Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Süper Ligi (2025-26 Sezonu)  (Okunma sayısı 41801 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
Ynt: Fenerbahçe Beko-Anadolu Efes| BSL 2025-26 Sezonu - Yarı Final 2.Maç
« Yanıtla #690 : 03 Haziran 2026, 22:23:07 »
Nasıl bir şey olsun mesela her maç 20 farkla güle oynaya mı kazanalım bu adamların robot olmadığını insan olduklarını iniş çıkışların olacağını ve mükemmel olmadıklarını anlasan mı acaba Tom abi. Mücadeleleri bile mutlu etmeye yetiyor.
Efes maçlarının zor geçeçeğini söyledim burda.Tabi ama farkıda açtırmamak lazım.Efesi tüm maçlarda yendik bu iyi.3 tanesi çok yakın.

Son topu atsalar 1-1 gidiyorduk.Savaştık dedim daha istekli girdik.Neyse biter herhalde orda skora göre yazmayalım derim ders çıkarılsın.
« Son Düzenleme: 03 Haziran 2026, 22:28:23 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #691 : 03 Haziran 2026, 22:49:04 »
Yine 18 sayı farktan döndüğümüz, yine nefes kesen bir maç sonunda Efes'i yendik ve seri 2-0 oldu. Heyecan düzeyi yıllarca hatırlanacak maç sonları... Ama bunun sebebi basketbol kalitesi değil, bizim Efes kadar kötü oynuyor olmamız. Son 30 saniyeyi izlerseniz, iki takımın da kaybetmeyi hak ettiğini görürsünüz.

Rakip kim olursa olsun, bu oyunla final serisinden çıkamayız. Tek güvencem, o güne kadar takımın yeniden basketbol topuyla barışacağına olan inancım.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #692 : 03 Haziran 2026, 22:59:14 »
Tuckrer-Tarık Baldwin getirdi maçı.Melli savunmada yine enerjik oynadı.Hallun 1 kririk 3lüğü var.
« Son Düzenleme: 03 Haziran 2026, 23:01:23 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #693 : 03 Haziran 2026, 23:29:05 »
Ben basketboldan teknik anlamda ya da coaching bağlamında çok iyi anladığımı iddia edemem. Öte taraftan gelip bana sorsalar geçen sezon sonunda "Micic ile temas halindeyiz, ne düşünüyorsun" diye, “hiç bulaşmayın fiyat arttırmak için sizi kullanır, götü başı oynar” cevabını verirdim. Bunu görmek için de uzman olmak falan gerekmiyor. Micic denilen bir bit eniği yüzünden Guduriç gibi aidiyet duygusunu en üst seviyede yaşayan adamı, özgüveni tavan yaptığı bir sezonda harcadık bir kalemde. Ama bu yanlışta sosyal medyada YILDIZ DA YILDIZ diye yırtınan isim fetişisti kitlenin de en az kararı alan kafa kadar suçu var.

Maç bitince yere dökülen saçlarımı süpürdüm.
« Son Düzenleme: 03 Haziran 2026, 23:31:16 Gönderen: Ertan Ürkmez »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #694 : 03 Haziran 2026, 23:51:59 »
Ertan Bey kaç kere açıklandı.Guduriçi tutmak istedik Kendi isteğiyle ayrıldı açıklandı hatta.Kupa peri masalı şampiyonlukta gelince misyonunu tamamladı.Hep yönetime mecazi çakmak doğru gelmiyor bana.
« Son Düzenleme: 03 Haziran 2026, 23:52:21 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #695 : 03 Haziran 2026, 23:57:24 »
Ertan Bey kaç kere açıklandı.Guduriçi tutmak istedik Kendi isteğiyle ayrıldı açıklandı hatta.Kupa peri masalı şampiyonlukta gelince misyonunu tamamladı.Hep yönetime mecazi çakmak doğru gelmiyor bana.
E sen takıma çakıyosun sürekli, şansa bala kazandık diyerek, Zalgiris serisi, bu seri paso çakıyosun, özür dilediğini de görmedim daha.

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #696 : 04 Haziran 2026, 00:35:47 »
seneye bu takımdan maksimum 3 oyuncu devam edecek.

