Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Süper Ligi 2025/2026 Sezonu  (Okunma sayısı 4325 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Tofaş - Fenerbahçe Beko | BSL 2025-2026 Sezonu - 1.Hafta
« Yanıtla #15 : 27 Eylül 2025, 23:19:15 »
Baldwin ve Jantunen'i kesmesi maçı zora sokmaz umarım.
Korktuğum başıma geldi. Zagars ve Colson tercihleri yaktı bizi. Zagars 5 dakika oynayacak  madem ne diye kadroda?
Colson da 2/9 saha içi.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #16 : 27 Eylül 2025, 23:30:24 »
Korktuğum başıma geldi. Zagars ve Colson tercihleri yaktı bizi. Zagars 5 dakika oynayacak  madem ne diye kadroda?
Colson da 2/9 saha içi.

Ağbi ilk haftadan çift maç haftasıymış euroleague, ikinci maç da Kaunasta.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #17 : 28 Eylül 2025, 07:21:18 »
Ağbi ilk haftadan çift maç haftasıymış euroleague, ikinci maç da Kaunasta.
Sıkıntı olmaz ki, daha sezon başı, Melli oynuyorsa Jantunen de oynayabilir, hem takıma uyumu artar.
Hall oynuyorsa Baldwin de oynayabilir.
İkisi de yirmişer dakika oynasa yorulacaklar mıydı?

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
« Yanıtla #18 : 28 Eylül 2025, 08:23:11 »
Onuralp 4 sayı öndeyken hızlı hücumda rakip savunma dengesizken üçlük deneyip kaçırdı,birkaç saniye sonra da basket faule sebebiyet verdi. Maçın kırılma anıydı.

Wilbekin acil dönmeli Zagars'ın işi yok bu takımda.

Çevrimdışı Murat

• Üye
« Yanıtla #19 : 28 Eylül 2025, 08:30:47 »
Bu arada bizim biberoglan sakat mı?

Çevrimiçi Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #20 : 28 Eylül 2025, 10:31:18 »
Bu arada bizim biberoglan sakat mı?
Hastalığı vardı.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
« Yanıtla #21 : 28 Eylül 2025, 10:57:09 »
En az 2-3 ay bence bu tarz maçlarımız kayıplarımız olur hem bsl hem El de. Özellikle oyuncuların sisteme ve savunma düzenine alışması zaman alacaktır. İş yoğunluğumdan dolayı ne hazırlık maçlarını ne cumhur kupa maçını izlemiştim. İlk kez takımı izleyebildim. Gelen 3 abd li oyuncudan aslında şahsi olarak en yüksek beklentiye sahip olduğum bostondan bu maç özelinde hiç ışık alamadım. Ama onunda bence büyük bi potansiyeli var zaman ilerledikçe ciddi katkı verecektir.

Bacotun potanın civarında topu aldığında yüzdeli ve dengeli bitirişlerini beğendim, ribaundlarda oldukça agresif ve etkili gördüm. Savunma kısmında tembel ve algılları kapalı gibi şimdilik. Onu da zaten geliştirebilecek en iyi koça sahibiz. Melli ve birchün arkasında 3.uzun rolü için alınmış bi oyuncu için bana ümit verdi.

Tht ilk resmi maçında ben buralara fazlayım dedi resmen. Bence hall-tht-baldwin 3lüsü fiziksellik sertlik ve hucum anlamında zaman içinde El in en etkili 3lüsü olacak.

Bonzie nin parkedeki duruşu enerjisi uzun süredir, geçen sezon son birkaç ayından beri hiç hoşuma gitmiyo. Bence bonzie zamanla eğer bu durumunu düzeltmezse 10-11.oyuncu haline gelecek rotasyonda. Umarım kısa süre içinde hocanında talep ettiiği 4 numara alınır. Sonuçta onunda bi uyum süreci olacak yüksek ihtimalle nba den alınacağı için.
« Son Düzenleme: 28 Eylül 2025, 10:59:32 Gönderen: sinanyucel »
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #22 : 28 Eylül 2025, 11:13:18 »
Sıkıntı olmaz ki, daha sezon başı, Melli oynuyorsa Jantunen de oynayabilir, hem takıma uyumu artar.

Şahsen kadro tercihini doğru buldum. Uyum sürecinin hızlı olması için THT-Boston ve Bacot'un oynaması gerekiyordu. Eminim ki bu maçta ders çıkartacakları birçok pozisyon olmuştur. Melli-Jantunen arasında bir tercih söz konusu olacaksa bu maç için Melli mantıklı bir tercihti.

O kadar handikapımıza karşılık yine kazanma noktasındaydık. Ben çok üzülmedim bu yenilgiye.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #23 : 28 Eylül 2025, 12:41:57 »
Şahsen kadro tercihini doğru buldum. Uyum sürecinin hızlı olması için THT-Boston ve Bacot'un oynaması gerekiyordu. Eminim ki bu maçta ders çıkartacakları birçok pozisyon olmuştur. Melli-Jantunen arasında bir tercih söz konusu olacaksa bu maç için Melli mantıklı bir tercihti.

O kadar handikapımıza karşılık yine kazanma noktasındaydık. Ben çok üzülmedim bu yenilgiye.
Melli'nin yerine Jantunen olsun demedim ki.
Colson'un yerine Jantunen
Zagars'ın yerine de Baldwin olsun dedim. Maçtan önce de yazdım olması gereken kadroyu.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #24 : 28 Eylül 2025, 12:48:19 »
Melli ve birchün arkasında 3.uzun rolü için alınmış bi oyuncu için bana ümit verfi
Bu niyetle alınmışsa büyük hata. Melli ve Birch'in arkasına değil de önüne 1.uzun olacak bir oyuncu almalıydık.

