Son çeyreği rolantide geçirerek serideki ilk maçı kazandık.
GS anormal üçlük atıyor, Johannes'in attığı karpuzlar falan normalde girecek şutlar değil yani.
Sevgi sezonun en kritik döneminde McBride'sız oynarken inanılmaz ekstra katkı verdi. Emma normalde soktuğu şutları kaçırdı ve biraz durgundu ama sahadaki varlığı bile yetiyor.
Rupert kenardayken takım inanılmaz kısırlaşıyor, onun gibi kolay sayı bulmayı bilen bir oyuncuyu uzun süreler oynatmak şart. Gabby hücumda istediği gibi bir maç geçiremedi ama savunmada cidden inanılmaz, çok kritik anlarda top çalmalarıyla birlikte maçı çözen isimlerden oldu. Allemand bugün harikaydı, neredeyse her pozisyonda doğru kararı verdi. McCowan dışında kötü oynadı diyeceğim bir oyuncu yok ama Emma standartlarının çok altında kaldı diyebilirim.
GS'de Johannes sıradışı şut attı, bazı attığı şutlar direkt heat check tarzı şutlardı ve neredeyse her şutu soktu. Ama Fırat Okul'un beceriksizliği olsa gerek, sahada onu fazla tuttu ve onu yorarak verimini düşürdü. Savunmada ise rezalet bir topçu, Olcay kaç kere yürüyerek turnike attı ben sayamadım. Ayşe Cora'nın yokluğu da avantaj, onların uzunlarını devreye sokmazsak bu seriyi süpürürüz.
EL finali ise bence ortada. Finallerde bizim yüzümüz pek gülmez ve Johannes şimdi finalde 10 tane üçlük atıp canımızı yakacak gibi bir hissiyatım var. GS takımı sıradışı üçlük attı bugün, umarım tekrarı olmaz.