Gönderen Konu: Fenerbahçe | Euroleague (2025-26 Sezonu)  (Okunma sayısı 91927 defa)

iloturo, BenFener46 ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi BenFener46

• Üye
  • Yer: Kayseri
Saras'tan Baston ve Onuralp hamleleri bekledim yapmadı. Sonlara doğru enerjimiz tükenmişti oyuna hareket katarlardı.

Çevrimdışı ertugrul_solomon

• Üye
  • Yer: İstanbul
Saçmalık ya 15 sayı önde olduğun maçı veriyorsun. 40 dk fazladan yorulma, sakatlık riski ve rakibi iştahlandırma .

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
tom hanksin hesabı sezonun son 2 ayında erişime kapatılmalı önerimdir

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
Bazı arkadaşların canı bok yemek istedi, yediler. F4 gitmemiz halinde en büyük korkum idi şu maçın son çeyreğinde olanlar. Bırak oyun sana gelsin. Öyle oynayınca zaten döktürüyorsun sahada. Yok ama inatla, ısrarla burnunun dikine dikine devam; diğerleri de düşüyor oyundan bu işlere sarınca...

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Bu seviyede 19 sayidan mac verilmez. Rakibi durduk yere inandiriyorsun.

Çevrimiçi BenFener46

• Üye
tom hanksin hesabı sezonun son 2 ayında erişime kapatılmalı önerimdir

Artık bile isteye yapıyor diye düşünüyorum milletin kan beynine sıçramış manasız negatif yazılar yazarak sinir uçlarıyla oynuyor. Eleştiri değil bu başka bir şey

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
Ben hiç hakem falan demem ama bu maç doğrandık zalgris oyunda tutuldu resmen

Çevrimiçi Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
İvmeyi verdik dedim neden iyi eleştirmeyelimmi.Bakın ne dedim az top kaybı yaptığımız olayda dedim.Koç istemez bunu bitirmeye geldiğimiz seriyi dedim.Hakan Beyin davetiyle geldim.Tamamiyle ihraç edin beni ciddiyim.Atın beni.
« Son Düzenleme: 06 Mayıs 2026, 22:17:12 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
Silva, Bonzie ve Nando 2.yarı neden dışarda kaldı anlamadım. THT ve Wade her perdede alttan geçtiler alan iyice daraldı hoca hiç müdahale etmedi.

Çevrimiçi BenFener46

• Üye
Silva, Bonzie ve Nando 2.yarı neden dışarda kaldı anlamadım. THT ve Wade her perdede alttan geçtiler alan iyice daraldı hoca hiç müdahale etmedi.

Hoca kafasındaki sabit 5 ile bitirmek istiyor maçları. Zaafiyetler çok açıktı aslında. Colson'un müdafası, Nando'nun serinkanlılığı ve final bölümünde katacağı akıl çok kıymetli olacaktı.

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
iyi oldu bu mağlubiyet.
bu seviyelerde oynadığımız sadece panathinaikos deplasmanı oldu bu sezon.

f4’da bizi neyin beklediğini herkesin idrak etmesi güzel oldu.

güle oynaya turu geçmek, f4 seviyesini test etmemek olurdu.

aynı sertlik ve agresifliği sonraki maçta da görmek isterim zalgiris’ten.
f4’da hangi seviyede oynaması gerektiğini iyice anlasın takımdaki herkes.

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
Tarık'ın top kaybı sonrası Francisco'nun smacı sonumuzu hazırladı.

Benim üzen yenilgimiz değil yenilme şeklimiz oldu. Başa baş giden bir maç veya maç başından itibaren Zalgiris 'in üstünlüğü ile giden bir maçta yenilsek bu kadar kafaya takmazdım ama neredeyse 20 sayılara yakın öne geçtiğimiz maçta yenilmek kötü oldu. Bundan sonraki maçta istediğimiz kadar öne geçsek de rakipde hep bir geri dönerim umudu olurken, bizde ise buradan da kaybedebiliriz tedirginliği olacak.

Şimdi ne yapıp edip önümüzdeki maçı kazanmamız lazım. Allah muhafaza olası bir yenilgi ile sezonu saçma sapan bir şekilde sonlandırabiliriz.

Bu arada maçın bu duruma gelmesinin başlıca nedeni hakemlerin orantısız yönetimi olduğunu da unutmamak lazım. 2.maçda da böyle taraflı düdük çalarlarsa işimiz var.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
Kabahat bizde. Saras gibi Avrupa basketbolunda çok büyük yeri olan birisi çıkacak maç sonunda ortalığın canına okuyacak, hakemlerin ırzına geçecek, ama yapmıyor, sezon boyu doğrandık kimsenin gıkı çıkmıyor.

Tek tek isim vererek,  bu adamlar bizi her defasında doğruyor diyerek, direkt hedef göstererek dişimizi göstermeliydik sezon içinde ama yapmadık. Saras en fazla 2-3 maç ceza alırdı ama Euroleague yönetimi ve hakemleri kolay lokma olmadığımızı görürdü.

Kurbanlık koyun gibiyiz, her maç doğranıyoruz ve ne bir ses ne de nefes bizden. Düşünün bunun Atina'da Oly ve Pana'ya karşı oynaması var daha. Kaunas'ta bize bunu yapanlar, Atina'da neler neler yapmaz.

Çevrimiçi BenFener46

• Üye
Ynt: Fenerbahçe | Euroleague (2025-26 Sezonu)
« Yanıtla #1588 : 06 Mayıs 2026, 22:47:20 »
Valencia seriyi evine götürebilir. Üzerindeki playoff stresi kalkmış rahat oynuyor. Diğer maçı da alırsa Valencia heralde tarihte bir ilke şahit oluruz.

Edit: Bu Valencia seriyi Valencia'ya felan götüremez diğer maçta Pana çıkar final foura. Bu kadar tecrübesizlik beceriksizlik iş bilmezlik bünyeye zarar.
« Son Düzenleme: 06 Mayıs 2026, 23:11:10 Gönderen: BenFener46 »

Çevrimdışı myildirim

• Üye
Ynt: Fenerbahçe | Euroleague (2025-26 Sezonu)
« Yanıtla #1589 : 07 Mayıs 2026, 01:40:30 »
Valencia seriyi evine götürebilir. Üzerindeki playoff stresi kalkmış rahat oynuyor. Diğer maçı da alırsa Valencia heralde tarihte bir ilke şahit oluruz.

Olaylı partizan real serisinde real olaylar sonrası 2-0 geride gittiği deplasmanda seriyi eşitlemiş, evinde de yenerek f4 e kalmıştı, ilk olmaz yani.
« Son Düzenleme: 07 Mayıs 2026, 01:40:45 Gönderen: myildirim »