Çevrimdışı Semazen

• Üye
« Yanıtla #25 : 28 Eylül 2025, 13:50:59 »
Melli'nin yerine Jantunen olsun demedim ki.
Colson'un yerine Jantunen
Zagars'ın yerine de Baldwin olsun dedim. Maçtan önce de yazdım olması gereken kadroyu.

Maç bittikten sonra özellikle istenilen sonuç alınamayınca biz taraftarlar genellikle şunun yerine şu olsaydı şeklinde yorum yaparız ki bu durumda sizi de eleştirmiyorum. Ama unutmamamız gereken Colson da Zagars da  bizim oyuncumuz ve onlarla devam edeceksek en azından Tofaş maçında olsun oynamaları gerekiyor. Bu maçlarda bile oynamayacak adamları Pana-Oli maçlarında mı oynatacağız?

Benim Saras'ın en sevdiğim yönü katkı alamayacağı adamlardan vazgeçmesi. Tıpkı Boban, Skylar Mays hatta Pierre örneklerinde gördüğümüz gibi. Önce Colson ve Zagars'a şans verip kazanmak isteyecektir. Olmuyorsa da alternatiflerine bakar bence.

Çevrimdışı Semazen

• Üye
« Yanıtla #26 : 28 Eylül 2025, 14:03:26 »
Bu niyetle alınmışsa büyük hata. Melli ve Birch'in arkasına değil de önüne 1.uzun olacak bir oyuncu almalıydık.

Özellikle sizden alıntı yapınca sanki yorumunuzla bir derdim varmış gibi algılanmasın. Sadece sohbet ve fikir alış verişi açısından yazmak istedim.

1.uzun alınması gerektiği konusuna kesinlikle katılıyorum. Bence almak istedik ama alamadık. Yanlış hatırlamıyorsam Bango Ağustos ayında sakatlandı ve biz de Bacot ı Eylül ayında transfer ettik. Dolayısı ile sanki Bacot, Bango yerine alındı gibi geliyor ki zaten Bango 3. uzun gibiydi. Bacot, her ne kadar şu anda ham bir oyucu görünümünde olsa da (Şahsen pek ihtimal vermiyorum) birkaç ay sonra farklı bir kimliğe de bürünebilir.

Şahsi düşüncem Birch ve Bacot'ın performansı uzun konusunda bir değişiklik olup olmayacağına etki edecek.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #27 : 28 Eylül 2025, 14:03:28 »
Maç bittikten sonra özellikle istenilen sonuç alınamayınca biz taraftarlar genellikle şunun yerine şu olsaydı şeklinde yorum yaparız ki bu durumda sizi de eleştirmiyorum. Ama unutmamamız gereken Colson da Zagars da  bizim oyuncumuz ve onlarla devam edeceksek en azından Tofaş maçında olsun oynamaları gerekiyor. Bu maçlarda bile oynamayacak adamları Pana-Oli maçlarında mı oynatacağız?

Benim Saras'ın en sevdiğim yönü katkı alamayacağı adamlardan vazgeçmesi. Tıpkı Boban, Skylar Mays hatta Pierre örneklerinde gördüğümüz gibi. Önce Colson ve Zagars'a şans verip kazanmak isteyecektir. Olmuyorsa da alternatiflerine bakar bence.
Pierre, Colson'dan iyi oyuncu. Colson'un mukavelesi bitse tutulmazdı keza Zagars da mukavelesi devam ettiği için kalmıştır bence.
Colson ve Zagars'a geçen sezon yeterince şans verildi zaten, bu yaz gelmedi ki bu adamlar.
İç sahadaki daha kolay maçlarda oynasınlar.
« Son Düzenleme: 28 Eylül 2025, 14:04:26 Gönderen: kenz »

Çevrimdışı Semazen

• Üye
« Yanıtla #28 : 28 Eylül 2025, 14:12:20 »
Pierre, Colson'dan iyi oyuncu. Colson'un mukavelesi bitse tutulmazdı keza Zagars da mukavelesi devam ettiği için kalmıştır bence.
Colson ve Zagars'a geçen sezon yeterince şans verildi zaten, bu yaz gelmedi ki bu adamlar.
İç sahadaki daha kolay maçlarda oynasınlar.

Bu yılın geçen yıldan farkı Nıgel ve Guduriç'in olmaması. Yerlerine de istenilen adamlar alınamadı. Dolayısı ile Colson (Pierre nin de olmadığını düşünürsek) ve Zagars el mahkum oynayacaklar. Bana kalsa geçen yıl Boban ve Skylar Mays de olduğu gibi hata yapmam ve imkan varsa Zagars ve koçun kafasında yoksa Colson'a da lig lisansı çıkartmaz bekletirdim. (Sanırım burada bir süre sınırlaması yok.) İleride bir fırsat transferi çıkarsa en azından boş kontenjanımız olurdu.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #29 : 28 Eylül 2025, 16:40:35 »

Ben Birch'ü kastediyorsun diye düşünerek yazdım yukarıdaki yorumu. Öte yandan oynayabilirler, eyvallah, arka arkaya 10 maç da oynayabilirler. Fakat sakatlık riskini çok arttırıyor bu yaklaşım. Vesely'i 20-23 dakika ortalama ile oynatabilecek kadroyu kurabilseydik şu an 3 veya 4 idi euroleague şampiyonluğumuz.