Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Süper Ligi (2025-26 Sezonu)  (Okunma sayısı 41801 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
Ynt: Fenerbahçe Beko-Anadolu Efes| BSL 2025-26 Sezonu - Yarı Final 2.Maç
« Yanıtla #705 : 04 Haziran 2026, 08:40:28 »
Bizden iyiler derken maç özelinde dedim.Umut Bey küçümsenmeyecek bir takım Efes bu kadronun avrupada gruplarda elenmeside sporun cilvesi.Cidden Avrupada büyük iş başardığımızın göstergesi.Basketbol muhteşem oyun her zaman demeye devam.Yok böyle dal bireysel sporlardan tenis var.
« Son Düzenleme: 04 Haziran 2026, 08:41:30 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
« Yanıtla #706 : 04 Haziran 2026, 10:25:33 »
seneye bu takımdan maksimum 3 oyuncu devam edecek.

1 ay sonra baldwin ve melli dışında takımda kalma ihtimali bulunan tek oyuncu tht, diğer herkes ayrılacak.

efes’e elensek kimse neden diye sormaz, herkes erkenden tatile başlar.

teknik-taktik yorum kısmına okey ama bu takımın karakteri sorgulanmaz.

Forrest-baldwin
Tht-xxx-sargiunas
Xxx-tarık
Xxx-jantunen(???kontratı devam ediyo ama bence gidecek yerine başka back up 4 alıcaz)
Xxx-xxx-melii

Muhteemelen forrest ve sargiunas hariç 5-6 kişi daha alınacak. Her sene yapboz misali kadronun bozulması aslında hiç hoşuma gideb bişey değil. 8-9 kişilik bi kemik kadro olsa her sezon 2-3 net ekleme olsa keşke.

Bazı sosyal medya hesapları birch ve bbj romantizmi yapıyo ama ikisi de gidecek. Savunma gayreti vs eyvallah ama hucumda inanılmaz eksi yazıyo birch , hiç bir hucum opsiyonu yaratamıyo
« Son Düzenleme: 04 Haziran 2026, 10:27:13 Gönderen: sinanyucel »
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimiçi friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
05 Haziran 2026 Cuma günü saat 20:00 de deplasmanda Turkcell Basketbol Gelişim Merkezinde yarı finalin üçüncü maçına çıkıyoruz. Maçı beinsports5 yayınlayacak.
« Son Düzenleme: 06 Haziran 2026, 01:06:35 Gönderen: friend-chip »
PG Baldwin / SG Hall / SG Tucker / SF Tarık / PF-C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimiçi friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
İlk maç 1.çeyreği verdik.
İkinci maç 2.çeyreği verdik.

Üçüncü maçı oynayacağız, 3.çeyrek...!
PG Baldwin / SG Hall / SG Tucker / SF Tarık / PF-C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #709 : 04 Haziran 2026, 10:34:54 »
Dün 4 uzunumuz 67 dakikada  8 sayı, 2 asist ile oynamış. Fecaat.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
10 maçtır tokatlıyoruz bunları. En son Cumhurbaşkanlığı maçında 1 sayı ile kaybetmiştik Boban Marjanovic yüzünden.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #711 : 04 Haziran 2026, 10:57:47 »
Forrest-baldwin
Tht-xxx-sargiunas
Xxx-tarık
Xxx-jantunen(???kontratı devam ediyo ama bence gidecek yerine başka back up 4 alıcaz)
Xxx-xxx-melii

Muhteemelen forrest ve sargiunas hariç 5-6 kişi daha alınacak. Her sene yapboz misali kadronun bozulması aslında hiç hoşuma gideb bişey değil. 8-9 kişilik bi kemik kadro olsa her sezon 2-3 net ekleme olsa keşke.

Bazı sosyal medya hesapları birch ve bbj romantizmi yapıyo ama ikisi de gidecek. Savunma gayreti vs eyvallah ama hucumda inanılmaz eksi yazıyo birch , hiç bir hucum opsiyonu yaratamıyo
Ben sana yardımcı olayım:
Forrest-Baldwin
THT-Hıfi-Ignas
Bango-Tarık
Lyles-Key
Valanciunas-Hayes-Melli

Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • 1899
Çakarız

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
    • sinanycl
« Yanıtla #713 : 04 Haziran 2026, 11:11:47 »
Ben sana yardımcı olayım:
Forrest-Baldwin
THT-Hıfi-Ignas
Bango-Tarık
Lyles-Key
Valanciunas-Hayes-Melli

