"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Eurolig resmi hesabı koreografiyi yüklemiş emeği geçenlere teşekkürlerhttps://youtu.be/ZfcDYNzyOtk?si=QNd6vgOUtPdigqlm
AC/DC Thunderstruck, geçtiğimiz sezonki F4'e bununla çıkmıştı takım sahaya, çok şık olmuş. Umarım her maç bunla çıkarız.
Takım gireniyle çıkanıyla play off modunu açmış, en önemli nokta bu bence. Takımın ağır ağbileri bir tarafa Jantunen'in kendini yerlere atması, Bonzie'nin vücut dili ve benzeri göstergeler umut veriyor insana. Tarık her maç 8/6 üçlük sokamaz ama Nando da bu kadar boş atmaz diye düşünüyorum. Nando'dan asıl beklentim F4'te iki maçta şöyle sağlam yirmişer dakika görmek.
maçın +/- istatistikleri çıkmış. tht -10nando +25takımda - yazan tek oyuncu tht.
Nando:4 sayı, 0/6 üçlük, 1 verimlilikTucker:15 sayı, 11 verimlilik
🟡🔵 Fenerbahçe Beko, bugüne dek ilk maçı aldığı Playoff serilerinin TAMAMINI kazandı!✅ Maccabi (2015): 3-0✅ Real Madrid (2016): 3-0✅ Panathinaikos (2017): 3-0✅ Baskonia (2018): 3-1✅ Zalgiris (2019): 3-1✅ AS Monaco (2024): 3-2✅ Paris (2025): 3-0⌛️⌛️⌛️⌛️⌛️
Zayıf mı ligin Valencia ile birlikte flaş ekiplerinden.Çok sert ve kalıplılar birbirlerini iyi tamamlıyorlarlar.