Gönderen Konu: Fenerbahçe | Euroleague (2025-26 Sezonu)  (Okunma sayısı 61089 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
Ynt: Olympiacos - Fenerbahçe Beko | Euroleague 2025-26 Sezonu 14.Hafta
« Yanıtla #1035 : 17 Mart 2026, 16:16:44 »
Tyrique Jones un oynamayacak olmasından dolayı galibiyet için bir tık daha fazla umutlanmadım değil...
PG Baldwin / SG Hall / SG Tucker / SF Tarık / PF-C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #1036 : 17 Mart 2026, 20:24:50 »
Baldwin-zagars
Tht-wilbekin-melih
Boston-onuralp
Tarık-Colson-metecan
Birch-bacot

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #1037 : 17 Mart 2026, 22:03:11 »
11 kişiyiz, Wilbekin gene yok

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #1038 : 17 Mart 2026, 23:02:32 »
Yenilmek için çok sebebimiz var. Önemli olan kabul edilebilir bir oyun ve mücadele ile kaybedelim.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #1039 : 17 Mart 2026, 23:26:05 »
Bacot'ta olmayan şey karakter ağbiler...

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #1040 : 17 Mart 2026, 23:51:48 »
fournier iti kontrat gitmesin diye sadece fener maçlarında oynuyor

Çevrimdışı MotorCade

• Üye
« Yanıtla #1041 : 17 Mart 2026, 23:59:03 »
Zagars ve Bacot oynadığı sürece bu takım hiçbir maçı kazanamayız.

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
olympiakos tuckerı asla savunamıyor. bu durum 2 ay sonra onlar için çok daha büyük bi problem haline gelebilir.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
İlk maç zamanında oynansa sahada olmayacak adam kariyer rekorunu kırıp 36 sayı attı, maç hakkında konuşulacak fazla bir şey yok o nedenle. Bundan bağımsız da Pire zor deplasman zaten. Öte taraftan geleceğe dair bir iki şey yazılabilir.

ThT'den başlayayım, has siktir diyenler olacaktır, baştan belirteyim. Pana, Kızılyıldız ve Olympiakos deplasmanları gösterdi ki clutch time'ları ThT ile oynamak intihar olur. 6 top kaybı yapmış 6'sının 4'ünde doğru tercihi yapsa skoru eşitliyoruz ya da maç içinde kalıyoruz. Topu normal getirip kafayı kaldırsa en az yarısı olmayacaktı o top kayıplarının. Devin Hall'ın önemi burda çıkıyor işte ortaya, momentumun belirleneceği anlarda ThT'den verim alacaksak eğer Hall sahada olmalı.

Bonzie hücumda iyi katkı veriyor ama savunması cidden sıkıntı. Dorsey'in tek olayı var, bulduğu üç sayılık şutu sokmak. Tam yakaladık dediğimiz anlarda iki kez kaçırdı, geçmiş olsun.

Bacot, Zagars söylenecek söz yok zaten. Katkı kırıntısı bekliyorum; ne bileyim 1 ribaunt, 1 asist vs. Yok ama yok...

Gözler Melli ve Hall'ın yollarında...

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
Zagars ve Bacot'ın hâlâ süre buluyor olmasını kabûllenemiyorum. Allah'ım biz bunlardan ne zaman kurtulacağız.

Daha önce de demiştim, bu ikisini Çekmece'ye ver, hayatları boyunca double double yapamazlar.

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
Nando-Hall-wilbo-jantunen-melli-silva yokken mecbur bacotla zagarsla metecanla oynamak zorundayız. Metecan bi kenara bende katılıyorum diğer 2 si şampiyonluk isteyen bi takımın seviyesinde oyuncular asla değil ama bizim 9-10 kişilik kemik kadromuz EL de herkesle çok rahat baş edebilir.

Tahminimin ötesinde direnç ve mucadele koydu takım son periyoda kadar ama bi yerde benzinimiz bitti.

Ense karartacak bişeyimiz yok normal sezon için fazlasıyla kredimiz var.

Tam kadro olduğumuz senaryoda bence hiçbir takım bizden 3 maç çalamaz, tabi f4 bambaşka bi olay orada anlık performanslar çok belirleyici oluyo.
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
Beklenildiği üzere kaybettik. O kadar eksiğimiz olmasına karşılık yaptığımız 17 top kaybı ve Fournier'in 40 yılda bir olacak performansı olmasa yine başa baş bir maç olacak kim bilir belki de kazanacaktık. İçerisinde bulunduğumuz durum itibariyle çok üzerinde durulacak bir mağlubiyet değil. Benim üzerinde durduğum tek konu aylardır devam eden saçma sapan top kayıplarımız. 6 Tucker, 4 Baldwin'e ilave olarak oyunda hiçbir katkısı olmayan Bacot'un 2 top kaybı bir yerde bizim sonumuzu hazırladı.

Bu maçla birlikte üst üste 2.mağlubiyetimizi almış olduk. Puan sıralamasındaki yerimiz nedeniyle çok kafaya takılacak bir yenilgi değil. Hatta hala 3 yenilgi kadar kredimiz var. Yeter ki sakatlarımız beklenilen zamanda dönsün ve yeni sakatlıklar vermeyelim.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
Zagars ve Bacot'ın hâlâ süre buluyor olmasını kabûllenemiyorum. Allah'ım biz bunlardan ne zaman kurtulacağız.

Daha önce de demiştim, bu ikisini Çekmece'ye ver, hayatları boyunca double double yapamazlar.
Zagars ve Bacot oynadığı sürece bu takım hiçbir maçı kazanamayız.

Katiliyorum. Bacot bir zardi, tutmadi. Bu butcelerle bu zarlari atmaya saygi duyuyorum. Bu konuda cok soylenemem.

Ama Zagars, bile bile lades oldu bu sezon. Hic katki veremiyor. NCAA e gitmesedi Omer ege cok rahat 2-3 dakika ortalama sure alirdi 10-12 macta... ve Zagarstan fazla katki verirdi.
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....