Gönderen Konu: Fenerbahçe | Euroleague (2025-26 Sezonu)  (Okunma sayısı 64057 defa)

myildirim ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
Ynt: Fenerbahçe | Euroleague (2025-26 Sezonu)
« Yanıtla #1080 : 23 Mart 2026, 23:28:07 »
son milano maçındaki ilk yarı/ikinci yarı farkından sonra bizim hücum istatistiklerine şöyle bi baktım ve birkaç şey dikkat çekti. ligin başında hücumda ligin kötü takımlarındandık, bu zaten sır değil. offensive rating’de 17. sırayı gördüğümüz haftalar vardı; takımın adaptasyonu, nando’nun rotasyona eklenmesi derken 13. sıraya yükseldik orda. 114.6 hücum ratingimiz var ama detaylı bakınca çok dikkat çeken şeyler var:

- 1. çeyreklerde 111.5 ligin en kötü 5.

- genel ilk devrelerde ise 109 ratingle ligin en kötü 3.takımıyız.

- ama ikinci yarıya gelince iş değişiyor. 3. ve 4. çeyrek genelinde 120 ratingle en iyi 4.

- son çeyreklerde ise 121.6 ile ligin en iyi 3. hücumuyuz.

geçen sezon da gerek sezon başı hücum performansımız gerekse de ilk yarılardaki performansımız itibariyle benzer noktadaydık. fark geçen sezon bu dönemde hücumda daha iyi durumdaydık. özellikle hall’un da tekrar dönmesiyle beraber hücumda ileri dönük 1 adım daha atmamız şart. ama mevcut durumda da saras’ın maç içi hamleleri ve takımın alışkanlıklarıyla ikinci devreleri ne kadar iyi oynadığımız da istatistiklerle sabit. tabi bunlara ek olarak maçlara da daha iyi başlamak şart.

savunmaya değinmeye gerek yok, ligin 3 sayı farkla savunma ratinginde lideriyiz. bunun devamını sağlamak önemli olacak.
Bu istatistik, takım rotasyonunun geniş olmasıyla ilgili. Koç, tıpkı Obra gibi, istediği savunmayı alınca herkesi oyuna dahil ediyor. Hücumda verimli olamadan da, savunmayla maçta kalıyoruz çoğunlukla. İkinci yarılarda da as kadroyla fişi çekiyoruz. Play Off da F4 da işler öyle yürümüyor elbette.
PG Baldwin / SG Hall / SG Tucker / SF Tarık / PF-C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı eyb12

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #1081 : 24 Mart 2026, 14:22:07 »
Panatinaikos'un ilk 10a girememesini çok isterim , ama girecekler ,
Benim asıl korkum eleme maçlarında onlarla eşleşmek , bana kimse saha avantajımızdan bahsetmesin , o hakemler 2 düdükle o avantajı onlara verirler , çok yaşadık , tecrübeyle sabittir.
Umarım onlarla eşleşmeyiz , eninde sonunda o sahada onları şampiyon yapmak için EL tüm hakemleriyle yırtınacaktır , ama f4 yine de günlük sürprizlere gebe , dediğim gibi onlarla elemelerde eşleşirsek , tüm ligi önde götürüp sonunda f4 görememek var . İnşallah oly veya real ile eşleşirler

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #1082 : 24 Mart 2026, 16:41:53 »
Panatinaikos'un ilk 10a girememesini çok isterim , ama girecekler ,
Benim asıl korkum eleme maçlarında onlarla eşleşmek , bana kimse saha avantajımızdan bahsetmesin , o hakemler 2 düdükle o avantajı onlara verirler , çok yaşadık , tecrübeyle sabittir.
Umarım onlarla eşleşmeyiz , eninde sonunda o sahada onları şampiyon yapmak için EL tüm hakemleriyle yırtınacaktır , ama f4 yine de günlük sürprizlere gebe , dediğim gibi onlarla elemelerde eşleşirsek , tüm ligi önde götürüp sonunda f4 görememek var . İnşallah oly veya real ile eşleşirler

NHD de oraya gittiğinden beri tamamen bunu düşünüyorum abi. Arada maç kaybetmek falan umrumda değil, play-offlarda şunlarla eşleşirsek hakemlerden bile dayak yeme ihtimalimiz var. Kaldı ki o kadar alternatifli kadroları var ki fazlalıktan Ömer Faruk'u şutladılar.

