihtiyaç duymadan oynamış olmamız dün akşam için avantajdı. Tek dileğim Chris Silva biran önce dönsün. Şayet o da döner ve F4 e kadar takıma adapte olursa güzel bir hikaye daha yazarız gibi görünüyor.

İlave: Bu arada yaptığımız itirazı sonradan çekebiliyor muyuz? Şimdi maç bitmiş, itiraz devreye girip de tekrar o andan sonrasını oynatmasınlar ?
« Son Düzenleme: 04 Şubat 2026, 12:09:05 Gönderen: Semazen »
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #842 : 04 Şubat 2026, 12:16:53 »
Maçı kaybetseydik ve kural hatası itirazımızda haklı bulunsaydık ne olurdu?
Maç baştan mı oynanırdı yoksa itiraz noktasından itibaren mi tekrarlanırdı?

Euroleague'in merkez binası Barcelona'da. Çok bir şey değişmezdi diye düşünüyorum. Sadece gözler önünde sergilenen bir rezaleti resmiyete de dökmüş olduk.

Burada üzerine tartışılması gereken konu şu ki seni mağlup ettirmek için nasıl bir akıl tutulması yaşıyor ise artık Lottermoser hakemlik kariyerine RESMİ bir kara leke bulaştırmayı dahi göze alıyor. Euroleague'i takip eden herkes farkında son çeyrekte bizim her hücumumuzda en az 2-3 faulün çalınmadığının ve Barcelona hücumlarında en ufak müdahalede faul kararlarının çıktığının. Şu durumun euroleague normali olması tartışılmalı. Bizim gibi taraf olmayan spor aşığı entelektüel tipler bile ev sahibi HAKEM AVANTAJININ var olduğunu söylemekten imtina etmiyorlar.

BİR SORU: Dün akşam yenilseydik şu şartlarda Barcelona koçu ve oyuncuları soyunma odasına, seyircisi ise evlerine mutlu mutlu gideceklerdi sportif bir başarı elde etmişler gibi. Şahsen ben bu tür bir maç kazansa Fenerbahçe sevinemem, içime sindiremem. Sizler ne hissedersiniz, maçları böyle kazanıp şampiyon olsak mutlu olabilir misiniz?

Yıllardır takip ediyorum euroleague'i, topu topu 2 maç hatırlıyorum önem derecesi yüksek olup lehimize karar çıkan. Biri 2016 F4 yarı finalinin uzatmasında süre bitmiş olmasına rağmen geçerli saydıkları Udoh'un basketi, diğeri de İstanbul'da normal sezon bir Real Madrid maçı. Maçın bitmesine 1 saniye kala faul çalmışlardı lehimize ve Nunnaly'nin faul atışları ile almıştık maçı.
« Son Düzenleme: 04 Şubat 2026, 12:17:42 Gönderen: Ertan Ürkmez »

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #843 : 04 Şubat 2026, 12:24:58 »
Euroleague'in merkez binası Barcelona'da. Çok bir şey değişmezdi diye düşünüyorum. Sadece gözler önünde sergilenen bir rezaleti resmiyete de dökmüş olduk.

Burada üzerine tartışılması gereken konu şu ki seni mağlup ettirmek için nasıl bir akıl tutulması yaşıyor ise artık Lottermoser hakemlik kariyerine RESMİ bir kara leke bulaştırmayı dahi göze alıyor. Euroleague'i takip eden herkes farkında son çeyrekte bizim her hücumumuzda en az 2-3 faulün çalınmadığının ve Barcelona hücumlarında en ufak müdahalede faul kararlarının çıktığının. Şu durumun euroleague normali olması tartışılmalı. Bizim gibi taraf olmayan spor aşığı entelektüel tipler bile ev sahibi HAKEM AVANTAJININ var olduğunu söylemekten imtina etmiyorlar.

BİR SORU: Dün akşam yenilseydik şu şartlarda Barcelona koçu ve oyuncuları soyunma odasına, seyircisi ise evlerine mutlu mutlu gideceklerdi sportif bir başarı elde etmişler gibi. Şahsen ben bu tür bir maç kazansa Fenerbahçe sevinemem, içime sindiremem. Sizler ne hissedersiniz, maçları böyle kazanıp şampiyon olsak mutlu olabilir misiniz?

Yıllardır takip ediyorum euroleague'i, topu topu 2 maç hatırlıyorum önem derecesi yüksek olup lehimize karar çıkan. Biri 2016 F4 yarı finalinin uzatmasında süre bitmiş olmasına rağmen geçerli saydıkları Udoh'un basketi, diğeri de İstanbul'da normal sezon bir Real Madrid maçı. Maçın bitmesine 1 saniye kala faul çalmışlardı lehimize ve Nunnaly'nin faul atışları ile almıştık maçı.