1 ay sonra baldwin ve melli dışında takımda kalma ihtimali bulunan tek oyuncu tht, diğer herkes ayrılacak.

efes’e elensek kimse neden diye sormaz, herkes erkenden tatile başlar.

teknik-taktik yorum kısmına okey ama bu takımın karakteri sorgulanmaz.

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #697 : 04 Haziran 2026, 00:41:10 »
Ben basketboldan teknik anlamda ya da coaching bağlamında çok iyi anladığımı iddia edemem. Öte taraftan gelip bana sorsalar geçen sezon sonunda "Micic ile temas halindeyiz, ne düşünüyorsun" diye, “hiç bulaşmayın fiyat arttırmak için sizi kullanır, götü başı oynar” cevabını verirdim. Bunu görmek için de uzman olmak falan gerekmiyor. Micic denilen bir bit eniği yüzünden Guduriç gibi aidiyet duygusunu en üst seviyede yaşayan adamı, özgüveni tavan yaptığı bir sezonda harcadık bir kalemde. Ama bu yanlışta sosyal medyada YILDIZ DA YILDIZ diye yırtınan isim fetişisti kitlenin de en az kararı alan kafa kadar suçu var.

Maç bitince yere dökülen saçlarımı süpürdüm.

bogdanovic yarışında obradovic ciddi rakip olacak bize.
bogdan’ın tercihinde maddi unsurların karar değiştirecek kadar etkisi olacağını sanmıyorum zira nba’de aldığı kontratlar 150 milyon doların üzerinde.
gittiği günden bu zamana dek kulübe aidiyetini her yerde göstermiş adamın tercihini, panathinaikos’un fazladan vereceği 1-2 milyon euro etkilemez sanırım.

umarım gereken değeri verip getiririz bogdan’ı

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #698 : 04 Haziran 2026, 01:01:54 »
E sen takıma çakıyosun sürekli, şansa bala kazandık diyerek, Zalgiris serisi, bu seri paso çakıyosun, özür dilediğini de görmedim daha.
Şans yanımızda demek gördüpümüz izlediğimiz maçada şans denmeyecekse.Bunu anlıyorum.4lü finalde kalmış takım buda var.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #699 : 04 Haziran 2026, 01:02:59 »
Yeniden takım kurulacağını düşünmüyorum.Ayrılacaklar var.Birchte kalacak.
« Son Düzenleme: 04 Haziran 2026, 01:07:09 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #700 : 04 Haziran 2026, 01:18:03 »
Bu şubeyi çok seviyorum ama şans faktörü yanımızdaydı demek normal değil mi.Ama bu maça daha hırslı girdiğimizide söyledim.Son topta 5-6 ribaunda aldılar potadn dönenler var.Geçem Larkin denedi falan neyse ordan dönmez sanırım.Efes için yılın özeti oldu buna benzer baya maçları var ondan play-in bile yapamadılar.Yoksa cidden kaliteli takım.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #701 : 04 Haziran 2026, 01:25:57 »
Bu şubeyi çok seviyorum ama şans faktörü yanımızdaydı demek normal değil mi.Ama bu maça daha hırslı girdiğimizide söyledim.Son topta 5-6 ribaunda aldılar potadn dönenler var.Geçem Larkin denedi falan neyse ordan dönmez sanırım.Efes için yılın özeti oldu buna benzer baya maçları var ondan play-in bile yapamadılar.Yoksa cidden kaliteli takım.
Bizim kazandığımız şekilde 2 maç onlar kazansa şansa kazandılar demezsin, gücümüz yetmedi, kalite farkı zart zurt dersin, hepimiz biliyoruz.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #702 : 04 Haziran 2026, 02:11:09 »
A onuda derim merak etmeyin o kadar değil.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #703 : 04 Haziran 2026, 07:10:57 »
Abi tersten bakalım. Bir daha böyle oynarsak ki uzun zamandır esasında böyle oynuyoruz her zaman ilk maçtaki gibi mucize olmaz.
Vallahi oldu yine, ne diyim :)
Yalniz daha seri de bitmedi, lig de. Takimin silkinmesi lazim artik.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #704 : 04 Haziran 2026, 08:08:16 »
Olmamış yine bizden iyiler.Laso çözmüş bizi.Eleyecekler gibi finali daha çok istiyorlar.Bizde geçen maça göre iyi girmemize rağmen kontrolü kaybettik.
8)
Kara deryalarda bir FENERsin!