Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Süper Ligi (2025-26 Sezonu)  (Okunma sayısı 28122 defa)

Ertan Ürkmez ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı MotorCade

• Üye
Ynt: Fenerbahçe Beko - Trabzonspor | BSL 2025-2026 Sezonu - 27.Hafta
« Yanıtla #450 : 19 Nisan 2026, 16:26:28 »
sakatlık sonrasını bulamadım ama sezon genelinde sahadayken hücumda 7.9 daha az sayı atıp savunmada 7.7 daha az yemişiz. hücum tarafı sakatlık sonrası çift hanedir yüksek ihtimalle.
Teşekkürler.

Wade Baldwin neden ısrarla rakibin ayaklarına doğru dribbling yapıyor aklım almıyor. Bilerek mi yapıyor bilmiyorum ama yaptığı bazı top kayıpları gördüğüm en aptalca top kayıpları arasında ilk 20'ye falan girer

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #451 : 19 Nisan 2026, 16:43:56 »
Umarim su orospulara ikinci kez yenilmeyiz. Birazcik haysiyet lutfen.

Çevrimdışı MotorCade

• Üye
« Yanıtla #452 : 19 Nisan 2026, 16:53:56 »
Marcus Reed'i seneye düşünmek gerek

Çevrimdışı MotorCade

• Üye
« Yanıtla #453 : 19 Nisan 2026, 17:05:24 »
Chris Siva sakatlandı

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
« Yanıtla #454 : 19 Nisan 2026, 17:18:28 »
Chris Siva sakatlandı

Sakatlanmadı ege arar bilerek isteyerek sakatladı, profesyonel bi sporcunun böyle kötü niyetli olmasını anlamıyorum, bugun senin yaptığını yarın başkası sana yapsa ne olur
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı MotorCade

• Üye
« Yanıtla #455 : 19 Nisan 2026, 17:30:13 »
Sakatlanmadı ege arar bilerek isteyerek sakatladı, profesyonel bi sporcunun böyle kötü niyetli olmasını anlamıyorum, bugun senin yaptığını yarın başkası sana yapsa ne olur
Galatasaraylı bir orospu çocuğu işte. Türk basketbolcudan ne beklersin ki abi. Hepsi karaktersiz, kötü niyetli topçular.
Pozisyonu ben de izledim, isteyerek sakatladı.

Çevrimdışı myildirim

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #456 : 19 Nisan 2026, 18:15:39 »
Wade de baya sinirli bir şekilde kenara gelmiş el kol yaparak, taraflarla galibiyet sevinci yapma sırasında da yokmuş heralde, üstüne silvada sakatlanınca hocanın da asfalyası baya atmış sanıyorum maç sonu yayıncı kuruluş muhabiri tam soru soracakken hatta soruya da başlamasına rağmen hoca direkt ayrılmış kadın spiker baya şok olmuş, umarım korktuğumuz gibi bir durum yoktur ama bizim makus talihle birleştirince canımız sıkıldı yine valla.

Namussuz florya çocuğu ege arar, daha beterini yaşaman dileğiyle…
« Son Düzenleme: 19 Nisan 2026, 18:16:33 Gönderen: myildirim »

Çevrimiçi Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #457 : 19 Nisan 2026, 18:59:05 »
Resmen sakatlamak için hamle yapıyor. Bu a kodumun ligine önem vermeyeceksin. Orospu çocuğu dolu.

Çevrimiçi Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #458 : 20 Nisan 2026, 00:56:50 »
Wade de baya sinirli bir şekilde kenara gelmiş el kol yaparak, taraflarla galibiyet sevinci yapma sırasında da yokmuş heralde, üstüne silvada sakatlanınca hocanın da asfalyası baya atmış sanıyorum maç sonu yayıncı kuruluş muhabiri tam soru soracakken hatta soruya da başlamasına rağmen hoca direkt ayrılmış kadın spiker baya şok olmuş, umarım korktuğumuz gibi bir durum yoktur ama bizim makus talihle birleştirince canımız sıkıldı yine valla.

Namussuz florya çocuğu ege arar, daha beterini yaşaman dileğiyle…

Yusuf Erboy ağrısı varmış dedi. Ciddi değilmiş.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
Ynt: Fenerbahçe | Basketbol Süper Ligi (2025-26 Sezonu)
« Yanıtla #459 : 20 Nisan 2026, 09:58:12 »
Trabzon senden iliklerime kadar haz etmiyorum düşman olmam ama dün neydi o hırçınlık oynayın mücadele edin dayak yedik resmen ve hiç yere oyuncumuz sakatlndı az faydalı yada çok faydalı.Umarım tüm spor dallarındayok yok olursunuz..

