Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Süper Ligi (2025-26 Sezonu)  (Okunma sayısı 23552 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
Pek önemsemiyorum böyle maçları, nasıl olsa ligte kredimiz var.

Ama bakın, yukarıda arkadaş doğru yazmış, Bacot denen elemanın bizim paramızı sömürüyor oluşuna çıldırıyorum artık. Avrupa'nın en ama en kötü 3-4 uzunundan birisi. Türkiye ligindeki tüm yabancı uzunlar içindeki en kötüsü.

Bir yerde yanılt ya, bir yerde bi maç al ya da maç içinde bi sekansta ivmeyi takım lehine değiştir. En az 30 yıldır basketbol izliyorum, bu kadar kötü, bu kadar berbat bir uzun gelmiyor aklıma.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Pek önemsemiyorum böyle maçları, nasıl olsa ligte kredimiz var.

Ama bakın, yukarıda arkadaş doğru yazmış, Bacot denen elemanın bizim paramızı sömürüyor oluşuna çıldırıyorum artık. Avrupa'nın en ama en kötü 3-4 uzunundan birisi. Türkiye ligindeki tüm yabancı uzunlar içindeki en kötüsü.

Bir yerde yanılt ya, bir yerde bi maç al ya da maç içinde bi sekansta ivmeyi takım lehine değiştir. En az 30 yıldır basketbol izliyorum, bu kadar kötü, bu kadar berbat bir uzun gelmiyor aklıma.

Marjanovic, Jekiri, Barthel, Kostas Antetekoumpo... Ama Bacot başka bir seviye. Öylesi yok. 😁

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
Marjanovic, Jekiri, Barthel, Kostas Antetekoumpo... Ama Bacot başka bir seviye. Öylesi yok. 😁

Kanadali bir pivot da vardi ... onu da atlamayalim... (Bennet)
« Son Düzenleme: Bugün, 09:14:00 Gönderen: ETIRYAK »
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
Arttırıyorum:

Kayle Quinn
Jahve Floyd
Jason Thompson

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
Arttırıyorum:

Kayle Quinn
Jahve Floyd
Jason Thompson
Thompsona bir şey demem ama diğer ikisine pek katılmıyorum. Doğru 5 lerde katkı verdiler. Farklı meziyetleri vardı. İkisi de Melliyle birlikte oynasa, başka adamlar olurdu. Thompson ise Bacot ile yarışır  ::)
PG Baldwin / SG Hall / SG Tucker / SF Tarık / PF-C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
Ynt: Fenerbahçe | Basketbol Süper Ligi (2025-26 Sezonu)
« Yanıtla #365 : Bugün, 10:43:05 »
Eleştirebileceğimiz çok isim geldi geçti ama Bacot, gerçekten unutulmazlar arasında 1 numaraya aday olarak görünüyor. Hani filmlerde bir kişiyi yıldırım çarpar, elektrik çarpar, bir kaza geçirir sonra tamamen bambaşka birisi olur ya Bacot'ın durumu da o hesap. Basketbolun belki de en büyük saçmalığının uzun boylu insanlarla oynanıyor olması. Sırf boyu yüzünden ne yetenek fukaraları bu platformu işgal etti ve etmeye devam edecek.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.