Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Süper Ligi (2025-26 Sezonu)  (Okunma sayısı 41992 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
Ynt: Fenerbahçe Beko-Anadolu Efes| BSL 2025-26 Sezonu - Yarı Final 1.Maç
« Yanıtla #615 : 01 Haziran 2026, 22:21:01 »
Değilller kötü takım.Poirer sakatlığıda kötü oldu onlar adına rakiptede olsa severim.Skoru aldık ama kötü değiller.
« Son Düzenleme: 01 Haziran 2026, 22:21:56 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #616 : 01 Haziran 2026, 22:31:02 »
Maçı biz mi aldık, Efes mi verdi, bilmiyorum ama sonuçta 1-0 öne geçtik ve Türkiye'nin yarısını üzdük. Şimdi hepsi "basketbol neymiş yaa" modunda, inine çekildi. 😄

Çevrimdışı Burak Benli

• Üye
« Yanıtla #617 : 01 Haziran 2026, 22:31:06 »
Yada kendisini kovdurup pana'ya gitmek isteyen birisi olabilir.

Aynen kral kendini kovdurmak istiyor Saras

Hastayım şöyle abuk subuk tespitlerinize. Her sezon aynı haltı yiyiyorsunuz ve hala vazgeçmiyorsunuz.

Velev ki maçı kaybetsek ne olacak. Seriyi kazanan taraf yine Fenerbahce olacak
« Son Düzenleme: 01 Haziran 2026, 22:31:33 Gönderen: Burak Benli »

Çevrimiçi myildirim

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #618 : 01 Haziran 2026, 22:54:20 »
Tebrikler takıma son 1.40 ı izleyebildim, kazanma alışkanlığımızın henüz bitmediğine mutlu oldum açıkçası. 21-3 seri yiyip, üstüne kritik yerde birche eminin çaldığı kepaze faule, devamında hall denen tanınmaz haldeki arkadaşın saçmalamasına rağmen, hortonun önceki kritik hücum faulüne rağmen vazgeçmeyip, yine potaya üstelik dozier gibi iyi bi savunmacının üzerine giderek maçı kazandırması önemliydi.

Tüm maçı önde götürüp kaybetmeleri biraz efes anlamında senenin de özeti, kırmışızdır son umutlarını da böylece diye düşünüyorum umarım moral olur, oyun olarak toparlarız ve wade ile nandoda da sıkıntı yoktur.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #619 : 01 Haziran 2026, 22:58:52 »
Aynen kral kendini kovdurmak istiyor Saras

Hastayım şöyle abuk subuk tespitlerinize. Her sezon aynı haltı yiyiyorsunuz ve hala vazgeçmiyorsunuz.

Velev ki maçı kaybetsek ne olacak. Seriyi kazanan taraf yine Fenerbahce olacak
Soylediklerimin arkasindayim ben prenses. Skordan  bagimsiz dedim zaten.  Hic bir konuda hic bir yorum yapmayip mac sonu gelip ona buna atar yapiyorsun. Hadi sen git tom ile oynamaya devam et. Ben agir gelirim sana.
« Son Düzenleme: 01 Haziran 2026, 22:59:06 Gönderen: iloturo »

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #620 : 01 Haziran 2026, 23:01:02 »
bakınız.

bu takım kazanır, kaybeder, 50 fark yer, oynamıyoruz amk deyip soyunma odasına gider…

eleştiri yapılmaz bu takıma. ayıptır…

hangi mutluluğu eksik bıraktı bu takım, bu oyuncular?

her maçı mı kazanacaklar?

ayıp oluyor…
Yahu iskender sarasla ilgili, tht ile ilgili hatta bir cok oyuncu ile ilgili neler dediklerin tarihin tozlu yapraklarinda duruyor sevgili kardesim.

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #621 : 01 Haziran 2026, 23:02:34 »
bugün kazandık ama sürdürülebilir bi durum yok sahada. ama bu seride ama bjk serisinde. wade ve nando’nun beraber takıma dahil olması lazım çünkü hücum diye bir şey yok sahada. kulübün de bi aydınlatması gerekiyor, bu iki oyuncu sakat mı yoksa kadro tercihi mi açıklasınlar ona göre konuşsun herkes. yoksa saras kendini kovdurmak istiyor diyen de çıkar sakatlar heralde ondan kadroya almadı diyen de.

tek emin olduğum tht sekerek oynadı maçı. dizinde bi problem var.

Çevrimdışı Burak Benli

• Üye
« Yanıtla #622 : 01 Haziran 2026, 23:05:05 »
Soylediklerimin arkasindayim ben prenses. Skordan  bagimsiz dedim zaten.  Hic bir konuda hic bir yorum yapmayip mac sonu gelip ona buna atar yapiyorsun. Hadi sen git tom ile oynamaya devam et. Ben agir gelirim sana.

İçerisinde hiçbir basketbol yorumu içermeyen iletilere cevap olarak ne yazmamı bekliyorsun ki :) Hamaset dolu mesajlara anca bu kadar cevap oluyor…

Yıllardır bu kıtanın basketbolunu izlemenize rağmen 3-4 maçla oyuncular hakkında fikir sahibi olursunuz, normal sezon başlangıçlarından sezon sonu çıkarımlar yaparsınız, 2-3 mağlubiyetle öldük bitti edebiyatlarına girersiniz, bu gece olduğu gibi kendi kafanızdan uydurduğunuz senaryolarla komplo teorileri içerisinde boğulursunuz vs. Şubeden de kulüpten de son derece memnun olan ve sözleşmesini yenileyen Saras kendini kovdurmak istiyor aynen…Böyle devam kral