Safi nin başkan olur ve ekstra 5-6 milyon ateşlerse güzel iş olur valla, şu kadroda bitek valanciunas yerine theis olsun isterdim. Geçenlerde iskenderle de oyle muhabbet ediyoduk o da valanciunascıdır :)

ona da demiştim bu valanciunas geldiği takıma savunmada bela olur, el de delik deşik olur direk hedef olur diye. ayakları beton dökülmüş gibi savunma kısmı ciddi sorun olur, bence barça/hernangomez in yaşadıkları olur. Cok yüksek maaş, yüksek beklenti, müthiş bir cv fakat günün sonunda savunmada koca bi delik.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • 1899
« Yanıtla #714 : 04 Haziran 2026, 11:24:07 »
Safi nin başkan olur ve ekstra 5-6 milyon ateşlerse güzel iş olur valla, şu kadroda bitek valanciunas yerine theis olsun isterdim. Geçenlerde iskenderle de oyle muhabbet ediyoduk o da valanciunascıdır :)

ona da demiştim bu valanciunas geldiği takıma savunmada bela olur, el de delik deşik olur direk hedef olur diye. ayakları beton dökülmüş gibi savunma kısmı ciddi sorun olur, bence barça/hernangomez in yaşadıkları olur. Cok yüksek maaş, yüksek beklenti, müthiş bir cv fakat günün sonunda savunmada koca bi delik.
Kardeşim o Hernangomez'e pek benzemez lakin, NBA ağırlığını falan düşünürsek. Bir de Saras'ın memleketlisi olması da ekstra avantaj olur. Benim de ilk tercihim olmaz ama olursa da hoşgelmiş deriz.

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
    • sinanycl
« Yanıtla #715 : 04 Haziran 2026, 11:33:04 »
Kardeşim o Hernangomez'e pek benzemez lakin, NBA ağırlığını falan düşünürsek. Bir de Saras'ın memleketlisi olması da ekstra avantaj olur. Benim de ilk tercihim olmaz ama olursa da hoşgelmiş deriz.

Öncelikle hakan safi başkan olsun da bence sonra şubede maddi olarak rahat, diğer taraf kazanırsa sıkıntı büyük ama

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • 1899
« Yanıtla #716 : 04 Haziran 2026, 11:38:26 »
Öncelikle hakan safi başkan olsun da bence sonra şubede maddi olarak rahat, diğer taraf kazanırsa sıkıntı büyük ama
Safi hoca işini bahsettiği gbi seçim sonuna bıraktıysa maalesef olmaz o iş. Bizim dinozor tayfa full Azizci. Umarım olur ama. O zaman basketbol takımna da ciddi güzellik yapacağını düşünüyorum.

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #717 : 04 Haziran 2026, 12:24:22 »
Vallahi oldu yine, ne diyim :)
Yalniz daha seri de bitmedi, lig de. Takimin silkinmesi lazim artik.

Dün maçtan sonra benim de aklıma geldi. Sanırım o yorumları değiştirmemiz gerekiyor

"Bu şekilde 100 maç oynasak 99 unu kaybederiz" demiştim, "98 ini kaybederiz" olarak değiştiriyorum :)
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
Şu kazandığımız son iki maç normal değil. Tamam, mücadele, karakter... ne derseniz deyin ama bu her zaman olabilecek bir iş değil. Hani zaman zaman  "Basketbol tanrıları!" diye kullanılan bit terim var. İşte son iki maçtır bu Basketbol tanrıları! baya baya yanımızdaydı. Hadi ilk maçta Larkin'in zorlama denilebilecek kaçan üçlüğü ile kazandık da dünkü neydi öyle? Maçın en sıcak elleri Loyd ve Dozier ile ardı ardına  bulamadıkları sayılar bizim adımıza büyük şans oldu.

Son oynanan iki karşılaşmaya baktığımızda seriye 2-0 geride gitmemiz gerekiyordu. Ama inanılmaz 2 son saniye ile 2-0 avantajlı gidiyoruz.  Tamam bir daha böyle dönüşleri yapmamız çok zor ama bizim de arka arkaya 3 maç böyle bir oyun sergileyeceğimize ihtimal vermiyorum. Belki yarın, belki sonraki gün, olmadı daha sonraki gün finaldeyiz.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • 1899
Bu maç bence bir patterne işaret ediyor: Fiziki seviye olarak acayip iyi durumdayız ve maç sonu Efes'in gücü yetmiyor.