Başımza çorap ören şımarık bize her yer Trabzon diyen bu kentin takımı için taraftar platformları biz olamıyorsak Trabzon olsun dedi programda bu kadar aklı başında yayınlar yapan Çubuklu Analizdeki moderatör dedi.Trabzonun amatöre cehennemin dibine kadatr yolu var.Yazsak roman olur.Kaptan frene basmasa her sene anma töreni olacaktı.Sporun irini.Yani taş taşa değdi diye Galatasarayı yendiler diye yumuşucak değiliz.Sportif kötülükler diliyorum.
« Son Düzenleme: 20 Nisan 2026, 10:02:50 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #460 : 20 Nisan 2026, 10:23:41 »
Yusuf Erboy bizde forma giymesede çok sıkı Fenerbsahçeli.Helal olsun.Ben ilk saha komiseriyken görmüştüm taraftarlarımızla az polemik yaşamadı işi tabi düzen ama sıkı Fenerbahçeli olduğunu bilmiyorum.A bssketbolcülüğü iz bırakmamış bende orta oyuncu olma ihtimali var.

İçimde uhde kalan çılgın Fenerbahçeli Mehmet Okurun bizde 1 sezon olsa bile forma giyememesi oldu.Oda adamın hammadesi.
« Son Düzenleme: 20 Nisan 2026, 10:44:08 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #461 : 21 Nisan 2026, 02:54:42 »
......
İçimde uhde kalan çılgın Fenerbahçeli Mehmet Okurun bizde 1 sezon olsa bile forma giyememesi oldu.Oda adamın hammadesi.

Onu taniyanlar hep iyi konusuyor. Ama kendi adima, gelme sansi varken Telekom a donmesi.... Yada Milli takima dinlenmek icin katiilmamasi, ibrahim kutluay kavgasi (ki eminim ibrahim kutluay in da payi vardir bunda) nedeniyle... Icimde kaldi diyemeyecegim bir isim.

Benim icin o isim Ersan. Her tatilinde istanbula gelir, hatta cokca Fenerbahce maclarina gelirdi. Milli takimda iz birakan bir kac isimden biridir. Su anda basketboldan bu kadar uzak olmasi biraz uzucu.
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimiçi Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #462 : Bugün, 03:46:36 »
Yusuf Erboy bizde forma giymesede çok sıkı Fenerbsahçeli.Helal olsun.Ben ilk saha komiseriyken görmüştüm taraftarlarımızla az polemik yaşamadı işi tabi düzen ama sıkı Fenerbahçeli olduğunu bilmiyorum.A bssketbolcülüğü iz bırakmamış bende orta oyuncu olma ihtimali var.

Bir sezon GS'de oynamış :) Hatta şampiyon oldukları 89-90 sezonunda :)

Çevrimiçi Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #463 : Bugün, 03:58:32 »
Trabzon senden iliklerime kadar haz etmiyorum düşman olmam ama dün neydi o hırçınlık oynayın mücadele edin dayak yedik resmen ve hiç yere oyuncumuz sakatlndı az faydalı yada çok faydalı.Umarım tüm spor dallarındayok yok olursunuz..

Başımza çorap ören şımarık bize her yer Trabzon diyen bu kentin takımı için taraftar platformları biz olamıyorsak Trabzon olsun dedi programda bu kadar aklı başında yayınlar yapan Çubuklu Analizdeki moderatör dedi.Trabzonun amatöre cehennemin dibine kadatr yolu var.Yazsak roman olur.Kaptan frene basmasa her sene anma töreni olacaktı.Sporun irini.Yani taş taşa değdi diye Galatasarayı yendiler diye yumuşucak değiliz.Sportif kötülükler diliyorum.

Bir zamanlar ben "oradan adam sokmayacaksın bu kulübe" diye yazdığım zaman ağır eleştiri getirmiştin bana. Ne oldu şimdi? Askerliğimi orda yaptım ben, 15 ayım geçti. Pendik'e elendiğimiz gün bayram yaptı şehir. Belediye başkanı ayrı manyak, yemek sepetçisi ayrı.

3 Temmuz operasyonunu çektiklerinde bakın bakalım mecliste kaç tane Trabzon kökenli milletvekili vardı.