En az 2-3 ay bence bu tarz maçlarımız kayıplarımız olur hem bsl hem El de. Özellikle oyuncuların sisteme ve savunma düzenine alışması zaman alacaktır. İş yoğunluğumdan dolayı ne hazırlık maçlarını ne cumhur kupa maçını izlemiştim. İlk kez takımı izleyebildim. Gelen 3 abd li oyuncudan aslında şahsi olarak en yüksek beklentiye sahip olduğum bostondan bu maç özelinde hiç ışık alamadım. Ama onunda bence büyük bi potansiyeli var zaman ilerledikçe ciddi katkı verecektir.
Bacotun potanın civarında topu aldığında yüzdeli ve dengeli bitirişlerini beğendim, ribaundlarda oldukça agresif ve etkili gördüm. Savunma kısmında tembel ve algılları kapalı gibi şimdilik. Onu da zaten geliştirebilecek en iyi koça sahibiz. Melli ve birchün arkasında 3.uzun rolü için alınmış bi oyuncu için bana ümit verdi.
Tht ilk resmi maçında ben buralara fazlayım dedi resmen. Bence hall-tht-baldwin 3lüsü fiziksellik sertlik ve hucum anlamında zaman içinde El in en etkili 3lüsü olacak.
Bonzie nin parkedeki duruşu enerjisi uzun süredir, geçen sezon son birkaç ayından beri hiç hoşuma gitmiyo. Bence bonzie zamanla eğer bu durumunu düzeltmezse 10-11.oyuncu haline gelecek rotasyonda. Umarım kısa süre içinde hocanında talep ettiiği 4 numara alınır. Sonuçta onunda bi uyum süreci olacak yüksek ihtimalle nba den alınacağı için.