Hall bu kadar kötü oynarken neden 30 dakika sahada kaldı? Zagars formdaydı üstelik.
Ağbi bu takımı bu sezon başındaki sendelemeden çıkaran altı belli: Melli - Birch - Tarık - Hall - Baldwin/Tht'den oluşan beş. Bu yıl tek çalışan sistem bu bugüne kadar. Görünen o ki play off'ta daraltacak rotasyonu ki bence de tek çıkış yolumuz bu, ritim bulsun diye uğraşıyor. Saras dünkü mağlubiyete rağmen olumlu konuştu, bugün bir adım attık dedi.
Bugün işlemedi. Tarık'ın şutları yoktu, Baldwin gününde değildi, Hall'ın maç eksiği var vesaire.
Bu takımın tek çıkar yolu bu. Dönebilirse bir de Nando eklenecek. Jantunen geçtim şut sokamamayı, boş şutları atmayıp steps falan yapıyor. Silva - Bacot geçtim katkıyı safi zarar.
Dua edelim de 6 isimden oluşan bu dar rotasyona Boston, Onuralp ve Metecan'da yardımcı olsunlar.
Bu savunmayı devam ettirebilirsek, şutlarda girmeye başlarsa F4'e kalabiliriz.
Beni en çok endişelendiren konu, art niyetli hakemlerin Melli ve Birch'e maçın hemen başında ikinci faullerini aldırmaları. Salı günü yaptılar. Hapoel ile eşleşirsek yine yapacaklar. Bu adamlar olmaksızın maça başlarsan da ikinci çeyreğe girilirken 24-11 gibi saçma sapan skorlarla geride başlıyorsun.
Şu Dubai bir güzellik yapsa da Valencia ile eşleşsek.