Gönderen Konu: Fenerbahçe | Euroleague (2025-26 Sezonu)  (Okunma sayısı 91857 defa)

constructor ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
Ynt: Üst üste 3. kez, toplamda 8. kez Final Four!!!
« Yanıtla #1635 : 08 Mayıs 2026, 23:06:48 »
Siz Tuckerı affettiniz mi.? :)

sinirden rakı almaya gittim uzatma başlamadan önce. geri geldiğimde 90-83 olmuştu skor. izlemedim o bölümü.

zoru görünce iso dışında seçeneği olmayan takım ve oyuncular benim basketbol doğrularımda tercih ettiğim bir şey değil.

öyle böyle sinir olmadım 2. yarıyı izlerken.

takım ve hoca görevini yaptı, hepsinin emeğine sağlık. stresten uzak, beklentisiz ama gurur duyarak izleyeceğim bir f4 olacak.

büyük konuşmak yanlış biliyorum ama olympiacos bizi çift hanelere yakın yenecek. hiç sorun değil, hocasından oyuncusuna gurur duyuyorum hepsiyle.

3 sene üst üste f4’dayız. obra dönemi o kadar kolay olmuştu ki bunlar, ne kadar zor bir şeyi başardığımızı anlamamıştık. şu an daha iyi anlaşılıyor başarının büyüklüğü. kızarız, sallarız ama takdir ve gurur baki.

Çevrimiçi Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #1636 : 08 Mayıs 2026, 23:09:29 »
sinirden rakı almaya gittim uzatma başlamadan önce. geri geldiğimde 90-83 olmuştu skor. izlemedim o bölümü.

zoru görünce iso dışında seçeneği olmayan takım ve oyuncular benim basketbol doğrularımda tercih ettiğim bir şey değil.

öyle böyle sinir olmadım 2. yarıyı izlerken.

takım ve hoca görevini yaptı, hepsinin emeğine sağlık. stresten uzak, beklentisiz ama gurur duyarak izleyeceğim bir f4 olacak.

büyük konuşmak yanlış biliyorum ama olympiacos bizi çift hanelere yakın yenecek. hiç sorun değil, hocasından oyuncusuna gurur duyuyorum hepsiyle.

3 sene üst üste f4’dayız. obra dönemi o kadar kolay olmuştu ki bunlar, ne kadar zor bir şeyi başardığımızı anlamamıştık. şu an daha iyi anlaşılıyor başarının büyüklüğü. kızarız, sallarız ama takdir ve gurur baki.
Ne yaparsa yap iş o noktaya geldiğinde iso oynamaya mahkum her takım. 2000'de de bu böyleydi, tek fark o zaman Bodiroga oynardı, yetenek çıtası yukarıdaydı.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
Ynt: Fenerbahçe | Euroleague (2025-26 Sezonu)
« Yanıtla #1637 : 08 Mayıs 2026, 23:17:33 »
Ergine de koydular, allah büyük inşallah o peşkeş çektikleri f4 biletleri pao ların ellerinde patlayacak. Yıllardır f4 e bilet alırım bu seneki gibi katakülli görmemiştim, daha sistem kitli iken stubhuba karaborsalar düşmüştü. Hayallerini yıkacak inşallah martinez hocam.
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı BenFener46

• Üye
  • Yer: Kayseri
« Yanıtla #1638 : 08 Mayıs 2026, 23:19:28 »
Martinez hocamın saflarındayız. Hadi ezberleri boz Valencia.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #1639 : 08 Mayıs 2026, 23:19:55 »
3.ceyrekte geri dusunce yalan yok seri istanbula donecek galiba dedim ama bu kez mac sonu daha kararliydik ve pes etmedik. Kirilgan halimiz ve mac ici kopukluklarimiz her ne kadar dusundurucu olsa da bir kez daha f4 heyecani yasayacagimiz icin tum takima tebrikler.

Çevrimdışı south

• Üye
« Yanıtla #1640 : 08 Mayıs 2026, 23:20:59 »
Yıllardır bunu düşünürüm artık emin oldum el’de en overrated olduğunu düşündüm tribünler pana tribünü. Etkileyen bir tribünleri yok bence Oly tribünleri çok daha baskı kuruyor. Baskonia’daki o gürültülü hava bile daha rahatsız edici
Cedi’yi görmek istiyorum ya Fenerbahçe’de
« Son Düzenleme: 08 Mayıs 2026, 23:23:16 Gönderen: south »

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #1641 : 08 Mayıs 2026, 23:21:08 »
Ne yaparsa yap iş o noktaya geldiğinde iso oynamaya mahkum her takım. 2000'de de bu böyleydi, tek fark o zaman Bodiroga oynardı, yetenek çıtası yukarıdaydı.

orası öyle hocam.
neyse f4’un tadını çıkaralım bunu konuşmak yerine.
sinirlendim ama geçti. :)

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #1642 : 08 Mayıs 2026, 23:22:16 »
Bu yorumcularin ergin sevdasi da o kadar itici olmaya basladi ki neredeyse hakem panayi dogramis gibi garip garip yorumlar. Alperen beyinsizinin dedigi gibi pana fener maclari sanki iki turk takimin maci sayilacak da tarafsiz kalacaklar neredeyse.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #1643 : 08 Mayıs 2026, 23:23:25 »
Valenciaları çok kızdırdılar geçen hafta.Ben dedim kızdırmayacaksın.Bu konularda kompetan İspanyol takımlarını.Yine geçerler argo yusuf yusuf olsunlar.Yere düşüyordum gülmekten.Hadi bizim kadromuzda defolar çok.Bunların sığınacak bahanesi yok.Her pozisyonda müthiş adamlar var.
« Son Düzenleme: 08 Mayıs 2026, 23:24:10 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
…Neymiş Saras tatilini uzatmak istemiş…
Sana yanıtı f4 sonrası için saklıyorum.
PG Baldwin / SG Hall / SG Tucker / SF Tarık / PF-C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #1645 : 08 Mayıs 2026, 23:30:41 »
Bu bir anket vardı forumda vesely mi birch mü fikri değişen var mı kızdırma laf sokma yok yanlış anlaşılmasın gereken yerde gerekeni yapıyor

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
Sana yanıtı f4 sonrası için saklıyorum.

