Tarık'ın alnından öpüyorum, tek başına mücadele etti çocuk; adam gibi oynayın yavşaklar diyen bir oyun oynadı. Helal olsun valla. Bir takım maç içerisinde iki defa 5 saniye hatası yapıyorsa orada laubalilik vardır tartışmasız.
En önemli ya da tek derdimiz değil de önemsediğimden yazıyorum, Onuralp'ın her maç saçma sapan bir tercih hatası var ve dönüşü üç sayı oluyor potamızda, bundan kurtulması lazım artık.
ThT'den karar verici olmaz, bugünkü üç sayı aşkının takımın ağzına sıçması bir tarafa bir aydır dökülüyor.
Artık soru F4'e kalır mıyız'a geldi maalesef. Rakip seçme şansımız falan da kalmadı, böyle oynarsak Kızılyıldız ya da Zalgris bile üstümüzden geçer her türlü.
Saras Hocam umarım önümüzdeki sezon TBL'de normal sezonda ilk 4'ü hedefler. Melli'yi de Nando'yu da hor kullandık. Hiç gerek yoktu HİÇ !
Bacot, Erdal Koşan'dan sonra gördüğüm en fecaat Fenerbahçe oyuncusu, transfer eden, alıp da bu saate göndermeyen hayrını görsün artık.
Yüz defa yazdım voleybolda da burada da, hedefin Avrupa şampiyonluğu ise benchin sağlam olacak. Rezil bir bench planlaması yüzünden Melli'yi de Nando'yu da olmayacak yerlerde kaybettik.