İnşallah ilk 10 dışında kalırlar diyorum ama kendim de inanmıyorum. Umarım Oly ile eşleşirler de birbirlerini yerler play-off'ta.

Çevrimdışı MotorCade

• Üye
« Yanıtla #1083 : 24 Mart 2026, 17:51:36 »
Pana aslında bir şekilde 6. olsa bizim için en iyi senaryo olacak. Oly'nin ikinci ya da üçüncü olacağı durumda ya playoffta ya da final fourda oynayacaklar. Ciddi ciddi Pana ile oynamak isteyen varsa delidir yani, adamlar F4'e ev sahipliği yapıyorlar, kafayı yemiş bir başkanlara sahipler ve final oynamak için ellerinden geleni yapacaklar. Oly'e değinmeye gerek yok, ligin açık ara en fazla kollanan takımı, ben hayatımda hiçbir takımın bu şekilde kollandığını görmedim. Her maç Vezenkov'ın aldığı o saçma düdükler olmasa, savunmada yaptıklarını çalsalar muhtemelen play in takımı bile olamazlar.

Pana ligin en yetenekli takımına sahip ve buraları oynamayı bilen bir hocaları var, o yüzden de onlardan uzak durmak şart. Ben şansımızı Oly'e karşı daha yüksek görüyorum

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
Tarık niye yok?

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Savunma denen bir sey yok yine. Sacma sapan bir oyun.

Çevrimdışı BenFener46

• Üye
  • Yer: Kayseri
Chris Silva ayarsız enerji, eline koluna sahip çıkamıyor, çok heyecanlı ayrıca basketbol aklı biraz düşük.

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
Oğlanın basket antrenmanında açtım izleyeyim diye maçı. Sıkıntı bastı… 57 sayı yemek, maça gelmemekle eş değer…
« Son Düzenleme: 24 Mart 2026, 21:23:54 Gönderen: friend-chip »
PG Baldwin / SG Hall / SG Tucker / SF Tarık / PF-C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
boston, bacot, onuralp ve jantunen. şunlarla maça 8 kişi başlıyosun zaten. maccabiden 57 sayı yedik tek devrede. hücumda gelişim 0 olduğu için biz bugüne kadar ayakta tutan savunma yoğunluğu biraz düşünce götü başı dağıtıyoruz. saras eleştiri hak ediyor.

Çevrimdışı MotorCade

• Üye
Nasıl 57 sayı yemeyi başardık ya. Bu takımın hiç ayarı yok valla

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Lig maclari dahil son oynanan 4-5 mac berbat bir oyun var. Laubalilik, rahatlik, yorgunluk... hepsi etken ama sahsen en buyuk korkum nasil ust uste kazanmak.bir aliskanlik yapiyorsa kaybetmek de bir aliskanlik yapiyor. Su oyun ve kafa yapisi ile kalan maclarin hic birisini alamaz bu takim. Sonra da kacinci bitirir bilmiyorum.
« Son Düzenleme: 24 Mart 2026, 21:39:59 Gönderen: iloturo »

Çevrimdışı BenFener46

• Üye
Nando tecrübesiyle maçın içindeyiz. Son çeyrek koparırız maçı.

Çevrimdışı BenFener46

• Üye
Metecan, Onuralp, Jantunenle debeleniyoruz

Çevrimdışı MotorCade

• Üye
Bu nasıl bir beş ya, nerede THT?