Gönderen Konu: Fenerbahçe | Euroleague (2025-26 Sezonu)  (Okunma sayısı 68067 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
Beklentilerin düşmesi çok iyi oldu.Bu takımın sağı soğu belli olmaz.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
Beklentilerin düşmesi çok iyi oldu.Bu takımın sağı soğu belli olmaz.

F4'e kalırsak herkes korksun, en tehlikeli takım tipi. Baldwin'i, ThT'si, Nando'su, bir anda canına okuyabilir rakiplerin, savunmayı da sıktı mı. Yıllar önce Maccabi böyleydi, ama kalamazlardı F4'e. Şampiyon olduğumuz 2017'de yanlış hatırlamıyorsan iki kez yenmişlerdi bizi. Ama sorun şu ki orada olabilecek miyiz.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
F4 olmasa bile son topa kadar savaşan bir ekip olacağımızdan eminim.Kaybedersek 3-2 veririz.Kabul edelim ki bizden daha iyi takımlar var bu sene.Bakmayın övdüklerine.

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
hoca her maçtan sonra aynı şeyi söylüyor. genelinde iyi mücadele ettik, detaylarda kaybettik. 3 maçtır aynı cümle. neyse ne. minimum final four yapmalıyız bu yıl. şu an dibi gördük, ben hakkımı susup hocaya güvenmekten yana kullanıyorum.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
hoca her maçtan sonra aynı şeyi söylüyor. genelinde iyi mücadele ettik, detaylarda kaybettik. 3 maçtır aynı cümle. neyse ne. minimum final four yapmalıyız bu yıl. şu an dibi gördük, ben hakkımı susup hocaya güvenmekten yana kullanıyorum.

Sıcağı sıcağına hepimiz coşuyoruz. F4'e kalmasak dahi Saras'a güvenmeliyiz zaten, hele de piyasadaki bu Koç yokluğunda. Daha önce de yazdım 3-4 defa; Barcelona 17 F4 iki şampiyonluk, CSKA 18 F4 dört şampiyonluk, Olympiakos 14 F4 üç şampiyonluk, RM 13 F4 dört şampiyonluk, Maccabi 12 F4 dört şampiyonluk çıkarabilmiş. Zamanında ortalığı kasıp kavuran Tau Ceramicaların, Benettonların, Sienaların BİR şampiyonluğu bile yok...

Herkes çok kolay zannediyor iki yıl üst üste olmayı falan. Oldu ya yaptık, üçüncüyü olama üst üste yine feryat figan olacak.

Hatalardan ders alınıp devam...

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
Ynt: Fenerbahçe | Euroleague (2025-26 Sezonu)
« Yanıtla #1205 : 01 Nisan 2026, 23:40:29 »
Eskiden bu tür takıntılarım yoktu ama durumumuzdan bağımsız İsrail ve Alman takımlarına yenilmek acayip canımı sıkıyor artık. Her zaman spor özelinde bu tür işlere girilmemesini savundum ama Dünyayı o noktaya getirdiler ki artık girilmeli diye düşünüyorum. Eskiden İspanyol takımlarından da çok haz etmezdim. Biz olamayacaksak İspanya'dan olsun şampiyon. İrlanda'nın takımı olsa euroleague'de onları destekleyecek hale geldim.
« Son Düzenleme: 01 Nisan 2026, 23:40:48 Gönderen: Ertan Ürkmez »

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
rotasyon aşırı genişledi sakatlıklar yüzünden
oyuncu kalitesi düştü haliyle.
sakatlıklar iyileşip, rotasyonu daraltabilsek farklı şeyler konuşabiliriz ama bu gidişle 3. bitirip, panathinaikos’a rakip olacağız.
Bu gidisle pana bizim ustumuzde bitirecek

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #1207 : 02 Nisan 2026, 12:07:01 »
Bir takımın sürekli yüksek tempoda oynaması, sürekli kazanması elbette mümkün değil. Sakatlık ve formsuzluk gibi nedenlerle zaman zaman düşüş yaşanması çok doğal. Beni düşündüren konu sezon başından beri devam eden aşırı top kayıplarımıza bir türlü çözüm bulamamış olmamız. Herhangi bir maçta geriye düşüyoruz ve tekrar bir enerji koyup tekrar oyuna ortak olma şansı yakalamışken saçma sapan bir top kaybı ile tekrar ritmimizi kaybediyoruz. Misal dün yenildiğimiz Bayern maçı. Son çeyrekte tam oyuna ortak olacağımız anda savunma direnci ile kazandığımız birçok topu saçma sapan acemiliklerle harcadık. Bu top kayıplarına bir çözüm bulamadığımız müddetçe işimiz zor.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
Artık liderliği bırakmak istemiyorsak, galip gelmemiz gereken maçlara geldik.

Oly kesin yener, Baskonia - Madrid (Madridin zorlandığı deplasman) maçı da zirvede kıpırdanmalara neden olabilir.
Liderlik lanetini kimse istemiyor sanırım, Madrid malup…
PG Baldwin / SG Hall / SG Tucker / SF Tarık / PF-C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #1209 : 03 Nisan 2026, 23:27:31 »
Baskonia yendi Real Madrid'i :)

Dün geceki Belgrad derbisini de izlemiştim. Bizim kelaj 8 asist ve 8 metreden soktuğu üçlükle canına okudu Kızılyıldız'ın.

Özledim be kelaj seni, şu aralar bizde olsun maç kazandırmazdın ama kaybettiğimiz maçları da verdirmezdin.
« Son Düzenleme: 03 Nisan 2026, 23:30:12 Gönderen: Ertan Ürkmez »

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
Liderlik lanetini kimse istemiyor sanırım, Madrid malup…

Attıkları bir üçlük de girmesin, bırak ağbi. Llull neleri soktu yine. Yaşından başından da utanmıyor :)

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #1211 : Bugün, 00:05:42 »
Çok büyük salaklıklar yapmazlarsa -ki şu fikstürde her şey mümkün- Valencia ve Zalgris ilk 6'da bitirecekler normal sezonu gibi görünüyor.Bu durumda üç ya da dört bitirmek daha hayrımıza olacak gibi.

Yalnız Melli'ye yatıp kalkıp dua edelim, olmasa imiş, biz bu bench katkısızlığıyla ancak play-in oynarmışız.