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #623 : 01 Haziran 2026, 23:10:50 »
İçerisinde hiçbir basketbol yorumu içermeyen iletilere cevap olarak ne yazmamı bekliyorsun ki :) Hamaset dolu mesajlara anca bu kadar cevap oluyor…

Yıllardır bu kıtanın basketbolunu izlemenize rağmen 3-4 maçla oyuncular hakkında fikir sahibi olursunuz, normal sezon başlangıçlarından sezon sonu çıkarımlar yaparsınız, 2-3 mağlubiyetle öldük bitti edebiyatlarına girersiniz, bu gece olduğu gibi kendi kafanızdan uydurduğunuz senaryolarla komplo teorileri içerisinde boğulursunuz vs. Şubeden de kulüpten de son derece memnun olan ve sözleşmesini yenileyen Saras kendini kovdurmak istiyor aynen…Böyle devam kral
Tamam.
Sana cevap yazmam bile bak ne kadar cok dilini çözdü :) 
Toplasan 150-200 iletin var. Yarisindan cogu tom'adir. Gerisi de  adam yerine konmak icin skora gore ortama türeyip saga sola atar yaptiklarindir. Gerci Tom bile sallamiyor seni artik.  Bu sekilde saygi kazanamazsin, benden sana tavsiye :)

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #624 : 01 Haziran 2026, 23:11:50 »
Yahu iskender sarasla ilgili, tht ile ilgili hatta bir cok oyuncu ile ilgili neler dediklerin tarihin tozlu yapraklarinda duruyor sevgili kardesim.

ahahah
kızarım arada, olur öyle şeyler. :)

saha sonuçları ve sahadaki oyun üzerinden hiçbir şey söylemedim takıma.

transfer kırmızı çizgim ama.

transfer girdiği zaman işine ne saras tanırım, ne zamanında obradovic tanıdım.

neredeyse 20 senedir biliyorsun zaten transfer olayındaki düşüncelerimi.

tek ortak noktamız belki de. 😁
« Son Düzenleme: 01 Haziran 2026, 23:14:36 Gönderen: pikenrol »

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #625 : 01 Haziran 2026, 23:20:21 »
ahahah
kızarım arada, olur öyle şeyler. :)

saha sonuçları ve sahadaki oyun üzerinden hiçbir şey söylemedim takıma.
Vallahi vaktim de yok enerjim de. Bir de abuk sabuk islerle ugrasiyorum şurda. Yoksa inan cikarir bulurdum :)
Bu takim.neredeyse 3 aydir top oynamiyor. Bugun tamamen sansa mucize bir sekilde kazandi. Yoksa agir favori olup verdigimiz bir sampiyonluk var 3 sene once sunlara. Oyuncular kadar hoca da formsuz. Gitmek istiyorsa yemin ediyorum kizmam. Pana'dan acayip bir teklif almis olabilir. Aklini celmis de olabilirler. Ama sampiyon olup ondan sonra olsun ne olacaksa. Aksi taktirde aklina her sey geliyor insanin. Besiktas maci, oli maci, bu mac tuhaf tuhaf seriler, skorlar cikti ortaya. Galibiyet maglubiyet bunlarin disinda sahada ne yaptigini bilmeyen bir takim var ve bu takimin kocu da saras. Tabiki elestiri olacak.

Çevrimdışı Burak Benli

• Üye
« Yanıtla #626 : 01 Haziran 2026, 23:37:33 »
Tamam.
Sana cevap yazmam bile bak ne kadar cok dilini çözdü :) 
Toplasan 150-200 iletin var. Yarisindan cogu tom'adir. Gerisi de  adam yerine konmak icin skora gore ortama türeyip saga sola atar yaptiklarindir. Gerci Tom bile sallamiyor seni artik.  Bu sekilde saygi kazanamazsin, benden sana tavsiye :)

Adamım bu forum canım sıkıldığında arada girip okuduğum bir yer sadece o yüzden yazmayı mümkün oldukça tercih etmiyorum. Eskiden arada karalıyordum uzun bir süredir onu da bıraktım. Skora göre demişsin ya  çünkü biliyorum ki ne zaman ki işler biraz sarpa sarsa kesin saçma sapan iletiler gelmiştir, büyük büyük çıkarımlar yapılmıştır vs ve ne yazıktır ki her seferinde de şaşırtmıyorsunuz sebebi bu yani.

Dediğim gibi Tom’un başını çektiği ve senin de ondan geride kalmadığın inanılmaz tespitleri okuyup goy goy yapmak için takılıyorum sadece. Aşağı yukarı 20+ yıldır  başka başka forumlarda çokça yazıyorum ben endişe etme sen ;) Sen ya da Tom bana saygı duysanız ne olur duymasanız ne olur. Sizin spor yorumlama anlayışınızdan bana geçecek herhangi bir şey yok. Bitmek bilmeyen komplo teorilerinizle mutluluklar dilerim.

Basketbolun içinde olan ve az buçuk bu sporun dinamiklerini bilen birçok kişi yazdıklarınızı gülerek okuyor ona emin olabilirsiniz yalnız. Saras kendini kovdurmazsa yine görüşürüz 🤣🤣

Selametle

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #627 : 02 Haziran 2026, 00:04:38 »
Boston ve Colson yerine Baldwin ve Nando 2.maç

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #628 : 02 Haziran 2026, 00:07:28 »
Bu +/- mevzusuna da hastayım:
Hall oyundayken:+14
Tucker oyundayken:-4

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #629 : 02 Haziran 2026, 00:18:42 »
şu da bir tartışma konusu:

bu tribünler niye bomboş abi? bilet fiyatları nerdeyse yarıya inmiş, efes’le oynuyoruz. final four performansını beğenmedik şımarıklığı mı bu?