Sn Friendship bunu genel yazdım.Geçen seneye kadar 5 sezondur yenemediğimiz bir yer.Ve  hezimetlerde vardı.Bu sene 2 kere yendiler neyse ki nefis girdik ordada 3üncü maça harika girdik.Bilinçli maç verecek olsa baştan bugünkü gibi oynardık.Bir daha olmasın bu ciddi iyi bir organizasyon adamlar.
« Son Düzenleme: 08 Mayıs 2026, 23:39:31 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #1647 : 09 Mayıs 2026, 00:18:20 »
Fenerbahçe Beko - Zalgiris serisine dair karamsar olanlar için hatırlatma gereği duyuyorum. Daha önce yazdığım bir konu: Rakip kim olursa olsun, play-off'ta hiç kimse bizi 3 kere yenemez. Ama sorun bu değil. Sorun memnuniyetsizlik.

Barcelona'nın, İsrail destekli Maccabi'nin, devasa para harcayan Efes ve Dubai'nin, sezonun flash takımı kabul edilen Kızılyıldız'ın play-off yapamadığı... İlaveten: "Rüya takım" denilen Panathinaikos'un ıkına sıkına son dakika play-off yapabildiği bir denklemde önce doğrudan play-off'a kalmanın gururunu yaşamak gerek.

Bu takım bazı şeyleri o kadar kolay gösteriyor ki, ona bazen çok haksızlık yapıyoruz. Her sene Final-Four yapmak, en iyi 4 arasına kalmak çantada keklik zannediliyor. Play-off başarıdan sayılmıyor bile.

Taraftar olarak ciddi bir denge kaybı ve algı sorunu yaşıyoruz. Bunun sorumlusu da futbol takımıdır. Öyle hayal kırıklıkları yaşattı ki, tahammül seviyemizi sıfıra indirdi. El üstünde tutmamız gereken basketbol şubelerine de aynı tahammülsüzlüğü gösteriyoruz. Bu sezon tüm kulvarlarda sadece 1 maç kaybeden kadın takımı için bile maçın birisinde Galatasaray'ı zorlanarak yendi diye felaket senaryoları ürettik. Oysa basketbol şubelerimiz çok daha fazla müsamaha ve anlayışı hak ediyor. İnanılmayı, güvenilmeyi hak ediyor.

Yine final-four'da olacağız. Velev ki çok olağan dışı durumlar gelişti, dışında kaldık. Bu takıma güvendiğim için asla mahcup olmayacağım. Ama güvenmeyenlerin ayıbı da kendine yeter.

Ben tedirgin değilim. Yeniden play-off oynamanın gururunu ve keyfini yaşıyorum. 22 Mayıs Cuma akşamı final-four'da görüşürüz.

Ne dediysek o. Bu takıma güvenmenin gururunu yaşıyorum. Onlara güvenmek bir lütuf değil, taraftarlık borcuydu.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #1648 : 09 Mayıs 2026, 00:34:21 »
Vallahi, oyuncular, kenar yönetim, çelik gibi sinir varmış hakikaten. Oğlan kucağımda izlemesem maçı kesin kırardım bir şeyleri. Solomon ya da Mirsad tip oyuncumuz olsa kesin atılırdı. Şu rezil maç yönetimi bağlamında yok basketboldu, yok savunma böyleydi, konuşmanın, yazıp çizmenin bir anlamı yok. Şuradan sağ çıkan takıma helal olsun denir, geçilir. Hepsine binlerce kez teşekkürler.

Khem Birch Dede ilk geldiğinde, geçtim onu, geçtiğimiz yaz sonunda kontratı uzatıldığında yazılıp çizilenleri hatırlayınca gülmeden edemiyor insan.  Ücret-Verim oranı düşünüldüğünde, 2 sezondur çok büyük işler yapıyor Dede. Seri 2-2 olsa her şeye gebeydi seri, Dede yıktı masayı.

Türkiye'deki rakip taraftar kitlesine zaten bir bok anlatamazsın da, hiçbir şeyi beğenmeyen Fenerbahçeli profili de anlasın artık F4'e kalmanın çok kolay bir şey olmadığını bir zahmet...

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #1649 : 09 Mayıs 2026, 00:46:47 »
Kolay değil işte bende geçen ona kızdım.Süngüsü düşmüş takıma harika girdiğin maçta vermeyeceksin o tip maç.ıYükseldiler.Kadroda zafiyet olmasına rağmen mütjiş iş çıkartıldı.Artık kırılma anlarını iyi oynan kırık Wadede var onada helal olsum.
« Son Düzenleme: 09 Mayıs 2026, 00:47:22 Gönderen: Tom Hanks »