Abi tabi ki sevinecek adamlar ya. Lütfen şu arabesk düşünceleri bırakın. Cska finalde stepsten sayıyı bulup şampiyon olunca sevinmedi mi? Gs denizli maçından sonra şampiyon olup sevinmedi mi? Maradona'nın eliyle attığı golden sonra Arjantin sevinmedi mi? Binlerce örnek çıkar böyle. Hem de epik bir galibiyet almışçasına sevineceklerdi. 20 sayıdan döndük diyeceklerdi.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #844 : 04 Şubat 2026, 12:43:20 »
Abi tabi ki sevinecek adamlar ya. Lütfen şu arabesk düşünceleri bırakın. Cska finalde stepsten sayıyı bulup şampiyon olunca sevinmedi mi? Gs denizli maçından sonra şampiyon olup sevinmedi mi? Maradona'nın eliyle attığı golden sonra Arjantin sevinmedi mi? Binlerce örnek çıkar böyle. Hem de epik bir galibiyet almışçasına sevineceklerdi. 20 sayıdan döndük diyeceklerdi.

Maradona - Arjantin işini farklı tutuyorum, ayrı bir bağlamı var.
GS sevinir, açıklama olarak bunu koymasan önüme iyiydi.
Sorum yazdıklarına yönelik değildi.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #845 : 04 Şubat 2026, 13:39:10 »
Maradona - Arjantin işini farklı tutuyorum, ayrı bir bağlamı var.
GS sevinir, açıklama olarak bunu koymasan önüme iyiydi.
Sorum yazdıklarına yönelik değildi.

O zaman şöyle söyleyeyim ben şahsen sevinirdim.

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13

Taraf olunca bazı şeyleri malesef görmüyor insanlar, futbolda çokça oluyor bu mesela Anadolu kulüpleri baya eziliyorlar bizim statta Trabzon maçında onuachu golünde mesela o faul verilmemeliydi skriniar abarttı o durumu ama galibiyet çok önemliydi ve sevindim ben
« Son Düzenleme: 04 Şubat 2026, 16:03:20 Gönderen: Civa »

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
Madride karşı galip gelip, hedef maçları olan Münih, Dubai maçlarını kaybettiler. Geçen seneki "cins" lik leri olmasa da bu yıl da az "cins" değiller!
PG Baldwin / SG Hall / SG Tucker / SF Tarık / PF-C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı constructor

• Üye
  • Yer: muğla
barcelona maçında enerjimiz gayet iyiydi. bu maç ta daha fazla enerji ihtiyacımız var. tucker barca maçında oynamadı sayılır. boston da oynamadı sayılır. ikisi alsın gelsin maçı.

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
Eline gelen topu potaya sallayan bir takım. Girerse her takıma sorun çıkarabilirler. Yapmamız gereken tek şey ribaundlara konsantre olmak. En azından girmeyen toplarda ikinci bir şans vermeyelim. Son olarak da malum top kayıplarımız. Artık buna da bir son vermemiz gerekiyor.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı BenFener46

• Üye
  • Yer: Kayseri
Okyanusu geçmişken heralde derede boğulmayız.  Takımın vites düşürme gibi bir niyeti yok olamaz da zaten Saras olduğu sürece tam gaz devam.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
Ynt: Fenerbahçe | Euroleague (2025-26 Sezonu)
« Yanıtla #851 : 05 Şubat 2026, 21:04:17 »
Real Madrid de Dubai'den çıkamadı. Dubai kadrosu haddinden fazla küçümseniyor. Kadroyu korurlarsa F4'ü zorlarlar önümüzdeki senelerde. Euroleague'e sponsor olmaları da düdükleri bir hayli etkiliyor, özellikle iç saha maçlarında. Bize de çok ters gelen bir basketbol. Şunlardan 1-2 oyuncu çeksek güzel olurdu Kabangele gibi ama bok gibi para veriyorlardır.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
RM mağlup, kazanmak güzel olur. Önümüzdeki ay fikstür yoğunluk bakımından cehennem. Cebimizde kredimiz olur mağlubiyetlere. Takımın bir yerlerde düşmesi de lazım zaten Nisan-Mayıs aylarına girmeden.

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
Bacot ve hall maç kadrosunda yok
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
11 kişiyiz. Neden Wilbekin yok?